Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nov avto - nezadovoljni?!!? 2.1.2008 22:58:42
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem imela zafiro, pa ni bilo kakšnih problemov, razen luči so svetile včasih bolj, včasih manj, to mi je šlo na jetra, na cedilu me pa ni pustila nikdar. Popolno nasprotje je megan, sicer rabljen, ampak ne prav star, ki od nakupa naprej kar naprej dela štalo. Pa na servisu, v garanciji počnejo take, da bi jih šla najraje kar tožit. Tolk so nesramni in neodgovorni. Peljemo tja avto, ga imajo par dni, pride nazaj v enakem stanju kot je bil prej. MOj je že znorel tam, pa nič ne pomaga, itak nimajo pojma, oz. niso imeli pojma kaj sploh je. Aja, avto je pod gumo ful zamakal, to je bila najhujša od vseh mnogih reči, posledično je bil stalno vlažen, ob minusu zunaj je bilo notri nevidno zelo lep čas, saj je bilo znotraj vse zmrznjeno. Na koncu je sam popravil vse skupaj in zdaj je mir. nesposobneži renaultovi. Enako je bilo s cliotom. Nekaj let mir, potem pa stalno v popravilu. Pa sem rekla, da ne renaulta, pa ne vem kaj nam je bilo.
|
|
|
|
RE: nov avto - nezadovoljni?!!? 3.1.2008 16:20:03
|
|
|
|
mighi
|
Gina: najbrž ste kupli megana II letnik 2000-2005. Berem, da so te generacije kar problematične, po prenovi 2006 je tega manj (pri nas zaenkrat nič resnega). Če pa ste kupili še dizla.... no, dosti težav in pomoči je na teh forumihj (www.renault-klub.si in http://blatnik.dyndns.org/megane/index.php ) Če pa imate dost, še vedno lahko zafiro kupite: http://www.bolha.com/oglas2757461 Se je pa pri rabljenih za vprašat zakaj jih po 1 letu prodajajo (skoraj za pol cene).
|
|
|
|
RE: nov avto - nezadovoljni?!!? 3.1.2008 19:25:16
|
|
|
|
Gina
|
Ma to je drugi avto, tako da dražji ne pride v poštev niti slučajno, prvi je opel in je vse ok z njim. Kupili smo ga, megana namreč, ker žre malo (pod 6), jaz pa delam dolge relacije vsak dan, zafira pa vsekakor pri dizel varianti ne žre pod 8 nikdar, pa placa ima manj znotraj, kot megan, jaz imam pa tri otroke, ki morajo vsi trije zadaj dokaj normalno sedet, tako da zafira kljub temu, da mi je sicer na oko mnogo lepša, pa sem se ji težko odpovedala, ne pride več v poštev. Ne ljubi se mi brskat po forumih, me pa zanima, kaj mi bo še crknilo pri dizlu karavanu l.04, da pogledam, dokler je še v garanciji?
|
|
|
|
RE: nov avto - nezadovoljni?!!? 5.1.2008 22:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
oj Gina, 1000x ti hvala za tole temo, ker midva sva v fazi nakupa novega avta pa cincava med Meganom Grandtourjem in Stilotom MW, oba letnik 2004. Tvoja tema je bila samo še končna kaplja v skledo in odločitev je padla: Fiat Stilo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?