Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 23.8.2007 20:09:57
|
|
|
|
pika74
|
kolk pa kuštajo te kreme?
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 23.8.2007 20:13:52
|
|
|
|
ZARA
|
http://www.justuk.net/just/pages/product_detail/93.php Evo ti, srce. Razsvetlim naj te.
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 24.8.2007 14:38:39
|
|
|
|
Armania
|
Jst pa uporablam kremo od L'occitana tut je mal dražja sam je res dobra! men je velik pomagala, tko da zdj pozim sploh nimam nikol več tko suhe roke! Pa prej loh dobiš tester za probat!
|
|
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 24.8.2007 17:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A je vredna svojega denarja? Imam zelo suho kožo na rokah in me zanima, če deluje? lpZ Je vredna svojega denarja in preverjeno deluje.
|
|
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 24.8.2007 18:30:01
|
|
|
|
Špacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Armania Jst pa uporablam kremo od L'occitana tut je mal dražja sam je res dobra! men je velik pomagala, tko da zdj pozim sploh nimam nikol več tko suhe roke! Pa prej loh dobiš tester za probat! Tudi ta krema je vredna svojega denarja in preverjeno deluje.
|
|
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 25.8.2007 21:30:15
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Je vredna svojega denarja in preverjeno deluje. A res? Si bila zadovoljna? Meni se od te suhe kože že meša. Hvala vsem.
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 27.8.2007 21:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Je vredna svojega denarja in preverjeno deluje. A res? Si bila zadovoljna? Meni se od te suhe kože že meša. Res sem bila ful zadovoljna. Pozimi imam grozne probleme z rokami, kožo tako suho, da mi poka do krvi in peče za popi****. Šele s to kremo sem si pocajtala roke in mi je neprecenljiva.
|
|
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 28.8.2007 20:47:23
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Je vredna svojega denarja in preverjeno deluje. A res? Si bila zadovoljna? Meni se od te suhe kože že meša. Res sem bila ful zadovoljna. Pozimi imam grozne probleme z rokami, kožo tako suho, da mi poka do krvi in peče za popi****. Šele s to kremo sem si pocajtala roke in mi je neprecenljiva. Meni je spokala do krvi in srbelo me je za znort. Sem morala prav do zdravnika. Zdaj je sicer veliko boljše, ampak še vedno ne dobro. Mi je pa ena znanka povedala za to kremo in pravi, da je njej zelo pomagala. Hvala za info, Tašonka. lp
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 28.8.2007 20:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ZARA, jaz mam pozimi isto do krvi razpokano kožo na rokah. Pomaga mi samo krema za roke od Neutrogene. Ta:
|
|
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 28.8.2007 20:56:53
|
|
|
|
ZARA
|
Hottie. Sem jo imela, pa mi nekako ne sede.
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 28.8.2007 20:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Hottie. Sem jo imela, pa mi nekako ne sede. Kaj pa, ti stoji? No, men pa sede.
|
|
|
|
RE: Lamelloderm krema - Just 29.8.2007 15:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno, Zara, srbela me je tud za znort koža, poleg tega da je pekla. No, sprobala sem mali miljon krem in ni nobena pomagala, pol mi je pa tašča enkrat tole prnesla, ker za probat jo in tvegat sama tolk dnarja ziher ne bi dala, pa je bilo ful hitro boljš. In še fajn mi je, ker ne prenesem mastnega občutka na rokah, pri tej kremi ga pa praktično ni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?