|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruham žolč
22.8.2007 7:49:08   
Skabi
Kot sem že napisala, danes zjutraj sem bruhala sam žolč - tak rumen in grenek. Se še kateri to dogaja? Aja, noseča sem  7 tednov.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruham žolč
22.8.2007 7:50:04   
Anonimen
VRJETNO ZATO KER IMAŠ PRAZEN ŽELODEC brugaš pa vseeno ker ti je slabo. kej pojej da boš mela kej za bruhat user posted image

(odgovor članu Skabi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 7:51:39   
Ninica
Ja tudi jaz sem vsako jutro v 1. in 2. nosečnosti bruhala žolč. user posted image  Prvič mi je bilo slabo do 17., drugič pa do 13. tedna.

LP, Ninica

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2007 7:59:58   
BLAŽIKA
Preden sploh vstaneš iz postelje imej zraven kak prepečenec in ga pojej, mogoče ti bo potem malo lažje.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2007 8:44:07   
rainbow
To se je meni tudi dogajalo. Enih parkrat. Blak.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2007 9:13:21   
Anonimen
Mislim, da bruhaš želodčno kislino. Tako kot ti je Lara napisala - vsaj vodo spij, da boš lahko bruhala. Če se boš "na prazno" napenjala, te bo še vse bolelo in še slabše se boš počutila.
Meni je na začetku nosečnosti zelo pomagalo, da sem kar naprej nekaj grizla - navadno kar grisine. Sem imela obdobje, ko sem se zbujala ob 2.30-3h, si skuhala metin čaj, pojedla nekaj grisinov in šla okoli 5h nazaj spat... Kako sem funkcionirala čez dan pa raje ne sprašuj user posted image

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2007 10:29:06   
blue sky
Pri meni je bilo enako. Vsako juto je bila njprej na vrsti školjka in pa seveda bruhanje. Zvečer mi je bilo tudi vedno tako slabo, da sem morala zaspati v sedečem položaju, sredi noči pa sem se normalno ulegla in zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2007 13:34:06   
urskas
tudi pri meni je bilo obakrat tako. Pomagala sem si s tem, da sem že v postelji pojedla košček kruha namazan s tamar sirom (samo to mi je pasalo).

Spominjam se naše vožnje na morje ko sem bilauser posted image  in sem jedla banane, ker sem bila lačna kot volk. Potem tudi bruhanje ni imelo tako slabega okusauser posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nosečnost in kajenje
zvezdica90

Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?

ne kadim (85%)

kadim redno (6%)

kadim občasno (10%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!