Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 19.11.2004 19:24:12
|
|
|
|
niki5
|
Evo, iščem ko zmešana po lekarnah zase kakšen preparat, ki bi imel vse zgoraj naštete zadeve.. obstajala je Dilsana od Milupe in so jo prenehali uvažati, kakšne druge nadomesten stvari pa nimajo :( A katera ve kaj bi lahko jemala, glede na to da dojim in bi vsebovalo vitamine (brez C, ker napenja), železo, magnezij in kalcij. Ali v Avstriji obstaja kaj podobnega?
|
|
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 19.11.2004 21:10:48
|
|
|
|
Jančika_
|
A da C napenja:zmeden:? Jaz dojim in že od prvega tedna vsak dan na tešče spijem sveže stisnjen grenivkin in pomarančni sok. Mali sploh ni imel krčev (razen po AD3:hudicek: ).
|
|
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 19.11.2004 21:22:49
|
|
|
|
analizapola
|
Jaz uporabljam vitaminsko-mineralni dodatek One a day za ženske od Bayerja. Vsebuje 12 vitaminov + železo in kalcij. Kupi se v lekarni in je primerno za nosečnice in doječe matere. :muca:
|
|
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 19.11.2004 21:29:02
|
|
|
|
StBarbara
|
jaz uporabljam Unicap M. Ima zelo malo c vitamina. :duda:pravi, da ni panike:)
|
|
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 19.11.2004 23:04:38
|
|
|
|
jagoda
|
Za nosečnice in doječe matere imajo v Avstriji Elevit Pronatal!
|
|
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 20.11.2004 10:09:26
|
|
|
|
niki5
|
Jančika, ti kar zavidam.. Ostalim pa hvala za odgovor, bom poskusila najti in kupiti, v četrtek gre pa še moj v avstrijo in bo tam pogledal. Se mi zdi, da me bo drugače kar pobralo.. pretirano utrujena sem in vse me že boli, od kosti do mišic.. po enem mesecu po porodu se slabše počutim, kot sem se takoj po porodu :(:(
|
|
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 20.11.2004 10:12:13
|
|
|
|
niki5
|
Jagoda, kaj pa vse vsebuja ta Elevit Pronatal?
|
|
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 20.11.2004 19:00:15
|
|
|
|
asso
|
Grenivkin in pomarančni sok? Pri doječih mamicah ta dva sadeža odsvetujejo, ker so alergena. Ampak, če je vse O.K. z malim pa lepo pitje še naprej.
|
|
|
|
vitaminčki, kalcij, magnezij, železo za doječ... 20.11.2004 20:35:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem že v porodnišnici za malico dobila pomarančo. Najprej sem pač poskusila in ker ni bilo nič narobe, sem to jedla to še naprej. Seveda bi takoj nehala, če bi opazila kakršnokoli reakcijo. Imam res srečo, nič mu ne škodi, kar pojem. Hja, bo pa naslednji bolj problematičen:)-!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?