|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kozmetika
24.8.2007 15:00:14   
Šaki
katero znamke kozmetike uporabljate vse od laka za nohte,sprejev,krem,ličil,maskar,pudra,mil,in tako naprej?

a se kaj ozirate na sestavine,ceno,poskuse na živalih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kozmetika
24.8.2007 15:10:27   
Anonimen
Negovalno scheller in avene(za obraz). Za telo večinoma Dove in Vichy. Nekaj imam tudi L`occitane. Za lase zelo različno, večinoma mi frizer da njegovo oz. znamko ki jo on uporablja. Negovalno pa Nivea in Max factor.
Najdražji od kozmetike so pri meni parfumi(Givenchy ipd.).
Lake imam običajno max factor, za nego nohtov pa mavala.

Se pa pripravljam da preučim kateri ne poizkušajo na živalih in bom pol tisto uporabljala.

Na ceno malo gledam, samo če mi je nekaj zelo všeč in mi odgovarja mi cena ni tako pomembna. Imam zahtevno kožo in ne šparam na njej.

Na sestavine pa zelo gledam oz. gleda moja sestra kozmetičarka in mi potem pove kaj je vredu in kaj ne.

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 15:14:55   
Šaki
no jz sm našla tole če te kaj zanima???
Animal Lab Testing
Inspirational

Rating:
Quality: (Quality: Unrated)

Animal testing is wrong, period. But some people need a little explanation to better understand and to care more.

You see, animal testing isn't as rare as you may think it is. There are tons of cosmetic companies that still continue to test their products on animals. There really is no need for this, and I will list a few reasons why:

1. An animals fur and skin are very different from ours and can't be 100 sure that if it doesn't burn an animals's skin, or damage the fur, that it would be the same for us. Our shampoo has a different PH level, thus it could burn an animals skin (that's why when you bath you dog, cat, horse etc. that you use THEIR type of shampoo) and we would be just fine.

2. It's cruelty, bottom line. There's no arguing with the fact that dropping an amount of foot-scrub (or any other beauty product) into a dog's eyes just to watch the dog try squim away in agony from the burning pain of chemicals in it's eyes. It's also wrong to smear liquid make-up onto a cat's shiney coat and wait for it to cake on, just to see if it will be an all-day wear make-up. Now think about it, what if your life was waking up every morning in your cramped crate and be drug out to have someone rub products on you, put them in your eyes, and make you eat them? Then, after a day of that, you'd be put bake into your crate to sleep in discomfert to wake to it again? Would you have that, or would you rahter have a bed of your own in a warm house with someone to love you? You decide.

3. You don't have to test products on animals, there are loads of other ways to test your products. One of them is just to use common sence. Seriously, what are the chances of you mixing a bunch of things together for CLEANING OR FACIAL PURPOSES that wouldn't burn your eyes? Think about it. What are the chances of having a facial, relaxing, or cleaning chemical that's safe to eat? We don't need to prove that, it can be just a common sense thing. But no, we have to find just one more way to make an animal's live hell. There are tons of people out there (yes, including myself) that would rather have beauty products tested on themselves, than to test them on an innocent animal that ha never done a wrong in it's life except to be born an lab animal.

Like I said before, there are lots of animals that belong to the lab's of the cosmetics companies. Thousands of animal lives are being tortured every minute, of every hour, or every day. If you wouldn't want to be poked and jabbed with strange and new cosmetics, why woud you want to push it upon an animal? Animals are the more pure thing we have on this planet and we are using them for our own benifit, and it's not benifiting them at all. If you are an average person and you belive in animal testing, than you are being self-ish if you wouldn't want to switch lives with that animal or if you've never done a thing about it.

Here's a list of companies that CONTINUE TO TEST PRODUCTS ON ANIAMLS:

Baby Magic

Banana Boat

Calvin Klien

Chubs (Playtex)

Clearasil

Colgate Shaving Care

Cover Girl

Disaparene (Playtex)

Dove

Edge Pro Gel

Eucerin

Gillette

Huggies (Kimberly-Clark)

Lac-Hydrin

Max Factor

MetroGel, MetroLotion, and MetroCream

Moisturel

Neivea Visage

Noxzema

Olay

old Spice

Pampers (Procter and Gamble)

Pond's

Sea Breeze

Shiseido

Skin Bracer by Mennen Suave

Wet Ones (Playtex)

Here's a list of companies that NO NOT TEST PRODUCTS ON ANIMALS (we praise you):

Aesop

Almay

Aramis Lab Series

Arbonne (Bonnebell)

Astara

Aubrey Organics

Aveda

Avon

Bath and Body Works

BeautiControl

Beauty without Cruelty

BeneFit

Bioelements

Biore

BioTherm

Bobbi Brown

Burt's Bees

California Baby

Chanel Christian Dior

Clarins

Clinique

Decleor Paris

Dermalogica

DHC

Dr. Haushka

Elizabeth Arden

Estee Lauder

Exuviance by Neostrata

Giorgio Armani

H2O + Skin care

Helena Rubinstein

Hydron

Jane

Jason Naturl

Kiel's

Kiss My Face

L'Occitane

L'Oreal

La Mer

La Prarie

Lancome

Little Forest Baby Care

Lush

M.A.C.

Marcelle

Mary Kay

Maybelline

Mustela

N.V. Perricone, M.D.

Neostrata

Ole Henriksen Skin Care

Ombrelle Origins

Orlane

Paula Choice and Paula's Secrets

PEDIAM

Phytomer

Perscriptives

Presige Cosmetics

Pro Activ

Ralph Lauren Polo Sport

Revlon

Sense Usana Skin Care

Seriosu skin care

Seventh generation

Stila

Sue Devitt Studio makeup

Thalgo

The Body Shop

Tony and Tina

Urban Decay

Vichy

Zirh Men's Skin Care

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 15:27:40   
Anonimen
O hvalauser posted image .

Bo treba mal reorganizacijo kopalnice narestuser posted image

Jupi....mam izgovor da mal oropam štacuneuser posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 20:19:38   
Šaki
no karin izgleda da se samo ti lišpaš??!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2007 13:07:18   
Taula
Hvala za info o kozmetiki. Moram preučiti.user posted image

Lak za nohte...vsega po malem..Loreal, Manhattan, Essence, **** firma...pač ko vidim lepo barvo ga kupim.

Puder v prahu...Nivea, potem imam moussse podlago od Maybelline.
Korektor imam od Artdeco...je najboljši. Maskara je od Loreala, črtalo za oči od Manhattna.

Tonik, čistilno mleko, kreme za obraz od Schellerja.  Za dekolte imam Dove, za telo Loreal. Šampone...trenutno vse Subrina, (maska, balzam in šampon). Za likanje las imam Loreal.
Senčila za oči..Loreal, Essence, Maybelline...

To je osnovni seznam.
Pa še kaj bi se našlo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2007 13:48:11   
Šaki
kakšna je pa kaj tale sheller kozmetika??

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2007 22:15:42   
Taula

Po mojih podatkih, ni testirana na živalih.user posted image
Drugače je pa meni Ok,ker mi je spucalo kožo in nimam več toliko mozoljčkov. Cena je pa tudi zelo ugodna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2007 9:59:46   
blue sky
krema za obraz: Dr. Hauschka
krema za roke: Dr. Hauschka
tonik za obraz: Dr. Scheller, Afrodita
mleko za odstranjevanje ličil: Loreal Demaq expert
mleko za telo: Hugo Boss, Escada, Mustela (od mojega mišeka user posted image )
šamponi in balzami: Glisskur, Tigi
puder: YSL, Kiko, Sans Soucis
maskara: YSL
gloss: Dior
senčila, barvice: Isadora, Make up factory, Loreal, Dior, Artdeco
laki za nohte: Essie, Loreal

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2007 10:19:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Po mojih podatkih, ni testirana na živalih.user posted image
Drugače je pa meni Ok,ker mi je spucalo kožo in nimam več toliko mozoljčkov. Cena je pa tudi zelo ugodna.

Meni je tudi spucalo kožo in sem zelo zadovoljna z to znamkouser posted image .

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2007 10:25:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

Here's a list of companies that NO NOT TEST PRODUCTS ON ANIMALS (we praise you):

The Body Shop

Te moram popravit user posted image .

Body Shop je svoje (ne)testiranje zelo glasno uporabljal tudi v trženjskih kampanjah. In ko so ugotovili, da laže, mu je prodaja drastično padla.

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2007 12:14:51   
Šaki
no ja sj to sm na netu našla,ne vem pa če drži!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.8.2007 10:13:36   
Felicity
krema za obraz: Eucerin
krema za roke: Avon, Nivea 
tonik za obraz: Eucerin, Vichy 
mleko za odstranjevanje ličil: Nivea 
mleko za telo: Vichy, Friut of Nature, 
šamponi in balzami: L'oreal Proofesional 
puder: L'oreal, collistar, Deborah
maskara: Lancome (končno 1x nekaj dražjega)
gloss & šminke: L'oreal, IsaDora, Avon,
senčila, barvice: Isadora, Loreal, Artdeco, collisar, avon   
laki za nohte: L'oreal, Avon 
parfumi & toal. voda: Escada, Dior, Armani

a se kaj ozirate na sestavine, Ne
ceno, Ja
poskuse na živalih Ne 

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.