|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sovražim ga
20.8.2007 12:40:29   
Anonimen
Tako zelo ga sovražim da s tem ne morem živeti. Želim ven iz tega, v svet pozitivne energije.
Zgodila se mi je tipična zgodba z naslovom "prevara". Imava tudi otroka,ki je danes star dobro leto in pol, on pa se je odselil, ko je imel otrok 4 mesece.Vse lepo in prav.Ljubezni se ne da kupit.Če bi me on postavil pred dejstvo, povedal za kaj gre in kakšno življenje si je izbral bi bil zame fer.Fer odnos in dokaz da me spoštuje.
Bilo pa je vse prej kot to. Lagaj, prikrival, me zavajal,...
Zelo sem se borila proti njemu.Želela sem prekinit stike zaradi naju in jih vzdrževati samo zaradi otroka (beri:ni potrebe da se vsak dan slišiva in pogovarjava še kaj drugega kot o otroku,dovolj je ustaljen ritem stikov in v primeru, da ne more sporočilo z njegove strani).Ampak ne, on se ni dal.Šla sva skozi vrsto faz.
Zdaj pa me je tako daleč pripeljal s tem svojim obnašanjem, da se začnem trest že samo če mi pošlje sms.Kaj šele če me pokliče.Kliče me pa itak vsak dan po 10 krat, ampak ne dvignem.Ko ga po smsu vprašam kaj je tako najnega in da naj napiše mi ne odgovori.Ker seveda ni nič takega.Zdaj ko je šel na dopust, rajši ne govorim kakšno zgodbo mi je napletel.Jaz bi bila pa samo s preprostim smsom ki bi vključeval datume od kdaj do kdaj ga ni, neizmerno zadovoljna.Seveda on izbere težjo pot in mi gre lagat.Še vedno.In tisto svojo novo skriva kot da bi bila zlata, ali pa iz cukra.Noče priznat da jo ima in meni še vedno govori, da me ima rad, da me pogreša, da si želi da bi bili še vedno skupaj in take oslarije.In to par dni preden gre z njo na morje,ali kamorkoli je že šel.
Nekaj časa sem mu še nasedala in bila potem vedno znova razočarana,ker pa potem ni nič na temo da bi bili skupaj naredil.Vse je bilo tako kot prej, oziroma se je še umaknil,ko je začutil da sem jaz pristopila korak bližje k njemu.In me je začelo ubijat in razjedat, tako daleč da ga sovražim z vsako celico svojega telesa.Počutim se izigrano, ponižano. Bil je z njo, oz je še vedno, meni pa govori take besede. 
Ne znam si pomagat, pa bi si srčno rada. Ne prenesem ga niti na smsu, niti na klicu še manj u živo.Zato razmišljam kako bi mu preprečila ne vedno, ampak kdaj pa kdaj stik z otrokom. Vem, da to ni prav.Pa tudi ne rečem, da to počnem na dnevnem redu.Sem pa kdaj se mi pa pojavi ta misel kako mu ne dat otroka.Tako daleč je že šlo ja. Se boste grozili, pljuvajte me, nadirajte, ampak to kar sem napisala je resnica.Moja globina.Lahko bi pisala še in še zgodbic kaj vse sva v tem času ko sva bila skupaj že doživela in bi mogoče kdo bolje razumel zakaj so se mi razvila taka čustva.Ampak zaenkrat bodi dovolj.

Sprašujem vas le kako naj se znebim tega sovraštva, kako? Kako naj pomagam sebi? Kako naj stopim korak naprej iz te situacije?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sovražim ga
20.8.2007 12:45:08   
Anonimen
Sprašujem vas le kako naj se znebim tega sovraštva, kako? Kako naj pomagam sebi? Kako naj stopim korak naprej iz te situacije?

Sovraštva se boš znebila, ko mu boš oprostila. Tako si boš najbolje pomagala.
Vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 12:48:22   
pety78
Težko vprašanje! Si zelo prizadeta, boli te, ker ima drugo in se slepiš, da ga sovražiš. Nekje globoko v sebi ga še nisi prebolela in pozabila, nekje globoko v sebi ga še čutiš kot del sebe, ... Jezi te, ker imaš občutek da se ima bolje kot ti, da je srečen, ker ima drugo, ...Vem, da ti ni lahko, ampak ne maščuj se mu! Pojdi med družbo, pozabi nanj, naj ne vpliva tako močno nate, dvigni mu telefon in se pogovori z njim vse, kar se otroka tiče, če bo kvasil kakšne druge neumnosti, mu povej, da boš prekinila. Bodi sproščena pred njim. Malo te še okoli prsta ovija, ker ve, kako čutiš.

POZABI NANJ! Ima drugo, ali je nima...ne obremenjuj se s tem. Vso svojo energijo usmeri v otroka, najdi si prijateljice, zabavaj se in še enkrat POZABI NANJ! Bolj boš razmišljala o njem, bolj se ti bo pletel po glavi, jezna boš, besna, znorela bi....le kako bo to tvoj otroček občutil... Ne daj se, bodi močna, imaš nas, kamor se lahko izpoveš, rabiš pogovor, toplo besedo, objem prijateljice, mame, sestre, tete,... Ne bodi sama in ne razmišljaj o tem, kako on uživa z novo, če seveda sploh....

Tudi zate, draga moja, bo prišel čas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 13:07:18   
sasa78
PETY78 PRAV IMAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VERJAMEM DA GA SOVRAŽIŠ IN DA TI GRE GRE ŽE NA K........,
ENOSTAVNO IGNORIRAJ GA. KOT DA GA NI. oGLASI SE IN MU RECI NIMAM ČASA. K BOŠ TO PONOVILA 10 DAN ŽE 100-TIČ TE NE BO VEČ KLICAL. BODI TRMASTA IN VSTRAJNA. SICER PA NAM JE TO LAHKO GOVORT K NISMO V TEJ SITUACIJI.

PA VČASIH SO MOŠKI SLABŠI KOT OTROCI.

LP!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 14:17:06   
nabiralka
Tudi jaz ti priporočam, da poskušaš čim manj razmišljati o njem. Je sicer zelo težko, a se zamoti z otrokom, prijateljicami, knjigami, športom, raznimi obveznostmi. Vajini pogovori naj imajo le temo o otroku, ko začne bluzit o drugih stvareh ga hitro odslovi. Kot je ena že zapisala; navija te okoli prsta, ker vidi da še nisi čustveno dovolj močna. Skratka, ne poskušaj mu odvzeti otroka. Bolj ga bo prizadelo, ko bo videl tvoj hladen odnos do njega, to da si se osamosvojila, da te ne more navijati okoli prsta, da si odločna.
Skratka, zaživi svoje, srečno življenje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 17:06:53   
Rožica I
Dokler ga imaš rada oz. gojiš čustva do njega, ga lahko sovražiš. Saj, če bi ti bilo zanj povsem vseeno, tega ne bi mogla čutiti, ne user posted image ?!
Poznam občutke in verjemi, da bo minilo, če boš delala na tem.  Vmes bo pa še faza, ko boš pogrešala te njegove klice in SMS-e.. Ampak preboleti te občutke ni enostavno. In za to so potrebne raznorazne faze, tako da vsem občutkom, ki jih doživljaš, pusti prosto pot- na ta način, jih boš izživela in preživela.
Pomembno ob tem pa je, da ne držiš in zadržuješ občutkov v sebi, ker jih bo posledično čutil otrok. ZAGOTOVO. Sprejmi jih, saj jih boš le tako lahko preživela.
Malo sem zakomplicirano napisala, ne user posted image - ampak tako je bilo pri meni in je, ne boš verjela, tudi MINILO user posted image !

Drži se user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu nabiralka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 18:25:55   
Anonimen
Ma vrag po enem dedi saj jih je še dosti.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 18:29:57   
Anonimen
Tako zelo ga sovražim da s tem ne morem živeti.

Začni ljubiti. Prvo sebe user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 23:29:36   
Vijoličarka
Kaj pa vem. Sovraštvo je huda zadeva in najbolj razjeda tistega, ki sovraži.

Popolnoma jasno mi je, da on poslabšuje situacijo. Prevaral te je, lagal, odšel, ampak kljub temu te noče spustiti s krempljev.  In žal si obsojena na neko komunikacijo z njim, saj imata skupaj otroka.

Mogoče bi se tukaj poslužila tiste modrosti, ki pravi: če ne moreš spremeniti situacije, spremeni svoj odnos do nje.

Torej, najprej moraš po moje razčistiti v sebi, da on ni več tvoj moški. Čisto vseeno je, če ima dvajset ljubic in kje jih skriva. To ni več tvoja stvar in te ne briga. Predvsem v smislu, da te ne prizadene. Ti si z njim zaključila in nima nobenega smisla, da premišljuješ o tem, s kom je, kaj šele, da se z njim o tem pogovarjaš.

Če sproži tak pogovor, mu enostavno hladno reci, da se o tem ne misliš pogovarjati, da je vajina zgodba zaključena. Ne izogibaj se njegovim klicem - dvigni slušalko in se ne daj zmesti in ne daj zaplesti. Samo hladnokrvna bodi, dopovej si, da je za tvoje lastno dobro bolje, da se z njim ne obremenjuješ. Povej mu, da te ne zanima nič drugega, kot kdaj bo obiskal otroka in podobno, če bo začel spet nakladati, se kar čez njega vljudno poslovi (oprosti, ampak to me pa res ne zanima) in odloži slušalko. Če boš to vztrajno in vedno ponovila, potem bo dojel, da nima več moči nad teboj in bo odnehal. Najbrž je problem ravno v tem, ker ga vedno poslušaš, kar ti govori o sebi in mogoče celo razpravljaš. Ne vem, sama boš najbolje vedela.

Mogoče bi pomagalo, da bi pogledala njegovo sliko in "mu rekla": "veš kaj, prav nič me ne briga, kje si, s katero si in kaj počneš". Če boš to večkrat ponovila, bo mogoče pomagalo.

To je mogoče podobno, kot pri taščah, ki rade dražijo. Dražijo, ker vidijo, da se snaha sekira in muči. Ko pa tega odziva ni več, se konća tudi draženje. Vsaj ponavadi.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 10:26:50   
jagoda77
Sploh ne vem zakaj s mu javljaš user posted image

sej moj je mel iste probleme z bivšo, skoz ga je neki klicarila za to in ono, ko je kupla nov telefon, ga je klicala in še vedla je, da sva na morju. Moj je samo enkrat ji povedal, če imaš kej za povedat glede otrok, pošlji SMS, sicer pa ne klič, ker se nimava kej pogovarjat. Pa je potem še nekajkrat probala, potem pa vidla, da ni efekta in sedaj je mir.

če ma kej za povedat, nej pošlje SMS, sicer ga pa ignoriraj, svet bo lepši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 12:48:08   
PIAF
Od sovraštva do ljubezni je majhen korak!

Brezbrižnost je edino čustvo "neljubezni"!

Menjaj št. GSM, ignoriraj, najdi si prijatelja!

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?