Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 20.8.2007 10:29:58
|
|
|
|
blue sky
|
Tega pa nisem vedela . Moja G je dr. Kardoš Mohorko, pa nima tega UZ. Če bi to vedela, bi tudi jaz šla na 3D UZ.
|
|
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 20.8.2007 11:00:20
|
|
|
|
flower power
|
moja ginekologinja je tudi dr. Kardoš Mohorko pa nisem še nikjer slišala za 3D UZ v Velenju.
|
|
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 20.8.2007 11:02:47
|
|
|
|
eva78
|
Jaz sem pri dr.Kardoš naročena na nuhalno. Zanima me, kako izgleda ta pregled pri njej, ker imam sicer drugo ginekologinjo, ki mi je za NS priporočila njo.
|
|
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 20.8.2007 12:40:38
|
|
|
|
sonček balonček
|
Levakova ima 3d UZ.
|
|
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 22.8.2007 9:40:02
|
|
|
|
unika
|
Kje pa je ta DR Levakova in kakšno ceno ima? Ker jaz sem ravno včeraj spraševala svojo G kje in kdo ima 3D UZ pa je rekla, da ve samo za Dr Ocvirkovo na Dobrni.
|
|
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 22.8.2007 9:49:41
|
|
|
|
Mateja82
|
Levakova ima ordinacijo v zdravstvenem domu Velenje. Je pa prijazna in si vzame čas. Sem bila tam pred časom na navdnem UZ. Za ceno 3D UZ ne vem oz, če sploh ima ta UZ ?? Na 3D UZ sem šla h Ocvirkovi na Dobrno.
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 22.8.2007 11:32:17
|
|
|
|
žrebiček
|
Dr. Levakova ima 3D ultrazvok sam za ceno pa res ne vem. Zdaj ima tudi licenco za NS. Je super zdravnica .
|
|
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 22.8.2007 11:50:49
|
|
|
|
mateja j.
|
Pozdravljene nosečke! Levakova v ZD Velenje ima 3D UZ, cena je 62 EUR, čakalne dobe skoraj ni. Tel. št.: 03 897 29 30. Pozdravček!
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2007 14:55:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok? 29.8.2007 9:49:35
|
|
|
|
sonček balonček
|
Zivepo, ali je to res pravi 3d UZ? Tako v barvi (rjavkasta), kot na starni od Postojne in da se ne vidijo le kosti, tako kot pri zelo dobrem 2D UZ? A je mogoče prej imela premalo znanja? Kakšni so bili posnetki pri tebi. Lahko pošlješ enega na ZS? Ker jaz sem bila pri Levakovi na 3D UZ pred dvema letoma, pa ni bilo to nič drugega kot malo boljši 3D UZ kot ga uporablja Glušičeva pri vsakdnjem pregledu. Ko sem šla pa še nekaj tednov kasenje v SG, k dr. Giorgijevi, je pa bilo bolj 3D in barvasto! V Postojni in Pušenjaku pa je kao 4D UZ:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
ime za deklicojoli mucaKatero ime naj ji dam?Zarja (
41%)
Čarna (
5%)
Petra (
8%)
Klavdija (
5%)
Janja (
11%)
Isa (
30%)
Število vseh glasov: 395Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!