Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pretirano izločanje maščobe na obrazu 22.8.2007 9:07:32
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz imam tudi težave s sebumom, predvsem poleti. Uporabljam kremo za obraz od vichy thermal fix mat, ki precej omili zadevo. Pa puder ki matira. in je veliko bolje. včasih so obstajala eni taki lističi, s katerimi si lahko popivnal odvečno maščobo z obraza, full fajn zadeva, zdaj jih pa očitno ne prodajajo več. Mislim, da kreme za mastno kožo ne bi pomagale, saj rabiš kreme ki so prav za to. Proti "bleščanju" kot bi jaz rekla. meni krema za mastno kožo potem kožo grozno izsuši. Ta od vichyja je pa hidratantna emulzija, ki kožo matira in ne izsuši. Lase si pa itak umivam na tri dni, meni je to čist normalno. Pa nimam preveč mastnih.
|
|
|
|
RE: pretirano izločanje maščobe na obrazu 22.8.2007 9:45:57
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 včasih so obstajala eni taki lističi, s katerimi si lahko popivnal odvečno maščobo z obraza, full fajn zadeva, zdaj jih pa očitno ne prodajajo več. Še vedno jih prodajajo, imajo jih tudi v Müllerju.
|
|
|
|
RE: pretirano izločanje maščobe na obrazu 22.8.2007 10:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi imela to kremo od vichy pa mi je v enem letu čist uničila kožo. Ima ful alkohola notr. Sedaj pa uporabljam gel za umivanje obraza od Schellerja z algami, tonik Aok(iz mullerja)-zelen in od L`occitane sivkin fluid. Ta sivkin fluid je fenomenalen. Res fenomenalen. Priporočam. Puder imam pa od Nivee Mat with rice. Odvečno maščobo si čez dan popivnam z navadnim robčkom.
|
|
|
|
RE: pretirano izločanje maščobe na obrazu 22.8.2007 10:34:22
|
|
|
|
srki
|
Uporabljam emulzije, vendar očitno ne kvalitetne, ker se tudi meni čez dan precej zmasti. Ene parkrat sem uporabljala od Višija, mislim na Norma Derm. dobil jo je moj brat, ker ima probleme z aknami, pa mu ni odgovarjala in jo je dal meni. Meni je bila fajn, samo kaj, ko se mi kar škoda da dat dnar, pa še dost je ni noter. Tista tubica je že tako majhna, po možnosti pa še napol prazna.
|
|
|
|
RE: pretirano izločanje maščobe na obrazu 22.8.2007 10:36:59
|
|
|
|
dana
|
Karin24 in kljub vsem tem zadevam se ti koža še vedno blešči? Jaz pudra ne uporabljam, za umivanje obraza imam pa trenutno doma od Neutrogene gel, tisti ki je 2 v 1. Pa saj ko se umijem je v redu, samo kaj ko je po 2-3 urah spet isto.
|
|
|
|
RE: pretirano izločanje maščobe na obrazu 22.8.2007 10:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Bleščat se mi začne popoldan in ker sem cel dan v službi se takrat malo z robčkom popivnam. Za mastno kožo je najhujše če jo začneš bombardirat z proizvodi za mastno mozoljovo kožo ker so zelo agresivni. In naredijo več škode kot koristi. Kratek čas je super, na dolgi rok pa uničijo kožo totalno. Zato jaz vse uporabljam za občutljivo kožo, brez alkohola. Od naštetih stvari je drag samo sivkin fluid. Vse ostalo je zelo poceni. Je pa resnično učinkovito in deluje. Preizkusila sem pa že vse mogoče, potem pa mi je sestra te preparate nabavila(je kozmetičarka) in sem resnično zadovoljna. Ker mene občasno še napadejo mozolji ponoči uporabljam gel od avene aknecil al neki tacga. Sem pa ugotovila da je moja koža dosti bolje če ne jem dosti slanih stvari in mleka. Sploh po siru imam izbruh mozoljev.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.