|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ku ku
20.11.2004 20:32:17   
ameli
... kaj se tu nič ne dogaja? Meni pa je mal dolgčas, pa še malo sem zamorjena!

A ni nobene:((??!
Ameli
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ku ku
20.11.2004 20:35:44   
cmokec
Zdravo.
Sem lih hotla napisat ku,ku. A sva same?

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ku ku
20.11.2004 20:40:09   
anajmad
jaz sem mal mim grede;)pokukala gor.Sem skuhala vinčka,ko je tak mrzl pr nam.Sedaj ga pa z možem počasi cukama,da bova potem hitr lahk:sloncek::sloncek::sloncek:
Pr nam je res orng bbbbrrrrr,sam za stiskat.
en lp:morje:D.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ku ku
20.11.2004 20:43:00   
cmokec
Ameli, pa ja nisi šla še ti preč. Kam si se skrila? Opravičilo sprejeto samo, če je razlog :sloncek: :sloncek: :sloncek:

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ku ku
20.11.2004 20:45:09   
cmokec
Anajmad pozdravljena. Polbosta pa lahk :sloncek: :sloncek:, k vama bo vinček pomagov in navta mogla bit obremenjena :love::love:

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ku ku
20.11.2004 20:48:02   
ameli
No skoraj sem že obupala, ampak sem vztrajna! Kaj pa mi drugega sploh ostane!? Zunaj je mrzlo ko hudič, moj mož sestavlja neko pohištvo, jaz pa sedim pred to kišto in se dolgočasim!
Pišta kaj:sloncek:

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ku ku
20.11.2004 20:51:03   
ameli
Zopet jaz!
Da napišem kaj o sebi: že 4 leta neuspešno delamo :duda:(Beri: jaz, moj in doktorji). Pred nekaj časa sem že bila članica RR, potem sem malo "pavzirala" in sedaj sem zopet tu!
Napište še kaj ve o sebi

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ku ku
20.11.2004 20:53:16   
cmokec
Pa ja nisi tko slabe volje. Mogoče te pa kišta spravi v dobro voljo.:)-:)- O, če bi se spomnla kakšen dobr vic, bi ti ga poslala. Že premišljujem ...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ku ku
20.11.2004 20:57:46   
ameli
da ti povem kaj sem danes vse doživela: najprej sva šla z mojim na bencinsko, sva veselo napolnila tank in ko sva končala, sva ugotovila, da nimama zraven keša!! Niti dobene kartice!! No potem sva se zmenila in postila na črpalki dokument in prišla nazaj poravnat račun.
Nato sva šla nakupovat v Avstrijo. Kupila sva računalniško mizo in ko sva prišla domov sva ugotovila, da nama niso dali vredi škatel!! Nato sva se vrnila (50 km v eno smer) in pripeljala pravo pohištvo.
Res čuden dan:hudicek:.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ku ku
20.11.2004 20:58:13   
cmokec
Jest se morm najprej pohvalt z mojo skorej 4 leta staro gospodično. Ko je imela 1 leto, smo že začeli razmišljat o novi :duda:, pa sem ravno zamenjala službo, pa sva pazla, da je bilo za znort. Ko sva se pa pred več kot enim letom končno odločla, so mi ugotovil en velik moim. Sem bila operirana in zelo vesela, da sem obdržala maternico (poškodovano seveda). Od takrat sem že vidla enkrat :modri:, ampak je bila izvenmaternična. Do konc leta imam še čas, pol grem pa na slikanje (HSG, če se ne motm)

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ku ku
20.11.2004 21:03:16   
ameli
tudi sama sem že bila na HSG, pa je bolelo ko hudič! Sicer pa so mi doktorji rekli, da sem OK, in to me najbolj jezi! Vedno ko pridem v ambulanto za neplodnost mi nakladajo, da sva oba OK, nama pa ne rata! Res si lahko srečna, da imaš punčko (tudi jaz si jo potiho želim)

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ku ku
20.11.2004 21:04:43   
cmokec
Tud jest sem v Avstriji že obračala nazaj. Sva šla po poletne cune za tamalo v Celovc (pred 1. majem, se razume). Ko sva bila nazaj grede že na naši strani, sva se spomnla, da bi rabla še prtljažnik - krsto za na avto. In sva obrnila, pa cariniku ni blo nč jasno. Pol sva pa 2 uri iskala. Čez mejo domov sva šla kot da nič nimava, krsto sva imela pa montirano na strehi. Jasno, da sva spet srečala istga carinika, pa mu na srečo ni kapnil, da je avto prej zgledal mal drgač. Pa sva zmagala. :bravo:

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ku ku
20.11.2004 21:13:21   
cmokec
Veš, jest imam mega ginekologa. Me je operiral, čeprav me glede na velikost mioma ne bi smel, bi morala v Ljubljano na Ginek. Po operaciji mi je reku, da mi je maternico not pustu samo zato, ker sem mu povedala, da hočem še enga :duda: Obljubu je, da bo naredu vse , da ga bom imela, jset sem mu pa oblubla oz. prosila za samo še enega sončka, pa če mi pol takoj vse ven poberejo. Glede bolečin pri pregledu bom pa že kako, ker vem zakaj so - zato da bo ratal, ane. Posvetovala sem se še z enim oz. mojim bioenergetikom, ki mi je že ful pomagov. V nadnaravo sicer ne verjamem preveč, sam če pomaga, mi je čist vsen, kaj začara. Zagotovil mi je, da bom še enkrat dobila zdravega :duda:. Zaupam mu pa tko zelo, da se je enkrat sodelovka prov smejala, ko sem rekla, da bo jest sigurno imela še enega, pa če se vsi možki takoj preseljo na luno .:ups:

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ku ku
20.11.2004 21:36:12   
ameli
No, saj tudi jaz še nisem obupala. držim pa pesti tudi zate. Sedaj pa se odpravljam še malo pred TV, da vidim, če je kaj zanimivega.
Lahko noč:angel:,
Ameli

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ku ku
20.11.2004 21:38:40   
cmokec
nočko

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!