|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še vedno nič
20.8.2007 9:52:12   
inqa
Pozdravljene, glih danes sem bila na pregledu pri G (sem namreč v 39 t), pa je rekla, da nisem še niti za milimeter odprtauser posted image , je pa  CTG lepo živahen. Poskušam vsak dan z toplo banjo, sprehodi, vsak tretji dan spolni odnosi(več mi ne paše), vožnja v avtu, PA VSEENO NIČ. Da me ne boste napadle za kaj se mi mudi:namreč kar precej sem se zredila, ponoči več nič ne spim, otekam, pritisk mi skače gor in dol, hrbtenica me boli,...
Prosila bi za morebitni nasvet, kako se prej odpreti.
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še vedno nič
20.8.2007 9:55:31   
sayuri
Ko sem bila jaz noseča in ko 3 dni pred rokom še vedno nisem bila odprta, me je gin. pogledal in rekel: "Gospa, nosečnost traja 40 tednov, ne bodite nestrpni." Čez tri dni - točno na rok sem rodila user posted image

(odgovor članu inqa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 13:24:14   
SANAYA
daj še malo potrpi pa bo, boš videla.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.8.2007 22:40:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANAYA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 11:11:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 11:34:15   
SANAYA
ja saj se že postavljam na glavo od bolečin v hrbtenici, kislina,...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2007 12:06:21   
PIAF
Inqua in Sanaya, da vaju malo potolažim (če je sploh to tolažbauser posted image ), jaz sem že v 42.tednu, to pomeni 9 dni čez rok in se še nič ne dogaja. Mogoče so napačno izračunali rok.
Včeraj sem bila na CTG in UZ, pa je vse še ok, če sem kaj odprta pri nas sploh ne gledajo, tako da ne vem.

En mesec že čakam na porod, imam pa podobne težave kot ti, nič ne spim, bolečine v hrbtenici, boleče in otečene noge itd...., pa še živahnega 3-letnika!

No, porodničar je rekel, da se sedaj lušči vertex (upam, da sem prav napisala), bela snov, ki obdaja otroka in da je to kao zdaj pravi rok (en teden razlike), možno pa je tudi neredne menstruacije in ciklus na več kot 28 dni (kar pa pri meni drži!), tako da sem se sprijaznila...

Pač ne bomo imeli levčka, bomo imeli dve devici!!

(odgovor članu SANAYA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2007 0:07:27   
Anonimen
Jah, treba bo potrpeti. Jaz sem bila 8 dni čez rok, ko sem rodila, je pa res, da sem bila nestrpna, ker prvi PDP naj bi bil junija, in junija so ugotovili, da je pomota, da bom julija rodila.

Uživajte še zadnje trenutke nosečnosti, brez sekiranja user posted image

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2007 9:41:14   
Mateja82
Prvo pikico sem čakala 14 dni čez rok. Nič dogajalo, popolnoma zaprta, pa še potem so sprožili porod. Vrjetno so se zmotili v datumu ?? Se mi je dogajalo podobno kot tebi, in sem že komaj čakala da bo konec. Ne prostane ti drugega kot da počakaš.
Sicer pa je bila par dni nazaj ena tema kako pospešit porod, malo pobrskaj nazaj. Mogoče boš tam našla kakšen nasvet , ki bo deloval.user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.