Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 29.10.2007 21:43:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Probajte na klepetalnici sloveniasex. A zahaja ktera tja,jaz kar redno in moram rečt,da če hočeš si lahko najdeš popestritev.
|
|
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 1.11.2007 20:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ... in tako sem srečna, da sem kar na forum dala!!!! pa nisi srečna no? Ne moreš bit no! P.s: ne se preveč naglas hvalit, da si srečna, nekaterim gre v nos veš
|
|
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 1.11.2007 21:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz sem že mislila,da bi probala z žensko, me sicer bolj rajcajo tipi, ampak vseno bi rada enkrat probala tudi eno sexy lušno dišečo mucko, ma bomo vidli ,mogoče se mi pa še enkrat uresniči...
|
|
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 2.11.2007 11:42:52
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno Sem že sprobal z žensko in je super, mi nikoli ni bilo žal, pa sem vedel, da nič ne zamujam ker sem z žensko sexal. Tako, da ne vem, kaj je tukaj kaj takega.
|
|
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 2.11.2007 11:44:33
|
|
|
|
mami_miki
|
baje to pomeni, da če hoče bit ženska z žensko,,,da nekje v sebi sovražiš svojo mamo....
|
|
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 2.11.2007 11:45:46
|
|
|
|
mami_miki
|
in kaj sta počeli?
|
|
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 11.11.2007 21:33:29
|
|
|
|
Maleal
|
A zdaj pa je vse potihnilo???????????
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 11.11.2007 21:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
a ne ,nas pa firbec matra,kako se je koncala ta storija ,pa zgleda da bomo sle nepotesene spat
|
|
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 14.11.2007 21:10:10
|
|
|
|
Maleal
|
Zgleda da tega konca res ne bomo tukaj prebrale,bomo mogle uporabit svojo domišljijo.
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 28.11.2007 8:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah škoda ja.Pol pa nič ,sicer bi bilo fino slišati nadaljevanje-na tako turobno jutro
|
|
|
|
RE: Izpolnila se mi je fantazija... 29.11.2007 16:40:46
|
|
|
|
Maleal
|
Sem mislila,da je že kaj novega,pa so menda avtorice poniknile,ali pa tak uživajo,da nimajo več časa.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?