|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Clearblue???
24.8.2007 14:23:25   
filipinka
Ali je res, da clearblue ne potrdi nosečnosti, če še ni izostanka menstruacije? Naredila sem ga namreč prej! Mogoče je vprašanje neumno, ampak je pa zame pomembno!
Hvala in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Clearblue???
24.8.2007 14:27:02   
bekyca
Seveda je res, ni pa nujno. Lahko pokaže že prej.

Saj to ti piše tudi v NAVODILU, da je 99 % zanesljiv in, da ga LAHKO delaš ŽE prvi dan izostale menstruacije.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 14:31:48   
murkica
Ja ne vem. Na navodilih piše, da pokaže po prvem dnevu izostanka menstruacije. Tako, da, nekaterim pokaže tudi prej, ampak to je od vsake posameznice odvisno. Koliko dni ti pa še manjka do M? Ker nekaterim pa je pokazalo tudi šele po nekaj dneh izostanka user posted image . Jaz bi na tvojemmestu počakala še kakšen dan in bi ga potem znova opravila.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 14:37:10   
Anonimen
Jest delam po navodilih.user posted image  In sem brez skrbi in dodatnega živciranja.

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 17:02:29   
srursa
Meni nekaj dni pred izostankom menstriacije ni pokazal. Zato je bolje, da počakaš.

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 17:07:46   
Estrella*
Če imaš že dovolj visoko koncentracijo nosečniškega hormona, bi ravnotako pokazal. Tega žal ne veš, zato raje počakaj na izostanek. Vse je odvisno kdaj si "zanosila"

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 10:42:36   
stunfek
meni je pokazal dva dni pred izostankom. samo najbrž tole ni več aktualno. no, pa vseeno :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2007 11:32:16   
Anonimen
Stunfek, vsaka izkušnja je dobrodošla. Mogoče bom pa prav jaz med tistimi, ki se ji bo to zgodilo in bom vedela kako in kaj.

Hvala in lp.user posted image

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?