Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pozdravljene, ali mogoče katera ve, v katerih trgovinah v Avstriji (Gradz, Lipnica) prodajajo otroške vozičke? Slišala sem, da naj bi jih prodajali v Kiki.
Ker grem v prihodnjih dneh na lov za vozičkom, bi prosila za pomoč.
Kika Graz imajo meni osebno ful lepe vozičke jaz sem kupla Teutonia izbiro imajo tudi v otr.trg. v tistem novem šoping centru pred gracem če se pripelješ iz šentilja
Midva sva ga kupila v Kiki v Celovcu - imajo veliko izbiro. Videla sem jih tudi v Kiki v Beljaku, a je izbira manjša, in v Gradcu, kjer je izbira seveda velika. Tudi trgovine Toys"R"Us imajo precej izbire.
V Seiersbergu je v 1. nadstropju otroška trgovina z igračami in opremo, čisto na koncu šoping centra (v delu pri AC) Lušni in ugodni vozički, tudi malo manj znane znamke.
Potem pa Toys - Hauck in njihova znamka sta ugodna Kika - velika izbira, ampak so cene kar visoke Lutz (samo ne it v tistega v centru Graza, ker je KATASTROFA!!!! Ga ravno prenavljajo)
Ravno sem se vrnila iz nakupovanja. Res sem vesela, saj sva dobila točno tak voziček, kot sva ga iskala. Kupila sva ga v Toysu. Pa še cena je bila sprejemljiva.