Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krci v spodnjem delu trebuha 22.8.2007 9:55:36
|
|
|
|
eva78
|
tudi mene je nekam čudno zvijalo od začetka, sem hodila kar pogosto na wc . Mislim,da je to čisto ok in da res ne rabiš skrbet, v kolikor ni prisotnega kakšnega krvavečega izcedka.
|
|
|
|
RE: krci v spodnjem delu trebuha 22.8.2007 10:04:09
|
|
|
|
Mateja82
|
V začetku je tudi mene skoz neki zbadalo, in čutila sem nekaj krčom podobnega, tako da če ni še kakšnih drugih znakov, vrjetno nimaš kaj skrbet.
|
|
RE: krci v spodnjem delu trebuha 5.9.2007 13:31:54
|
|
|
|
...Martina...
|
tudi jaz sm imela tako. upam, da imate prav in da je vse ok. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2007 13:45:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: krci v spodnjem delu trebuha 5.9.2007 13:59:56
|
|
|
|
mala pikica
|
Kot je Nalin rekla, se maternica širi, tako da je to čisto normalno. Mislim, da gre skoraj vsaka skozi te krče, ki so podobni tistim pri menstruaciji. Vsaj pri meni so bili.
|
|
RE: krci v spodnjem delu trebuha 5.9.2007 15:01:14
|
|
|
|
KatyMM
|
Ste me pa potolažile. Ker mene tudi boli v trebuhu. Pa ne toliko krči, ampak taka napetost - kot pred menstruacijo. Sem že malo zaskrbljena. Pa te bolečine so normalne tudi v začetku nosečnosti - sem namreč v sedmem tednu (6 tednov in 6 dni)? lp, K.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2007 15:13:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: krci v spodnjem delu trebuha 5.9.2007 16:28:43
|
|
|
|
filipinka
|
Mene tudi to muči, tako, da kar pogumno, to je samo znak, da nekdo raste v tebi!
|
|
|
|
RE: krci v spodnjem delu trebuha 5.9.2007 17:23:25
|
|
|
|
anči13
|
nč bat to je čist normalno. mene je bolelo 2dni skupaj pol je blo pa bolš.to je velika sprememba za telo. pa dobrodošla med nami
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?