|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad in cepljenje
20.11.2004 8:14:18   
anaj
Mi smo prehlajeni in v sredo imamo drugo cepljenje. Se pravi, da verjetno ne bomo cepljeni. Sedaj me pa zanima tole. Ker bo v petek preteklo 6 tednov od prvega cepljenja ali je potem potrebno 1. cepljenje ponoviti? Se pravi iti od začetka.

:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prehlad in cepljenje
20.11.2004 9:18:06   
Anonimen
Ciao,koker jaz vem ni potrebno ponoviti cepljenje,počakali boste,da prehlad mine pa bo spet cepljena.Nikar ne hiti,ko bo detece čisto zdravo pol pristani na cepitev,je lahko zelo nevarno.Pa hitro se pozdravite papa Neva:duda::rozica:

(odgovor članu anaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   prehlad in cepljenje
20.11.2004 10:17:08   
Anja167
Neva, a kaj veš, kakšne so lahko posledice, če daš malčka nekoliko prehlajenega cepiti?

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prehlad in cepljenje
20.11.2004 10:36:22   
Anonimen
Ja no mislim,da je potem huda reakcija na cepivo,hujša kot je normalno,ko je otrok cepjen zdrav.Zelo visoka vročina iz katere se izcimijo vročinski krči.Ne bi rada strašila so pa bili tudi atki negativni rezultati da je otroček postal invalid.Samo,da se to zelo,zelo redko dogodi vsaj pri nas,ker zdravniki zelo pazijo.Papa Neva

(odgovor članu anaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   prehlad in cepljenje
20.11.2004 10:55:53   
anaj
Ja baje pride lahko tudi do kroničnega obolevanja srednjega ušesa in težave s srčkom. To sem sam tko slišala, če je res ne vem.

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prehlad in cepljenje
20.11.2004 19:37:09   
StBarbara
zdravo anaj, sva pa čisto na istem.

naš:duda: je tudi prehlajen in ima rahlo povišano temperaturo:( Ta teden pa naj bi imeli ceplenje, ki ga bomo verjetno že drugič prestavili.
:duda: je ster 5 mesecev....upam, da ga bomo do šole uspeli cepit:):):):).. če bomo tako prestavljali ta ceplenja hihi
lp:angel:

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prehlad in cepljenje
20.11.2004 20:25:03   
Anja167
Ja, pišuka, zdaj me bo pa začelo skrbeti. Naš je bil ob prvem cepljenju sicer kar zdrav, vendar ga doktor skoraj ni pregledal in ga je morala sestra opomniti, naj pogleda še v usta! Je rekel: "Saj je zdrav, a ni?" :(:zmeden: Par dni pred cepljenjem je ponoči malo težko dihal, ampak potem je to izginilo, pa nisem nič omenjala. Potem je pa po cepljenju postal hripav in je bil še en teden zatem skoraj brez glasu, pa še zdaj (čez 10 dni imava že 2. cepljenje) cvili kot ena miška. Zdaj pa ne vem, ali je pač tak ali mu je cepljenje kam udarilo. Hm. :( Ali bi morala vsako tako stvar pred cepljenjem prijaviti zdravniku oziroma kako izgleda prehlad, ki je vreden omembe - mu mora iz noska fejst teči, ne more dihati, ali kaj drugega? Please, help!

(odgovor članu anaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?