|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   elevit in persen
23.8.2007 19:54:38   
Souly
Pozdravljene RRjevke,

Imam eno NUJNO vprašanje in sicer,...kot že veste se tudi midva trudiva, da bi zanosila in jaz pijem elevit tablete. Midva pa tudi v soboto (upam) odrineva na morje in jaz imam zelo močno potovalno tremo in ponavadi popijem noč pred potjo in na dan potovanja po dva persena, da se malo pomirim, ker če ne, dobim napad panike,...

Sedaj pa ne vem sledeče; ali mi škodi kombinacija elevit-persen, oziroma ali bi lahko kako škodila razvoju otroka, če bi zanosila na morju,....(glede na to , da je dopust bova pridno dneve izkoristila za user posted image ),......

Sem vprašala v lekarni in so rekli, da načeloma ne, ker jaz nisem osebno alergična na nobena zdravila in tudi oboje, tako elevit kot persen so naravne zadevščine,...

Kaj ve pravite? Sem danes to vprašanje postavila tudi dr. Pušenjaku in upam na odgovor,..

hvala in lp,

Souly
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: elevit in persen
23.8.2007 21:15:23   
Anonimen
Ne, Persen je na zeliščni bazi in nikakor ne more škoditi.

Srečno.

(odgovor članu Souly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 0:05:31   
Souly
živjo,

hvala za odgovor,..mi je tudi Pušenjak enako odgovoril in mi je povedal, da naj nič ne skrbim dokler test ne pokaže nosečnosti,....

sem res bolj pomirjena,...

lahko nočko,..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 8:21:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

Ne, Persen je na zeliščni bazi in nikakor ne more škoditi.

Točno tako, pa še nekaj je, dokler dejansko ne zanosiš, nimaš kaj veliko skrbeti. Pušenjak vedno pravi, da če bi takšna zdravila kaj vplivala, bi pač že takoj prišlo do ss, v nasprotnem primeru pa ni bilo učinka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?