Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 11:06:27
|
|
|
|
diva 4
|
Ja tako. Našo Ano zadnje čase bolijo kolena. Sicer ne stalno , pa vendar parkrat na teden potoži , da se ne more lovit ali , da ne more skakati ristanca ali gumitvista, češ , da jo bolijo kolena. Pa mi mama pravi , da zato ker hitro raste.Saj sem že sama tudi slišala za to , me pa zanima če ste imeli podobne težave , kaj ste storili? Ste šli k ped., ste dobili kakšne vitamine, kalcij ali pa je samo ponehalo? Naša ped. je namreč na dopustu ,tista , ki jo pa nadomešča pa ima zdaj kar gužvo, zato se obračam na vas. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 11:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je mami rekla da so me večkrat bolele noge.To pa zato,ker sem rastla.Baje je to normalno,zato pa se tudi tri-letniki zopet začnejo vozit v vozičku.Za vitamine pa ne vem.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 11:23:21
|
|
|
|
lejci86
|
mene so bolela zapestja
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 13:08:40
|
|
|
|
dana
|
Naš 2,5 letnik tudi večkrat jamra da ga bolijo noge. A da je to od tega ker raste?
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 13:52:08
|
|
|
|
Pajaca
|
Našo tud dostikrat noge bolijo (sploh če je treba hodit). Če je to zvečer ji pač rečem, naj gre spat, da se morajo tud nogice spočit. Sem pa slišala, da je to od rasti in pač nimam kaj narest, punca raste.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 14:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Počakaj, da pride pediatrinja z dopusta, pa potem pojdita, če jo bo še bolelo ali pa če jo bo še kdaj pozneje. Jaz bi tako naredila. Ali pa jo raje pokliči po tel, da ne bo punčka zdrava med bolane otroke hodila ins e še česa nalezla, če ni potrebno. Saj mojega 5-letnika so tudi že kdaj noge bolele, ampak največkrat zvečer, v postelji, ali pa npr. ko je šel po stopnicah, ampak zunaj je pa potem že tekel. Če pa to traja več dni skupaj, pa je po moje že za vprašat zdravnika.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 14:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsaka bolečina je opozorilo,da nekaj ni prav,to nam je dano ob rojtsvu. Lahko ni nič,ampak nikoli se ne ve.Nisem paničar,ampak,če meni otrok več časa jamra,da ga kaj boli grem k zdravniku in zahtevam kompleten pregled,četudi bolečina za kratek čas izgine.Ponavadi je,da bolečina ni konstantna,prihaja v zamikih.Otrok pa še posebi pozabi nanjo,če mu je kaj všeč počet. Ker se je že prevečkrat izkazalo,celo s targičnimkoncem,da so bili vsi površni,ko je otrok jamral.da ga kolena bolijo in pripisali te bolečine k normalnem pojavi,češ,da raste sem postala bolj pozorna. Zato,obisk pri zdraviku ni odveč.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 14:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ker se je že prevečkrat izkazalo,celo s targičnimkoncem,da so bili vsi površni,ko je otrok jamral.da ga kolena bolijo in pripisali te bolečine k normalnem pojavi,češ,da raste sem postala bolj pozorna. Aja? Kdaj? Kje?
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 14:34:16
|
|
|
|
klepetka
|
ne bi te rada strašila,ampak poznam mamico,katere sin je skozi jamral da ga bolijo kolena.nazadnje je imel pa ..Levkemijo.sicer se je pozdravil ,ampak lahk opa se ne bi .za levkemijo je tudi sicer značilno ,da bolijo najprej sklepi. Jaz bi tud šla rajši k zdravniku.
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 14:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ker se je že prevečkrat izkazalo,celo s targičnimkoncem,da so bili vsi površni,ko je otrok jamral.da ga kolena bolijo in pripisali te bolečine k normalnem pojavi,češ,da raste sem postala bolj pozorna. Aja? Kdaj? Kje? Tam kjer smo prej živeli je živela družina z dečkom,ki je prav tako jamral za kolena,z mamico smo se pogovarjale,tudi njej,kot meni so rekli,da raste,da to ni nič.Ko je bilo že prepozno,tako in tako bi bilo nerešljivo,so odkrili,da ima kostni sarkom,ki je prizadel koleno.Komaj 4 leta je imel ko so ga pokopali. Danes bi bil star 29,kot moja hči.Ne morem pozabiti,za vedno se mi je vtisnilo v spomin,še danes se ga spominjam.Prav pred dnevi sta mama in oče dala osmrtnico za spomin v časopis. Vendar naj se ve,da so to posebni primeri,na srečo redki.Vendar jaz od takrat reagiram vsakič,ko mi pojamra kakšen,da ga kaj boli.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 17:12:12
|
|
|
|
ugi
|
Ko je bil moj brat star priblizno 4 leta, je tudi tozil, da ga boli koleno. Pri 4,5 letih so mu ugotovili levkemijo. Lani je minilo 30 let odkar ga ni vec . Letos bi bil star 38 let. To so res zelo redki primeri. Se je pa vseen dobr, v takih primerih, posvetovat z zdravnikom. Pozdrav
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 21.8.2007 18:54:42
|
|
|
|
diva 4
|
O, pismo , kaj ve meni to pišete.Boma kar na pregled šle , da ne bi res kaj hujšega bilo.Ona namreč že tudi dopoldan kdaj potoži, saj, če bi jo zvečer bolele noge ,mi niti ne bi bilo čudno , saj nonstop nekaj poskakuje in teka , kot , da ne zna hodit . Bom poročala , ko uredim zadevo pri pediatru.Pa upajte , da nič ni.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 22.8.2007 10:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda upamo in držimo pesti, da nič nič. Močno močno. Pa res poročaj. Kar novo temo odpri trakrat in povej, kaj so ti rekli. Ker nas je najbrž več mamic s podobimi skrbmi.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 22.8.2007 10:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar novo temo odpri trakrat in povej, kaj so ti rekli. Aja? Ji dovoliš ja, res diva, povej, ko bosta opravili.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 22.8.2007 13:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne da ji dovolim, samo tako sem mislila, da bomo bolj zanesljivo našle, ker bo pod zanjih 50 debat.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 23.8.2007 9:38:37
|
|
|
|
ugi
|
Drzimo pesti, da nic ni. Tudi mene zanima, kaj bo rekel/a zdravnik/ca, zato le porocaj kako sta ...
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 23.8.2007 9:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ugi Drzimo pesti, da nic ni. Tudi mene zanima, kaj bo rekel/a zdravnik/ca, zato le porocaj kako sta ... Odgovor že vem:Otrok raste. In upam,da je to vzrok.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 23.8.2007 11:35:45
|
|
|
|
diva 4
|
Sem klicala k ped. pa mi je sestra rekla , da naj raje počakam , do konca avgusta , ko se vrne naša ped. Saj v končni fazi vem , da je tako še najbolje , saj me ne bo odslovila s stavkom "otok raste" ,dokler ne opravi vseh pregledov.Ker je res predana svojemu delu in tudi posluša starša in otroka.Vsekakor me ne bo odslovila brez , da bi ji pregledala vsaj kri.Tako , da poročilo sledi verjetno v začetku septembra . Pa hvala vsem , ki ste se vključile v debato
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 23.8.2007 11:36:51
|
|
|
|
diva 4
|
Neva - jaz tudi močno upam , da je vzrok bolečn njena rast.
|
|
|
|
RE: 4 letnico bolijo kolena 23.8.2007 15:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh,sem se kar malo zamislila...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
načrtovanje nosečnostiksenciali ste nosečnost načrtovali?se je zgodilo nenačrtovano (
16%)
sva želela, vendar še ne tako hitro (
10%)
pustila sva se presenetit, ko bo, bo (
19%)
načrtno zanosila (
55%)
Število vseh glasov: 293Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!