|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urin? Voda? Kaj tretjega?
22.8.2007 12:09:33   
Anonimen
Lep pozdrav, drage sonosecnice, in ostale mame.
Spopadam se z vrsto tezav, katere ste ali pa jih se boste premagovale tudi ve, zato vas prosim za en majhen nasvet, vase mnenje.... skratka za neke vrste pomoc, ki bi lahko dala smernico za naprej.
Noseca sem 37 tednov, in vse skupaj se strasansko hitro bliza koncu. Pred dobrima dvema tednoma mi je ginekologinja napovedala porod pred rokom, njen stavek je bil:" Fino bi blo, ce bi se ene 2 ali 3 tedne zdrzala". No, trije tedni bodo minili v soboto, zadnjic pa sem bila na pregledu v ponedeljek, kjer mi je na nasem koncu priznan ginekolog dejal "ce ne bo nic, pridi v petek ponovno na kontrolo". Skratka, blizu smo kot kaze. Povedal mi je tudi da sem cca.4 cm odprta.
Pa preidimo k problemu. Danes zjutraj sem opazila na hlackah neko cudno mokroto. Slisala sem, da je v pozni nosecnosti, zaradi pritiskov ploda na misice mozno tudi rahlo uhajanje urina, vendar zdi se mi, da je bilo tega prevec, in toliko pa zenski tudi ne more nevede "uiti". Po drugi strani je bilo pa premalo, da bi odtekla voda, saj (glede na prebrano literaturo) naj bi bilo te plodovnice cel kup. Nekako na oko ocenjeno je bilo med 0.5 in 1 dcl. Popadkov pa se ni, tako da mi vse skupaj deluje precej nesigurno.
Zdaj pa ne vem.... ce iz moznosti izlocimo urin (za katerega bi rekla da to ni bil, saj ni bilo tako "tekoce".... morda malo sluzi), in ce izlocimo izliv plodovnice (zavoljo kolicine)... ali obstaja se kaj, kar bi mi preko noci zmocilo hlacke?

V pricakovanju petka, in nove kontrole pri ginekologu, vas lepo pozdravljam, in se vam zahvaljujem za vase odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Urin? Voda? Kaj tretjega?
22.8.2007 12:23:28   
Anonimen
Ni nujno, da ti plodovnica dobesedno lije v curku; lahko ti "samo" odteka in vsake toliko malo poteče.
Glede na to, da praviš, da si že 4 cm odprta... Ne vem kaj še delaš doma, kar pod pod noge in v porodnišnico se pokazat. Jaz bi se na tvojem mestu šla.

Pa srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 13:02:27   
Anonimen
user posted image  ...pot pod noge... Ne pa pod. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2007 14:18:33   
sergi
Meni se je to zgodilo včeraj. Res je, da imam rok ta teden. Že več kot cel mesec mi plod močno pritiska na mehur, tako da nikoli ne moreš biti siguren. Pri nobeni ni enako zato tudi nihče zagotovo ne more reči, najbolje je da greš ginekologu na pregled. Enim voda odteka po kapljicah, enim pa se kar ulije. Jaz sem poklicala pa mi tudi niso znali nič povedati kot to da je najbolje, da pridem na pregled. Bil je lažni alarm in še kar čakam doma. Najbolje je da greš G, tako boš brez skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?