|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vožnja avtomobila
24.8.2007 19:08:47   
Anonimen
Mene pa zanima ali ste vozile avto do konca poroda.
Meni moj mož ne pusti več voziti avto, zato me vedno polje on.
Pravi, da ni dobro, da se lahko kaj zgodi. To mi je zečel početi ta teden, ko imam termin 28.8.
Mogoče je malo čudno vprašanje, sori. user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vožnja avtomobila
24.8.2007 19:12:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pravi, da ni dobro, da se lahko kaj zgodi. To mi je zečel početi ta teden, ko imam termin 28.8.

Ta teden pred PDP ti je začel "težiti"?! A prej pa ne? Kadarkoli se lahko kaj zgodi. Pa, če si noseč al ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 19:14:40   
Anonimen
Še tu si preberi, če so punce vozile al ne:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1777017

Je pa odvisno kam se misliš vozit a. Ni vseeno al greš vsak dan 40km ne vem kam, al pa 3km...

Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 19:18:28   
April
Če ti paše, potem vozi. Moža pa najbrž samo skrbi zate. Men je g rekla, da ni priporočljivo, da nosečnica vozi. Zaradi slabših refleksov. Jaz vozim, me ne ovira nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 19:24:08   
srki
Vozila do konca nosečnosti, na kakšen pregled me je peljal, če je bil tudi on doma, pa enkrat me je mami, ker sem se nekaj slabo počutila. Pa je bila ona bolj panična kot jazuser posted image , da se ne bi kaj ravno pri njej zgodilo.

Drugače pa se lahko zgodi kaj, tudi še se samo 3 km pelješ, ali pa 100 m.

Drugače pa, če se je ponudil, naj te pelje, počuti se kot kraljica, pa je, naj te razvaja, če te hoče. Saj to je lepo, da mu ni vseeno.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 19:37:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Drugače pa se lahko zgodi kaj, tudi še se samo 3 km pelješ, ali pa 100 m.

To je res, ampak je sigurno teden pred PDP-jem lažje voziti 3km, al pa 40km. Sama še vedno vozim, vendar največ kakšnih 10km. Dlje v tem zadnjem mesecu nisem šla, ker se ne upam, pa tudi ne počutim se najboljše za volanom. Sem pa pred tem zadnjim mesecem vozila non stop - kamorkoli, ne glede na km.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 20:01:43   
Ninica
Vozila sem do konca. Tudi v  tej nosečnosti še vedno vozim, pa imam 2 tedna do PDP-ja.

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2007 20:08:28   
lemavrica
Še zmeri vozim, do PDP-ja imam 10 dni. Enostavno ne morem bit sovoznica, pa tud do sedaj nisem imela nobenih problemov pri vožnji tako da ne vidim ovir. Moj se sicer ne strinja s tem da preveč vozim ampak ga ne poslušam kej preveč.
Se hecam da se bom še v P sama pripeljala user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2007 22:16:13   
Nikki24
Jaz tudi še vedno vozim, ne morem namreč vedno nekoga prosit, da bi me peljal. Sem pač rada bolj neodvisna.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2007 22:22:02   
baja*
Jaz sem do konca vozila. Sam pol, ko sem rodila, pa dober mesec nisem.user posted image  Dva tedna sem bila v P, pol pa doma okupirana z malim; če smo kam šli je dragi vozil, jaz pa sem sedela zadaj zraven malega. No, pol sem si pa le priborila nazaj volanuser posted image . A še vseeno občutno več vozim voziček kot avtouser posted image .

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2007 4:07:06   
Mateja82
Dva tedna pred PDP se še vedno vozim sama, zaenkrat še ne čutim nobene ovire ali da bi zaradi tega slabše reagirala, ampak grem pa samo na bolj kratke vožnje. Kadar gremo pa skupaj kam pa tako user posted image   vozi in mi je prav user posted image , da meni ni treba. Tako da kar pusti se malo razvajat.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2007 9:38:37   
Teni_
Jaz sem se še dva dni čez rok peljala na pregled v porodnišnico. Glede na to, a sem se čisto ok počutila, mi ni bil problem.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2007 9:44:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni moj mož ne pusti več voziti avto, zato me vedno polje on.
Pravi, da ni dobro, da se lahko kaj zgodi. user posted image

Ne vem, kakšna je razlika, če sama voziš, ali če te pelje on.user posted image V vsakem primeru, se lahko kaj zgodi, pa če sediš kot voznik v avtu, ali pa kot sovoznik.

Če je možno, pač poizkusi omejit vožnje nasploh, to je edino, kar lahko storiš. Vsaj tako sem jaz delala...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2007 9:53:30   
mehurčica
Jaz sem v prvi nosečnosti vozila do konca, res pa je, da sem zelo malo, ker avta v bistvu sploh nisem potrebovala-sva se 3 tedne preden sem rodila, preselila v center.

Me pa zanima, če so se kateri med vožnjo začeli popadki?
Meni je zadnjič otrdel trebuh in bolčina v obe nogi(kot pri mojih M-se mi noge od bolečine kar zmehčajo), ampak na srečo na semaforju ob rdeči luči.

A je tvojega strah, da bi se ti začel porod(popadki, odtekla voda) ali tega, ker bi se slučajno lahko zgodila kakšna nesreča? No, če je taprvo, pol ga popolnoma razumem, ker je mene tudi malo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2007 10:16:59   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ne vem, kakšna je razlika, če sama voziš, ali če te pelje on.user posted image V vsakem primeru, se lahko kaj zgodi, pa če sediš kot voznik v avtu, ali pa kot sovoznik.

Če je možno, pač poizkusi omejit vožnje nasploh, to je edino, kar lahko storiš. Vsaj tako sem jaz delala...

evo, povem kakšna je razlika. sem imela tak trebuh, da sem morala zic do konca nazaj dat, da sem trebuh not dobila, potem pa pedal nisem dosegla user posted image  in kaže, da bo tudi tokrat tako. ker pa kanim delat do konca in se vsak dan vozim iz LJ v KR, mi še ni čisto jasno kako bom to "speljala". no, zdaj še gre.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2007 10:32:53   
Anonimen
Ja mehurčica mojga je strah, da bi se začeli popadki, otekla voda. Ker on misli, da te popadki čisto paralizirajo in nič ne moreš-zablokiraš.
Zato me vedno pelje on. Ni pa važno kam ali 1 km ali 100 km.
Gre mi na živce, ker se počutim glede tega omejena.
Zato upam, da bom čimpreje rodila.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2007 10:37:41   
Anonimen
Jaz imam 18 dni do pdp, pa se še sama vozim, vendar samo do G na pregled pa po poti domov se mrda ustavim v trgovini. Ti je 1x tedensko. Je pa res, da nisem preveč sigurna za volanom, da imam počasne reflekse, včasih se mi kar zdi da na pol spim za volanomuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.8.2007 19:11:07   
Anonimen
Ja, sem veliko vozila in samo za volanom mi ni bilo slabo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.8.2007 13:11:44   
mayci
Jaz sem tudi vozila do konca, samo v porodnišnico me je peljal mož (to sem mu pa pustilauser posted image ). Sem pa res imela na koncu od trebuha do volana komaj dva centimetra prostora...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.8.2007 13:30:27   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Me pa zanima, če so se kateri med vožnjo začeli popadki?

Jaz sem se prvič sama peljala rodit. S popadki na 5 minut - ampak sem imela naštudirano, da pridem v 5.minutah v porodnišnico. user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?