Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 12:13:40
|
|
|
|
aluš
|
Kaj pa pritisk? Sicer pa mislim, da dvojčka, pa porod + še en otrok (ne vem koliko je star), kljub temu, da so pridni, od tebe kar veliko terjajo in si lahko utrujena, čeprav imaš občutek, da je v redu. Nisi "scrklane sorte" bi pri nas rekli. Ampak porod ti vzame kar nekaj moči, pa tudi če ni težak, pa hormoni in vse ostalo, tako da ne vem, pa tudi vreme se mi zdi da zadnje dni slabo vpliva na nas. Kaj pa prehrana, dojiš dva otročka, po moje moraš tudi pojest mal več.
|
|
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 12:15:08
|
|
|
|
Dejča
|
Mogoče si slabokrvna - meni so po porodu dali sirup, ker mi je primanjkovalo železa. Pojdi do zdravnice, da ti vzame kri.
|
|
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 12:18:38
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča Mogoče si slabokrvna - meni so po porodu dali sirup, ker mi je primanjkovalo železa. Pojdi do zdravnice, da ti vzame kri. Marsikateri po porodu ponagaja tudi ščitnica. Torej se strinjam z Dejčo. Do zdravnika, pa na krvne preiskave.
|
|
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 12:54:48
|
|
|
|
crci06
|
Men je bilo slabo, če sem premalo pila. Saj sem se trudila veliko piti, da je pa premalo sem pa ugotovila, ko sem "štela kozarčke" čez dan... Željo sme imela priti do 3l, kar je bilo veliko manj, se mi je poznalo kot utrujenost in slabost.
|
|
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 13:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kar pojdi k zdravniku. Pri 3 otročkih imajo da te servisirajo u nulo.
|
|
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 13:41:49
|
|
|
|
rainbow
|
za dvojčke; sicer pa se strinjam z ostalimi, pojdi se prečekirat.
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 14:23:11
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Pritisk mi nikoli ni nagajal. Ne med nosečnostjo in tudi drugače je OK, kadarkoli ga pomerim. Jem pa tudi prej preveč kot premalo. MA nič, najbolje bo res, da se malo oglasim pri zdravniku. lp
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 14:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti, punči, eno dobro južno pojej, pa dva deci tardečga čez, pa da vidiš, če se bo še vrtelo. Ne, res, lahko da je pomanjkanje železa. Kaj pa v nosečnosti si ga morala jest al ne?
|
|
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 14:32:13
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ne, v nosečnosti sem imela kri vedno OK. ŽEleza mi ni bilo potrebno jest. Če pa "žoknem" kozarček rujnega, se mi bi pa še bolj vrtelo...takrat z boljšim razlogom
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 14:32:20
|
|
|
|
tikatoka
|
Ja jaz tud mislim, da je mogoče slabokrvnost. Čeprav je pa lahko tudi migrena z avro, jaz sem imela tko dost podobne znake, ali te boli tudi glava?
|
|
|
|
RE: Slabo počutje en mesec po porodu?!? 23.8.2007 14:50:31
|
|
|
|
kaya2007
|
pomoje je brez veze, da ugibamo...pojdi raje k zdravniku ali pa ga vsaj pokliči in vprašaj...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?