|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ovulacija ?
22.8.2007 7:47:54   
Nastya
Prosim če mi lahko katera pomaga..v četrtek 16.8.07 se mi je pojavil rjavkasti izcedek, ki je trajal do ponedeljka 20.8.07, nato se mi je pojavila šele prava krvavitev se pravi menstruacija, ki še vedo traja. Sedaj pa sem v dilemi, od kdaj naj računam od četrtka ali ponedeljka (za ovulacijo) ?? Če katera kaj ve o tem, bi ji bila zelo hvaležna, če bi mi lahko podala kakšen nasvet.

Hvala in Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ovulacija ?
22.8.2007 8:10:58   
DaisyE
jaz bi računala od ta prave naprej.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj ovulacija ?
22.8.2007 9:30:18   
bekyca
Tudi jaz bi računala od taprvega dne KRVAVITVE dalje in ne od rjavega izcedka.

Tako pravijo tukaj tudi nekatere punce, da jim pravijo G, da se za prvi dan M šteje tisti dan, ko ti kri napolni en cel vložek. user posted image  Ne vem no. Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?