|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje shranjujete slike
21.8.2007 11:42:09   
Anonimen
A na CD-je?
Jaz imam vse na CD-jih in me je strah da se nebi kaj zgodilo in zbrisalo- poškodovalo.

Kaj je najbolj varno?

Hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil ales25 -- 9.9.2007 17:42:17 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KJE SHRANJUJETE SLIKE
21.8.2007 11:57:59   
Anonimen
Jaz najboljše  še vedno razvijam, drugače pa jih shranjujem na cd-jih pa ponavadi naredim še kopijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2007 14:10:06   
BLAŽIKA
Jaz jih imam v računalniku. na cd.ju, pa še kopije bi bilo res fajn delat, ker čez čas tudi cd ne bo šel večuser posted image .
Jih pa jaz še kljub temu dam razvijat, sicer ne vse, kot na filmih ampak poberem ven lepše, tega pa se kljub temu nabere kar velikouser posted image user posted image user posted image .

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2007 14:16:56   
saraja
Na računalniku, cd-ju, ziher je ziher!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2007 14:28:02   
megica
jst sm si jih pa včasih še na mail poslala. tam se pa res 100% ne morejo zbrisati.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 14:29:55   
orhideja75
mi jih imamo na računalniku, pa na CD jih še damo, pa tiste "tadobre" damo še v DM razvit. za vsak slučaj, če mogoče kdaj računalnik zataji.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu megica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 16:32:04   
Anonimen
Ali na cd, ali daš razvit, ali na računalnik na drugi disk, v primeru, da se ti sistem podere, al pa seveda na mail pošlješ--gmail recimo in tam ostanejo na strežniku.

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 16:35:03   
Anonimen
Vedno dam vse razvit - za v album, drugače pa na ključih.

Bojda se z DVDja po nekaj letih samo zbriše. TO mi je povedal moj prijatelj, fotograf.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2007 17:29:20   
crci06
Ko smo se mi v službi učili "rokovanja s podatki", je bil pravilni odgovor, da ti CD garantira 2 leti...
Ja, vem, tudi jaz jih imam na CD-jih in DVD-jih. Pa jih na vsake tolk časa prepečem na novo...
MOgoče bi bilo fino kupit zunanji disk in ga imeti samo za slike.
Pa tudi disk ni večen.
Ničesar več v našem času ni večno... to je že mimo.
Ja, pa razvit jih tudi dajem, ker mi je lepo albume gledat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2007 17:32:50   
Anonimen
moj_moj - zunanji disk je en velik (ne bom komentirala, kaj), mi smo ga imeli v službi za arhiviranje podatkov in smo v 2 letih morali 3 zamenjati, ker so se tako uničevali. Mi je takrat računalničar rekel, da je trenutno najvarnejša zadeva ključ.

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2007 20:22:55   
KBM
Ta fajne razvijem, druge imam na dvd-ju, drugače pa na zunajnjem diskuuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2007 15:12:22   
Nixxon
Za vse slike imam po več kopij (ker jih razvrščam tematsko nikoli ne vem katere so že zapečene in katere ne, zato vedno vse kopiram) na DVDjih, obenem so pa vse slike še vedno na disku računalnika. Sem pa tudi v procesu nakupa zunanjega diska in bom vse slike shranil še tja.

Ziher je ziher, večno pa itak nič ni.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2007 14:13:14   
lunca2
Jaz dam dobre slike razviti, ostale hranim na računalniku in naredim kopijo na CD, vendar ne vseh, ker bi bilo preveč slik.  Večinoma tistih slik ki jih razvijem kar zbrišem.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.9.2007 9:32:19   
Nixxon
Zanimivo razmišljanje. Ponavadi so tisto najboljše slike, katere bi si kdaj zaželel imeti duplikat, ti pa ravno to greš uničit. Ni ravno moja logika, pa vseeno.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.9.2007 9:34:53   
Anonimen
tadobre razvijem, novejše mam na compu, k se jih nabere jih zapečem na cdje. upamd a se naujo prehit zbrisale ;(

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.9.2007 9:45:08   
soncece24
Ta lepše dajem sproti razvijati in jih zlagam v albume, ostale shranjujem na računalniku. Album je meni še vedno zelo lep spomin, tudi mnogo lepše mi je listat po albumu kot gledat slike na računalniku.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.