hmm
|
sonček33, tukaj sem ! Je tako lepo videt, da me kdo pogreša, mi kar dvigne moralo. Sem ravno danes razmišljala, da je skrajni čas, da se preselim med navijačice . Pa hvala vsem, da ste me spet sprejele nazaj in za vse tople besede. Zlate ste! To bo zdaj zelo čudno slišat, a sem kar vesela, da sem spet med vami, mi je bilo zelo lepo tu in mi je bilo kar malo žal, da se niste kar vse preselile na tadrugi forum z mano . Moram pa priznat, da nisem ves čas tako optimistična, kot je bilo zadnjič po mojem pisanju videt, so trenutki, ko je zelo hudo, težko je pasti z na trda tla, mi je pa vseeno veliko lažje kot prejšnji teden, ko sem čakala kaj bo, skušala biti pozitivna in gojila upanje, za katerega sem tako vedela, da je lažno. No, zdaj je to za mano, pred mano pa zeeeeelo dolg mesec, mogoče dva, ko jo BOM čakala. No, trenutno še čakam, da vsi znaki zginejo, sem očitno še kar polna hormonov. A z vami je vse lažje, ko mi je hudo, se potožim, ko je kateri od vas hudo, jo skušam potolažiti, pa je takoj lepši dan .
|