Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je dovolj? 20.8.2007 15:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ti svetuje ginekolog? Če fajn pomislim, po izkušnjah, ki so jih pisale predhodnice: Ta mesec abrazija. Zanosila naj bi po 2 mesecih. Ali 3. Potem greš na operacijo. Potem še 2 meseca čakanja. Se pravi z novim letom. Če pa dobiš datum za operacijo prej, pa bi lahko zanosila že pred novim letom. Odvisno je tudi od tvoje psihe. in sočustvujem s tabo ob izgubi .
< Sporočilo je popravil nati -- 20.8.2007 15:13:05 >
|
|
|
|
RE: je dovolj? 20.8.2007 16:17:37
|
|
|
|
Ana Luna
|
Nati, moja ginekologinja je zelo optimistična ženska. Bojim se, da malo preveč. Pravi, da je dovolj 1m po abraziji odstranit pregrado in 1m po odstranitvi pregrade zanosit. Ampak že nekaj časa ugotavljam, da so zdravniška mnenja zelo deljena ... Tako da svojo g jemljem malo z rezervo.
|
|
|
|
RE: je dovolj? 20.8.2007 16:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, če ti je rekla, da odstranitev pregrade po 1 mesecu, ko si opravljala abrazijo, to je super. Ker čakalne dobe so velike. Odvisno koliko dobro se ti počutiš po abraziji. Koliko si bila ?
|
|
|
|
RE: je dovolj? 20.8.2007 16:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem brala eno temo nižje. Vprašaj za drugo mnenje kakšnega ginekologa. Vprašaj Pušenjaka na MON-u- Drugač je pa tako. Men je tudi g. rekel takoj 1 mesec po operaciji novi boji za , vendar se niti približno nisem počutila dobro. Vse boli še noter, psiha je naredila svoje....komaj zdaj po 2 mesecih sem . Upam, da ta mesec pa bo.
|
|
|
|
RE: je dovolj? 27.8.2007 9:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi se o tem na tvojem mestu posvetovala z G. Srečno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?