Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoc prosim? 23.8.2007 20:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez prestanka? To pa prvič slišim. Ker tole pa noben ne priporoča. Kakšno tablico, 2, maksimalno 3...za tri mesece?
|
|
|
|
RE: Pomoc prosim? 23.8.2007 20:56:39
|
|
|
|
M81
|
Ja tako mi je takrat rekla.V eni skatli je priblizno za 21 dni tablet,ne vem tocno.Ko sem eno skatlo pojedla sem morala nato se naslednjo brez da bi prenehala in nato se naslednjo in naslednjo.Ne vem.Zdravniki ze vedo.
|
|
RE: Pomoc prosim? 23.8.2007 20:57:15
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: M81 Pred dobrimi 3-mi meseci sem bila operirana.Imela sem laparoskopijo,endometriom.Ker sem imela po operaciji v trebusni votlini endometriome mi je g. dala 3 skatle kontracepijskih tablet,jemat jih moram brez prestanka.Ostalo mi je se 10 tablet ampak imam veliko rjavega izcedka in jajcniki me fejst bolijo.Kaj mislite ali jih naj pojem dokonca ali jih naj pustim?Ne bi rada klicala g. in mislila sem da mi lahko tudi vi kaj svetujete. In kaj mislite bo potem dolgo trajalo da bom zanosila? Če je zdravnik rekel 3 mesece, je verjetno imel tehten razlog za to. Če pa misliš, da si ga kaj narobe razumela, ga pa pokliči in vprašaj. Menda ja on najbolje ve. Me ti ne moremo pravilno svetovati, ker nismo iz stroke, ne poznamo tebe in tvoje situacije, pa še med sabo smo si tako različne ... Lahko povemo le svoj primer, ki pa ni nujno uporaben tudi zate. Dobro se zmeni in da čimprej zagledaš !
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?