|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tako žalostna....
19.11.2004 10:01:17   
majča
takole, po enem dolgem tednu se vam spet javljam.... za mano so težki dnevi...

stara sem 26 let in prejšnji teden sem izgubila očija.... zdaj samo še jokam.... niti mu nismo utegnili povedati, da bo dedek....

in v sredo sem bila na nuhalni v Domžalah, kjer so mi izračunali razmerje 1:1102.... včeraj sem bila na polikliniki, kjer sem dala še kri.... bojim se... vse se mi podira!!

k sreči je ob meni moj Robi in še nekdo, ki pridno raste v trebuščku.....

upam, da bo kmalu bolje...

(ne biti jezne, sem morala malo pojokat še tukaj...)

:nosecka: Maja in še nekdo (13t 6d)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tako žalostna....
19.11.2004 10:16:21   
Gina
Hudo mi je zate. Ti kar izjokaj vse hudo. Pa misli na malega - del tvojega ocija je tudi v njem.
Tudi meni je umrla mami, ko se je ravno rodila hcerka, pa priblizno toliko sem bila stara kot ti. Se danes se je vsak dan spomnim. Moja mami je vedno z mano, nikoli ne bo sla stran - tako tudi tvoj oci ne od tebe. Zivljenje ni vedno pravicno, ampak glej, poslalo ti je malo kepico, ki raste v tebi. :rozica:

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tako žalostna....
19.11.2004 10:18:18   
TARA in MAJ
RES ŽALOSTNO NE VEM KAJ REČI KER JE GINA ŽE TKO LEPO NAPISALA :angel:

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tako žalostna....
19.11.2004 10:20:39   
Pupica
:(življenje včasih ni pravično:(
vedi pa da za dežjem vedno posije dežek

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tako žalostna....
19.11.2004 10:43:03   
Teya
moje sožalje....jokaj, pomaga! jaz pa sem prejšnji teden izgubila nonota, za nameček pa je prišla še teta :hudicek:.....tolaži se s 9nebesa, ki raste v tebi,saj bo nadaljeval vašo družino....tvoj oči pa zdaj že ve zanjo/zanj in prepričana sem, da jo/ga bo čuval in pospremil v tvoje naročje, ko bo čas za to...
drži se!

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tako žalostna....
19.11.2004 11:31:07   
Anonimen
Hej majča,
sigurno je tvoj očka zdaj en velik :angel: in te opazuje....bodi žalostna, jokaj, v isti sapi pa misli na tvojo pikico...se strinjam s puncam-res je en del tvojega očeta v pikici....

Za pogum ti pošiljam en cel kamion :rozica::rozica::rozica:

Tinka :nosecka:6T

(odgovor članu majča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   tako žalostna....
19.11.2004 12:14:46   
Anonimen
Moje sožalje majča. Prepričana sem, da je tvoj oči :angel: in čuva tebe in tvojega :duda:.

(odgovor članu majča)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   tako žalostna....
19.11.2004 13:40:28   
Vrtnica1
Ej, Majča, to je pa res hudo, da nosiš malo pikico, pa se zgodi takšna žalostna stvar. Drži se. Pomisli na to, kako lepe stvari boš lahko pripovedovala svojemu otroku o dedku. Jaz tudi nisem nikoli poznala svojega dedka, pa sem same lepe stvari o njem slišala in sem kljub temu zelo ponosna nanj. In ga prav čutim v sebi, čeprav ga nisem nikoli fizično spoznala.
En koš :rozica:zate in za tvojega :duda:
lp, V.

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tako žalostna....
22.11.2004 10:13:54   
majča
dekleta,

hvala za lepe misli in želje... lepo je, ko vidiš, da človek ni sam in da nekdo razume....

lepo mi je tukaj z vami... imam občutek, da imam "še eno družino"...

hvala vam...

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tako žalostna....
22.11.2004 14:43:48   
rouzi
Drži se! Jokaj, ko tako čutiš, imej pa pred očmi, da gre sedaj samo še na bolje!!!!
S tabo smo tudi me tukaj!

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tako žalostna....
23.11.2004 19:30:42   
SU
majča, tvoj oči je zdaj nekje ob tebi in ve, da bi postal dedek... Zdaj sije nova zvezdica na nebu, ki bo čuvala tebe, tvojega dragega in malo pikico, da bo vse kot mora biti! Drži se!! :angel: Saša

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?