|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiščanje v spodnjem delu trebuha
19.8.2007 14:38:10   
Emm
Živjo
sem drugič noseča a ker prvi porod ni potekal z naravnimi popadki nimam pojma kako se čutijo.
Sem v 37t nosečnosti in imam zelo trd trebuh že od zjutraj,tišči me v spodnjem delu trebuha in od spodaj tako da se že bojim da mi bo otrok ven padeluser posted image  komaj hodim.Pritisk čutim tudi v spodnjem predelu hrbtenice.Sedeti skoraj ne morem in ko hodim,hodim bolj na široko kot kakšen kaubojcuser posted image .
Ko sem si merila pritisk v trebuhu in hrbtenici se pojavlja od 5-8 min.
Se naj grem pokazat v bolnišnico.Malo mi je bedasto pridit tja ler je 25km oddaljena pol mi bojo pa rekli da to ni nič.Kaj menite ve? Upam da ni vprašanje bedato postavljeno in me boste razumele.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiščanje v spodnjem delu trebuha
19.8.2007 14:47:45   
nemrak
user posted image user posted image ,
pazi, da ti ne bo padel ven user posted image .
Pojdi se raje pokazat v porodnišnico.
Moja prijateljica je skoraj rodila na poti, pa je tudi bila brez popadkov!
Srečno!!!

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2007 14:50:54   
žarnica
pojdi se pokazat,izgubit nimaš kaj. TUdi jaz nimam daleč do porodnišnice in sem vseeno šla,saj me je bolelo tako kot tebe. IN mi je CTG že risal popadke, pa odprta sem. Se mi pa izgleda tudi čep lušči-vsak dan v izcedku krvave nitke.

držim pesti,da je vse vreduuser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2007 14:50:59   
tinaaja
zakaj pa ne poklices v P in povprasas, kaj narediti? verjetno ti bodo itak rekli, da se pridi pokazat. pa srecno!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2007 14:55:05   
pika30
Če se greš trikrat na dan pokazat v P,boljše kot nič.Naj ti naredijo ctg in če ni nič boš zgolj samo pomirjena.Kar obleci se in se pejt pokazat,da ti še slučajno res ven ne pade.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......