|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje
20.8.2007 18:53:53   
Tina26
Hojla

Zanima me kolikokrat podnevi dojite svoje dojenčke tiste mamice, katerim otroci spijo celo noč.

Naša dvoinpol mesečnica ponoči spi od 21 do 6h, potem jo podojim in spi še do 9h. Potem čez dan pa želi jesti na dve uri ali pa še na manj.  Celo noč spi že kakšen mesec - prej je jedla podnevi na tri ure. Pred nekaj dnevi pa je začela čez dan jokati kot da je lačna in to ne glede na to kdaj  je jedla, kot da ji obrok zadostuje le za kako uro, maksimalno dve. Zdaj je duda ne potolaži več...

Ali je možno da želi čez dan nadoknaditi tisto kar ne poje ponoči?
Kolikokrat jedo vaši dojenčki in ali jim dodajate kaj čaja?

Hvala za nasvet pa lep teden vsem skupaj...

Papa

< Sporočilo je popravil Tina26 -- 20.8.2007 18:56:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenje
20.8.2007 20:18:11   
urskas
Sama sicer tako "dobrih" izkušenj z nočnim spanjem nimam, sem pa mnenja, da dojenčku ustrežeš kadarkoli pač zahteva hrano, četudi je to na dve uri ali še manj. Sčasoma se otrok okrepi in tudi bolj naje in se nekako ustvari urnik. ja in najbrž res podnevi mora nadoknaditi nočne "obroke".

Pri nas se je urnik (na tri ure)  začel pri prbližno 3 mesecih in pol.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 20:40:52   
nagica
meni je tudi pri dveh mesecih spala že celo noč, to je trajalo do četrtega meseca, od takrat se spet zbujamo.  podnevi pa je tudi jedla na manj kot 3 ure, tudi na 2 ali pa 1,5. to je trajalo nekaj časa, potem paso se stvari uredile same od sebe. jest ji čaja še danes ne dajem, pa je stara pol leta, dala sem ga le v hudi vročini, pa tudi ni pokazala posebnega zanimanja. sedaj pri pol leta zvečer dodajam malo rižolina, zato da bi se bolj  najedla in se ne bi tolikokrat zbujala ponoči.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 21:21:29   
Naja30
Mogoče pa ni povezano z nočnim spanjem in hranjenjem, ampak ima samo preskok v rasti in mora več jesti, bolj pogosto. Tam nekje pri 3m je to normalno.

(odgovor članu nagica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 22:05:19   
Anonimen
Tina 26 to je čisto normalno. Saj ti tudi podnevi ješ skoraj na 2 uri ali?

Hvala bogu, da ni ravno obratno, da ti ponoči ne je na dve uri in podnevi spi.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 22:31:53   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Tina26

Naša dvoinpol mesečnica ponoči spi od 21 do 6h, potem jo podojim in spi še do 9h. Potem čez dan pa želi jesti na dve uri ali pa še na manj. 

Enako je pri nas. Pri nas se včasih doji tudi 2x v eni uri. Sploh zadnje čase imam feeling, da hoče še več. Tako, da ji sedaj za en obrok ponudim obe dojki, pa čez eno uro spet, pa čez dve uri spet, pa potem čez pol ure,... Ponoči mi pa skor eksplodirajouser posted image .

Verjetno gre res za preskok v rasti. Jaz jo skušam čimveč pristavljat (kadarkoli si zaželi), da bi se mi posledično naredilo več mleka. Če bomo speljali, bo super, drugače bom začela pa dodajati. Čeprav mi čisto nič ni do tegauser posted image .

Prvi dan na morju se je npr. dojila 18x samo čez dan +  2x ponoči (takrat se je še zbujala ponoči). Ampak se mi je kar zdelo, da je to zaradi vročine, spremembe, itd. Že naslednji dan je bilo boljše.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2007 20:23:29   
suky
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Mogoče pa ni povezano z nočnim spanjem in hranjenjem, ampak ima samo preskok v rasti in mora več jesti, bolj pogosto. Tam nekje pri 3m je to normalno.

se podpišem!! Pa dojeni otroci res ne rabijo še kakšnega čaja!!To je čisto odveč!

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?