|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Očka pri uvajanju
23.8.2007 22:14:31   
arielca
Ker imam tako službo, da sem prvi teden dopoldan res zelo težko odsotna, bo šel s hčerko v vrtec očka. Je še katera taka, ki ni bila pri uvajanju s svojim otrokom. Meni je sicer ful hudo, a drugače ne gre...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Očka pri uvajanju
23.8.2007 22:21:52   
Mlada mamica
Tudi ati se bo dobro znašel!Mogoče celo boje kot ti!user posted image Tebi bi blo verjetno težje pri srcu,ati bo pa to z levo roko rešil!Nič se ne bat_samo zaupat je treba!Otroku je pomembno,da je le eden od staršev!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 22:23:04   
žarnica
MIdva bova sicer hčerko kar pustila tam (do sedaj ni bilo nobenih problemov,je že bila dostikrat v vrtcu-samo na obiskuuser posted image ,pa je nisva mogla ven dobit),če bo pa kriza,bo pa ati uvajal. JAz bom malo bolj težko s tem trebuhom.user posted image

Meni ni nič hudo,saj je vseeno kdo uvaja,samo da je uspešno.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 22:55:44   
Anuška79
Tudi jaz imam službo, zaradi katere je bilo uvajanje nemogoče, oči pa tudi ni dobil prosto, zato je moral mali že prvi dan ostati sam. Prej sva šla le enkrat na ogled vrtca, ko otrok še ni bilo. Spoznal je pomočnico vzg., si ogledal igralnico in igračke, jaz pa sem se malo pogovorila s pomočnico.

Prvi dan me je po prihodu v vrtec poslal v službo. user posted image

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 7:10:14   
sayuri
Pri nas ga je tudi ati uvajal. Ker delam v šoli, ni bilo šans, da bi bila frej. Ni bilo nikakršnega problema. Saj...starš je starš...ni pomembno, kateri "poprime za delo" user posted image

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
24.8.2007 7:20:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 7:21:47   
Majabo
jaz sem si izborila dva dni, tako da ga vse naslednje uvaja ocka. po eni strani mi je še lažje ker ne želim videti nobene solzice user posted image  sem bolj občutljive sorte user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2007 7:30:19   
bini
tud jest sem se si izborila 2 dni za drug teden, 2 dni bo babica z njo, potem v septembru bo pa oči 2 dni dežural... upamo, da več ne bo potrebno.
srečno tud vam user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2007 7:53:01   
April
Pri nas bo tudi tako. Mene ne skrbi, da se ne bi znašel. user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2007 7:58:16   
arielca
No, čitno nas je večina takih zaposlenih v šoli. Pa saj se bodo naši malčki palčki že znašli. Očki pa tudi user posted image . Hvala za vzpodbudo, super ste!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2007 8:19:56   
Splet.Ka
Če vam po pravici povem, bi raje videla, da bi našo user posted image  uvajal očka.

Mi smo se ta teden začeli uvajati. In sem tudi bolj sočutne sorte. Sem se pred tem ogromno psihično pripravljala, da bom med uvajanjem "trdna"user posted image . Se mi pa zdi, da bi očka enako uspešno uvajal z "levo roko".

Cvetim...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2007 13:35:58   
mayci
Pri nas je lansko leto uvajal očka in je bilo superuser posted image ! Letos pa menjamo vrtec in jaz službo, tako da spet ne bom mogla biti prisotna in bo spet očka glavni za te zadeve. Upam, da bo šlo tudi drugič tako dobro...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2007 23:08:57   
* Binchy
Tudi pri nas bo šel očka na uvajanje. Delam v vrtcu in ne morem manjkat user posted image . Lp

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.8.2007 8:52:38   
Enolla
MIdva sva se dogovorila, da uvaja očka in je šlo super gladko. In je teklo gladko tudi potem, ko sem jutranjo oddajo v vrtec prevzela jaz. Tudi vzgojiteljice so mi zaupale, da uvajanje in potem vrtec teče bolje, če uvajajo očki, kot mamice.  

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu * Binchy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.8.2007 9:35:01   
piščanc
pri nas se je to dvakrat izkazalo za najboljšo varianto.

sva prav planirala dopuste tako, da je šel on na uvajanje. in joka je bilo veliko manj, oz. pri njem ga sploh niuser posted image .

jaz pa še vedno kompliciramuser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 9:39:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?