|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolni odnosi
24.8.2007 19:34:45   
Anonimen
Vprašala bi vas kako je pri vas  bilo glede spolnih odnosov med nosečnostjo?Kako pogosto ste imele odnos? Men sicer sploh več ne paše.user posted image Sem v šestem mesecu nosečnosti.Ne vem kako mu naj to objasnimuser posted image Vem da bo to razumel ampak kako.Help my
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spolni odnosi
24.8.2007 19:36:37   
April
Ja kako, tako kot si zdaj nam povedala. Ne paše mi in pika.  Saj se imata lahko lepo tudi na druge načine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 19:42:16   
srki
Če ti po pravici povem, se ne spomnim, čeprav je komaj tri leta od tega, pa tudi štela nisem. Na pamet bi rekla, da nič več ali manj, kot ko nisem(bila) noseča.

Drugače pa niš ne škodi, zato si kar privošči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 20:47:04   
purple
Pri prvih dveh nosečnostih normalno. Pri zadnjih treh pa mal manj, ker me je bolelo. Me je čisto razumel. Razloži mu, saj te bo razumel.user posted image  

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 20:49:08   
biba77
Pri naju je bila akcija samo, ce sem jaz dala pobudo, pa se takrat je bil zelo "previden". Sem ga vcasih morala prav prepricat, da res lahko in da ne skodi in da je fajn...user posted image

Je pa bilo manjkrat kot pred zanositvijo.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 21:00:40   
Anonimen
Meni ni blo kaj dosti med nosečnostjo, pa kaj zdaj. Pač poveš da ti ni in gotovo. Kaj mu maš druga za razlagat.

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 21:02:54   
nuala
Uh, tak slon sem bila da sem bila sama sebi v napoto.
Sva, seveda sva, vendar manj kot navadno in tudi ni mi bilo v nevem, kakšen užitek, ravno zaradi neokretnosti ( v začetku pa nisva, ker mi je bilo kar naprej slabo ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2007 21:15:03   
Anonimen
Če ti ne paše, se pogovor z njim pa bo, saj bo gotovo razumel. Tud men ni nekako pašal nekje od sedmega meseca naprej, ampak sva se na drugačne načine tud imela zeeeloooo lepo!

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2007 21:56:55   
Anonimen
Kako ne veš kako naj mu objasniš? Ja kako?! Lepo, z besedami. V zvezi se moraš odprto pogovarjati - o vsem, še posebno o seksu.
Midva sva v začetku čisto normalno; potem pa sem dobila nek odpor. user posted image  Pa sem mu lepo povedala in je razumel. Zdaj pa sem že pri koncu, pa mi nekako spet ne diši. Vsaj danes ne. user posted image
Glej, lepo se pogovori z njim in boš videla, da bo vse v redu. Samo ne zapiraj se vase in ne izogibaj se dotikanja oz. vsega kar vodi k seksu.

Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2007 12:01:51   
Anonimen
Mi2 nisva več smela od tretjega meseca nič sexat,ker sem imela rizično nosečnost.Če pa je vse v redu pa sigurno lahko razen zadnje tri tedne baje pravijo več ne.Če pa ti ne paše pa je drugo.Povej mu saj bo razumel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 12:45:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?