|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabo počutje en mesec po porodu?!?
23.8.2007 12:07:45   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

V soboto bo en mesec odkar sem rodila dvojčke. Celo nosečnost sem se super počutila, nikoli mi ni bilo slabo ali kaj podobnega. Zdaj se mi je pa začelo dogajat, da se mi ob večerih vrti v glavi in mi je ful slabouser posted image Pojma nima, kaj bi to pomenilo. Malčka dojim, posledično spijem fuuul tekočine....je možno da je to razlog za slabosti?
Neprespana niosem, ker malčka res veliko spita in to ne more bit razlog. Bi bilo pametno it k zdravniku? JE katera imela podobne težave?

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!?
23.8.2007 12:13:40   
aluš
Kaj pa pritisk? Sicer pa mislim, da dvojčka, pa porod + še en otrok (ne vem koliko je star), kljub temu, da so pridni, od tebe kar veliko terjajo in si lahko utrujena, čeprav imaš občutek, da je v redu. Nisi "scrklane sorte" bi pri nas rekli. Ampak porod ti vzame kar nekaj moči, pa tudi če ni težak, pa hormoni in vse ostalo, tako da ne vem, pa tudi vreme se mi zdi da zadnje dni slabo vpliva na nas. Kaj pa prehrana, dojiš dva otročka, po moje moraš tudi pojest mal več.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 12:15:08   
Dejča
Mogoče si slabokrvna - meni so po porodu dali sirup, ker mi je primanjkovalo železa. Pojdi do zdravnice, da ti vzame kri.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 12:18:38   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

Mogoče si slabokrvna - meni so po porodu dali sirup, ker mi je primanjkovalo železa. Pojdi do zdravnice, da ti vzame kri.

Marsikateri po porodu ponagaja tudi ščitnica. Torej se strinjam z Dejčo. Do zdravnika, pa na krvne preiskave.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 12:54:48   
crci06
Men je bilo slabo, če sem premalo pila. Saj sem se trudila veliko piti, da je pa premalo sem pa ugotovila, ko sem "štela kozarčke" čez dan...
Željo sme imela priti do 3l, kar je bilo veliko manj, se mi je poznalo kot utrujenost in slabost.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 13:04:38   
Anonimen
Ja, kar pojdi k zdravniku. Pri 3 otročkih imajo da te servisirajo u nulo.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 13:41:49   
rainbow
user posted image user posted image user posted image  za dvojčke; sicer pa se strinjam z ostalimi, pojdi se prečekirat.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 14:23:11   
CUKRČEK
Pritisk mi nikoli ni nagajal. Ne med nosečnostjo in tudi drugače je OK, kadarkoli ga pomerim. Jem pa tudi prej preveč kot premalo.

MA nič, najbolje bo res, da se malo oglasim pri zdravniku.

lp

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2007 14:29:06   
Anonimen
Ti, punči, eno dobro južno pojej, pa dva deci tardečga čez, pa da vidiš, če se bo še vrtelo.

Ne, res, lahko da je pomanjkanje železa. Kaj pa v nosečnosti si ga morala jest al ne?

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2007 14:32:13   
CUKRČEK
Ne, v nosečnosti sem imela kri vedno OK. ŽEleza mi ni bilo potrebno jest.

Če pa "žoknem" kozarček rujnega, se mi bi pa še bolj vrtelo...takrat z boljšim razlogomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2007 14:32:20   
tikatoka
Ja jaz tud mislim, da je mogoče slabokrvnost. Čeprav je pa lahko tudi migrena z avro, jaz sem imela tko dost podobne znake, ali te boli tudi glava?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2007 14:50:31   
kaya2007
pomoje je brez veze, da ugibamo...pojdi raje k zdravniku ali pa ga vsaj pokliči in vprašaj...

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2007 6:32:00   
skuštrana
Jaz sem imela cca kak mesec po porodu parkrat gromozanske migrenske glavobole. Nikoli prej in nikoli kasneje, takrat sem pa misla, da bom kar preč prišlauser posted image

Lahko, da je to od šoka v organizmu, raven hormonov se vrača v normalo...Kaj pa vem, lahko da bo minilo samo od sebe, morda pa ne. Pojdi se pokazat doktorju user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?