|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poroka doma
22.8.2007 15:01:16   
pikica36
pozdravljene!

rabim vašo pomoč! septembra se bova poročila doma- na domačem vrtu.pomagajte mi prosim z idejami kako naj okrasim "prizorišče" dogajanjauser posted image . kakšen obok z rožicami??baloni??
prosim pomagajte s svojimi idejami.
svatov ne bo veliko, priče in nekaj prijateljev.
kaj bi oblekle ve, če bi se takole poročile??jaz razmišljam o krilu in korzetu? ali pa hlače in korzet??kaj menite?user posted image

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poroka doma
22.8.2007 15:12:39   
žmož
Oooo, čestitam!
Meni bi bilo ful lepo videt obok iz cvetja, sploh pa zato, ker ga bo še veliko. Seveda pa je vse odvisno, kako imate urejen vrt, a je veliko rož, je samo trata... da ne bo potem vse preveč nabasano, pa da obok ne bo prišel do izraza. Obleci pa vsekakor korzet pa krilo, pa po kakšnih revijah ali na netu malo pobrskaj za kakšno dobro idejo okrasitve. srečno!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 15:13:00   
jerikou
jaz pa bi imela empirsko obleko seveda v modernejsi izvedbi pa spuscene lase in eno cvetlicno (sveze cvetje) kot tiaro na glavi (kot nevesta od Foresta Gumpa),nezen makeup pa kar bosa......

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2007 19:29:53   
ammra
lepoooo...vendar ne pozabi (no, je le namig user posted image ):
  • na stole za svate (obleci jih v nežno blago z veliko pentlji na hrbtu)
  • imej "flower-girl", ki bo posipala cvetje
  • kot je že "jerikou" rekla bodi nežna, okrožena le s svežim cvetjem (pozabi na plastiko in papir, predvsem pa na balone!)
  • mi bomo pa poskrbeli (držali pesti) za lepo jesensko vreme user posted image !!!

Čestitke obema! user posted image user posted image !

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 7:37:26   
pikica36
ooo hvala punce!
vrt imava čisto preprost, prevladuje trata in ni nič kaj veliko rož, tako da mislim , da bo obok s cvetjem in zelenjem prišel do izraza.
tisto s stoli ammra... FULL dobra ideja.user posted image

če ima katera še kak "preblisk" prosim!!

lepo se mejte

(odgovor članu ammra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 7:39:43   
rija
Moja znanka se je poročila na domačem vrtu.
Z okrasitvijo niso pretiravalai: obok z belim cvetjem, bakle okrog bazena, nekaj balonov...

Imela je bež hlače, korzet in en tak dolg prosojen plašček, ženin pa svetlo usnjeno obleko - semiš ali nekaj nesvetlečega.

Postavljen je bil ruski bife in to je to.

Najlepša poroka, na kateri sem kdaj bila.

...vox populi...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 8:15:51   
MarijaPo
Najprej se pozanimaj na upravni enoti, ce to sploh dovolijo. Jaz namrec ne poznam nobene, kjer bi to dovolili.
Ampak kot je rekla rija, ni nemogoce.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 10:48:38   
pikica36
so nama odobrili, brez problema.so rekli, da je njim vseeno ali pridejo na matični urad ali pa par sto metrov proč.

rija- kako pa je izgledala postavitev stolov za prisotne??

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2007 15:19:59   
murkica
Joj ful dobr. Jaz sem tudi rekla, da bi imela poroko, če se bova sploh kdaj poročila, kar na našem vikendu. Je sredi ene jase, okoli je čisti mir, mogoče prošeta kakšna srnca, drugače pa ni nikogar in bi bilo to super. Vendar samo ena stvar me moti pri poroki na prostem in to je slabo vreme. Saj nikoli ne moreš vedeti kakšno bo za nekaj mesecev naprej. Samo poglej letošnji avgust, ves čas dež, pa je prejšnja leta bilo lepo vreme.

Sicer pa sem prepričana, da boste imeli super vreme, in da bo sončno tako kot sredi poletja saj je bil tudi prejšnji september takšen. user posted image user posted image

Upam, da boš obesila kakšne slike v albumček, da vidimo porokico.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2007 22:05:30   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Najprej se pozanimaj na upravni enoti, ce to sploh dovolijo. Jaz namrec ne poznam nobene, kjer bi to dovolili.

user posted image user posted image user posted image   Od kod tebi te info  user posted image user posted image user posted image

Mislim, da štejemo leto 2007!

Pikica36  ČESTITKE!!!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2007 7:48:28   
pikica36
hvalauser posted image

pozdravček vsem!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2007 23:54:19   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

user posted image user posted image user posted image   Od kod tebi te info  user posted image user posted image user posted image

Mislim, da štejemo leto 2007!

Tale info je pa čist na mestu, Balonchy. Malo v zakon pogledat (ZZZDR), pa boš videla, kaj tam piše. Pa je vseeno katerega leta smo...

(ZZZDR-UPB1)
3. Oblika sklenitve zakonske zveze

28. člen

(1) Zakonska zveza se sklene pred načelnikom upravne enote ali od njega pooblaščene osebe ob navzočnosti matičarja.
   (2) Zakonska zveza se sklepa javno in slovesno v posebej določenih uradnih prostorih, ki jih določi upravna enota po predhodnem soglasju ministra, pristojnega za upravo.
   (3) Zakonska zveza se sme skleniti tudi na drugem mestu, če to zahtevata bodoča zakonca in navedeta za to pomembne razloge.

Drugače pa čestitke ob poroki in nepozabno slavje! user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?