Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
GRRRRRR....menstruacija 20.11.2004 10:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, to je pa res zgodaj. Jaz sem jo dobila po osmih mesecih! A je možno, da je to še čišča, samo da se je vmes malo ustavilo?
|
|
|
|
GRRRRRR....menstruacija 20.11.2004 10:53:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, je redko, se pa naredi. Moja prijateljica je še po enem letu nima, druga pa jo je kljub polnemu dojenju dobila po treh mesecih.
|
|
|
|
GRRRRRR....menstruacija 20.11.2004 12:00:02
|
|
|
|
mehurčica
|
Annny, jaz sem jo dobila 5 tednov po porodu, čeprav sem polno dojila(zelo pogosto). David je star 10 mesecev in ga še vedno dojim. M pa imam redno vsak mesec na 28-30 dni. Lp:miska:
|
|
|
|
GRRRRRR....menstruacija 20.11.2004 14:52:12
|
|
|
|
Gina
|
Mogoce pa ni bila cisto prava :hudicek:. Jaz sem kaksne tri tedne po cisci tudi krvavela, pa polno dojila. Sem bila cisto iz sebe, kako je to mozno. Pa sem to povedala G na prvem pregledu po porodu. Je rekla, da to ni nujno M, da se vcasih se pojavi kaksna krvavitev. In res - sedaj je od tega pol leta in nisem nic vec krvavela, se vedno polno dojim. Upam da bo tudi pri tebi tako. LP:):kava::duda:
|
|
|
|
GRRRRRR....menstruacija 20.11.2004 16:00:31
|
|
|
|
kimi
|
jaz sem jo dobila po 2 mesecih res pa da sem dojila le 1 mesec
|
|
|
|
GRRRRRR....menstruacija 20.11.2004 23:20:14
|
|
|
|
Annny
|
Oj, najlepša hvala za odgovore:) Pri meni je tako, da se mi je čišča 'ustavila'...nekaj dni ni bilo nič, potem pa spet krvavitev- tokrat sveža kri in notri delci mater. sluznice (kot pri M)...Sploh nisem ziher, a je to to! Res bom vprašala še G, a drugače si tega res ne znam razlagati. Res pa je, da nisem čutila nobene napetosti ipd. v trebuhu, kot je to običajno v dneh pred M... God knows:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
GRRRRRR....menstruacija 21.11.2004 17:02:14
|
|
|
|
eva1
|
Oj moja sestra je tut takoj po čišči dobila M, kljub temu da je polno dojila! In M je imela vsak mesec, pa je do 5 meseca samo dojila malega! Tudi to se zgodi! Lp, Eva 23t in :duda: :modri:
|
|
|
|
GRRRRRR....menstruacija 22.11.2004 12:31:22
|
|
|
|
Annny
|
Meta- sotrpinka, hvala lepa- kar potolažila sem se:)- No, samo, da je vse OK. Lepo se imejte!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?