Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a še naj grem na pregled za sladkor al ne? 23.8.2007 15:01:47
|
|
|
|
žarnica
|
Stvar je taka,da sem 2x imela pri ginekologu povišano vrednost sladkorja (7.5 in 9.9-vedno sem prej jedla nekaj sladkega,saj nise vedela,da mi bodo delali test),pa me je poslal v diabetično ambulanto,kamor sem se oglasila še3x in vedno je bil sladkor okoli 3-4 enot. NO,ginekologu sem nesla izvide in je rekel,da mi ni treba več hodit v ambulanto,saj nimam diabetesa. POl me je pa še isti dan klicala iz diab.ambulante sestra,da bi me rada še videla,da bi naredila glukozni test in to čimprej. Pa se mi noro zdi,da bi še šla,če mi je pri njej vedno pokazalo normalno vrednost sladkorja. Zdaj pa nevem kaj naj naredim
|
|
|
|
RE: a še naj grem na pregled za sladkor al ne? 23.8.2007 15:59:44
|
|
|
|
mml
|
Glede na to, da si iemla po sladkem obroku zvišan sladkor v krvi je možno, da imaš vseeno moteno toleranoc za glukozo v nosečnosti. Če so ti v diabetološki ambulanti že naredili OGTT in je bil normalen, po tem je verjetno vse OK. Če pa so ti samo kontrolirali glukozo na tešče, pa to ne izključuje nosečniškega diabetesa. Tako da bi jaz na tvojem mestu šla. Sigurno te ne kličejo na ponovni pregled, ker jim je dolgčas in nimajo kaj početi...
|
|
RE: a še naj grem na pregled za sladkor al ne? 23.8.2007 16:02:27
|
|
|
|
digi
|
Bolje preventiva, nego kurativa....
|
|
RE: a še naj grem na pregled za sladkor al ne? 23.8.2007 16:07:57
|
|
|
|
*tajda*
|
Nimaš nč za zgubit,jst bi na tvojem mestu šla
|
|
|
|
RE: a še naj grem na pregled za sladkor al ne? 23.8.2007 16:24:33
|
|
|
|
žarnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: digi Bolje preventiva, nego kurativa.... ja,to je res. Ampak,če do sedaj ni nič pokazalo in še sama v ambulanti mi je rekla,da glede na to,da nimam več daleč do konca nosečnosti,to ne more biti nosečniški diabetes.... Ma,ne vem-saj ni toliko problem it... Ah,saj verjetno bom šla,pa da vidimo kaj bo
|
|
|
|
RE: a še naj grem na pregled za sladkor al ne? 23.8.2007 16:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest bi kar šla na tvojem mestu. Kaj te pa stane!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?