|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok?
19.8.2007 23:31:49   
anian2
Ko sem uporabila iskalnik sem ugotovila, da je bila ena od vas v Velenju na pregledu z 3D ultrazvokom. Mi lahko povesste katera zdravnica oz. dr. ga ima? Živimo v bližini, pa sem bila presenečena, ker do sedaj še nisem slišala, da imajo takšen ultrazvok tudi v Velenju.
Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo v Velenju ime 3D ultrazvok?
20.8.2007 10:29:58   
blue sky
Tega pa nisem vedela user posted image . Moja G je dr. Kardoš Mohorko, pa nima tega UZ. Če bi to vedela, bi tudi jaz šla na 3D UZ.

(odgovor članu anian2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 11:00:20   
flower power
moja ginekologinja je tudi dr. Kardoš Mohorko pa nisem še nikjer slišala za 3D UZ v Velenju.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 11:02:47   
eva78
Jaz sem pri dr.Kardoš naročena na nuhalno. Zanima me, kako izgleda ta pregled pri njej, ker imam sicer drugo ginekologinjo, ki mi je za NS priporočila njo.

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 12:40:38   
sonček balonček
Levakova ima 3d UZ.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2007 9:40:02   
unika
Kje pa je ta DR Levakova in kakšno ceno ima?
Ker jaz sem ravno včeraj spraševala svojo G kje in kdo ima 3D UZ pa je rekla, da ve samo za Dr Ocvirkovo na Dobrni.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2007 9:49:41   
Mateja82
Levakova ima ordinacijo v zdravstvenem domu Velenje. Je pa prijazna in si vzame čas. Sem bila tam pred časom  na navdnem UZ. Za ceno 3D UZ ne vem oz, če sploh ima ta UZ ??
Na 3D UZ sem šla h  Ocvirkovi na Dobrno.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu unika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2007 11:32:17   
žrebiček
Dr. Levakova ima 3D ultrazvok sam za ceno pa res ne vem. Zdaj ima tudi licenco za NS. Je super zdravnicauser posted image .

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2007 11:50:49   
mateja j.
Pozdravljene nosečke!
Levakova v ZD Velenje ima 3D UZ, cena je 62 EUR, čakalne dobe skoraj ni. Tel. št.: 03 897 29 30.

Pozdravček!

Mateja

(odgovor članu žrebiček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 14:55:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateja j.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2007 9:49:35   
sonček balonček
Zivepo, ali je to res pravi 3d UZ? Tako v barvi (rjavkasta), kot na starni od Postojne in da se ne vidijo le kosti, tako kot pri zelo dobrem 2D UZ? A je mogoče prej imela premalo znanja? Kakšni so bili posnetki pri tebi. Lahko pošlješ enega na ZS?

Ker jaz sem bila pri Levakovi na 3D UZ pred dvema letoma, pa ni bilo to nič drugega kot malo boljši 3D UZ kot ga uporablja Glušičeva pri vsakdnjem pregledu. Ko sem šla pa še nekaj tednov kasenje v SG, k dr. Giorgijevi, je pa bilo bolj 3D in barvasto! V Postojni in Pušenjaku pa je kao 4D UZ:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2007 22:07:38   
unika
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

evo jaz sem bila pri dr. levakovi v velenje na 3d UZ in sem bila zelo zadovoljna. user posted image user posted image cena je 62€.  posname ti filmček.  pregled je pa trajal vse skupaj okoli pol ure.  čakala sem pa samo en teden. in edni na tem pregledu se je videl spol.  ima pa tudi licensco za NS. tako da ko bom in če bom naslednjič user posted image bom šla oboje urejat v velenje.user posted image user posted image user posted image

danes sem bila tudi jaz na 3D UZ pri Dr. Levakovi, moram povedat, da je tudi meni enkratna in bom, če še kdaj zanosim sigurno in NS in 3D delala pri njej.
Ima pa pravi 3D tisti barvast (rjavkast) pa tudi spol se lepo vidi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ime za deklico
joli muca

Katero ime naj ji dam?

Zarja (41%)

Čarna (5%)

Petra (8%)

Klavdija (5%)

Janja (11%)

Isa (30%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!