Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni se obrnil - obrat ali carski rez? 21.8.2007 9:02:31
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz sem sla na ZO v Postojno in med cakanjem nanj, se je Eva obrnila (mislim, da zato, ker sva morali bit tesci, pol smo pa cakali, ce bo CTG v redu in to do dveh, tako da sem bila ze divje lacna in posledicno tudi Eva, ki je cist podivjala in se najbrz zato tud obrnila). Meni so povsod rekli, da bo porod kljub medenicni vstavi vaginalen. CR je vsekakor neprijetna operacija in ti je kljub tvoji zelji ne zelim.
|
|
|
|
RE: Ni se obrnil - obrat ali carski rez? 21.8.2007 10:28:22
|
|
|
|
marty5
|
Meni so zelo pomagale določene vaje, ki mi jih je predlagala fizioterapevtka in se je na koncu vendarle obrnil. Nekaj je vaj, nekaj pa stimulacija kupunturnih točk.
|
|
RE: Ni se obrnil - obrat ali carski rez? 21.8.2007 10:46:04
|
|
|
|
mišk
|
Meni so tudi danes potrdili, da se je obrnil-a v glavično vstavo. In to prav vem, da se je v petek, ko sem ga zunaj do pol štirih žurala in sem čutila tako divjanje, da sem se kar ustrašla. Rekli pa so mi, da če se ne bi obrnil-a, bi mi definitivno naredili carski rez, ker pri prvorodkah vaginalnega poroda v medenični vstavi ne prakticirajo! To so mi rekli v Brežicah.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?