Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ga navaditi na adaptirano mleko? 21.8.2007 16:46:17
|
|
|
|
Miss Piggy
|
A si prepričana, da ma premal? Jaz bi se na tvojem mestu posvetovala s pediatrom. Sicer je bilo pri našem isto - poskusili smo vse vrste adaptiranega mleka, ko mi je zmanjkalo, pa je šlo revčku kar na bruhanje. Tko, da smo mu dal kar kravje mleko, pa še tega mu je moral kak teden ati dajat, ker od mene ni hotel nič. Je pa res, da je bil star že osem mesecev.
|
|
|
|
RE: kako ga navaditi na adaptirano mleko? 21.8.2007 19:54:33
|
|
|
|
tinaaja
|
a se da mleku narediti kaksen okus ali ga sladkati.. ce res ne gre, bi jaz tudi to probala. morda imajo v porodnisnici kaksen nasvet.
|
|
|
|
RE: kako ga navaditi na adaptirano mleko? 22.8.2007 10:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče pa sploh ni problem v mleku. Pri nas je bila finta v flaški. Ko sem mu poskusla dat iz Aventove, Nukove in Tommee Tippee se je samo skremžil in zaprl usta. Potm sem končno našla še MAM (nekakšne proti krčem) iz katerih pije brez problema. Poskusi zamenjat še flaške.
|
|
|
|
RE: kako ga navaditi na adaptirano mleko? 22.8.2007 19:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj konkretno pa pomeni, da ne "pridobiva"? Koliko g v koliko tednih? In koliko je star?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?