|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 8:43:01   
leah
Sem v 32.tednu in se mi je moja :duda:že kake tri tedne nazaj spusila oz.postavila z glavico navzdol.
Ginekolog mi je včeraj na pregledu rekel, da je še vedno nizko, kar seveda tudi čutim na svojem mehurju.pa me zanima ali bo tako ostala zdej do poroda, ali se lahko spet obrne.Kakšne so vaše izkušnje.???

Je pa totalno živahna....haha...boga moja rebra in želodec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 8:54:10   
Gina
Ponavadi se ne obrne vec nazaj, sploh pa ne, ce je ze nizko. Uzivaj se zadnje dni "buha".
LP:)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 8:57:21   
leah
Zadnje dni? Ne me strašit,mam rok 9.1.05:zmeden:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 9:08:09   
Dadi
No vidiš moja se pa sloh ni hotela spustit...ji je kar višina pasala.:)-:)-:)- No sicer je pa tako da ko se enkrat obrne se težko spet nazaj k ma že tolk mal placa.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 9:10:50   
leah
ja sam mo je g.reku, da se vedno lohk obrne:zmeden:in da je še micena.Kar je res, ker mam full mejhn buši.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 9:11:02   
Gina
Ja pa sej to je samo se slaba 2 meseca. Razen ce nisi v sluzbi, potem gre to malo bolj pocasi. Ampak se je pa lustno pripravljat na malo strucko.LP:sloncek:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 9:35:23   
janjja
ojla,
ko se je meni mala spustila dol tudi dober mesec pred porodom se ni več popravljala.:duda:
Ampak to ni nič narobe, razen tega da boš na stranišče hodila vsakih par minut. JAz sem rodila čist normalno no 4 dni prej. Torej s tvojo malo štručko je čisto vse ok, pa uživaj.9nebesa9nebesa

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 9:37:39   
leah
Uf sem se že ustrašla.se full bojim, da bi prezgodaj rodila.Nekak se psihično pripravljam na januar:)-sICER PA-NIKOLI SE NE VE

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 9:38:40   
leah
Kar se pa stranišča tiče...ja sem že tam;)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 12:22:45   
mika
Moj :duda: je že od 30 tedna z glavico navzdol in se še ni obrnil in upam, da bo tako tudi ostal. Obrača se samo okoli osi, tako da ima nogice enkrat na levi in enkrat na desni strani. Tudi jaz imam majhen trebuh.

lp, Mika 36t
:sloncek::sloncek::sloncek:

jooooj še malo, pa bo :duda: tu

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 13:06:55   
Medvedka
Ojla!

Moja pikica je pa že od vsega začetka kar z glavico navzdol obrnjena. Zdaj sem v 32.tednu in zmeraj, ko grem na pregled, trepetam, a je še tako obrnjena ali se bo tik pred zdajci pa ravno okrog obrnila... Pravijo, da po 32.tednu sicer nimajo več toliko prostora, da bi se radi obračali, a sem slišala, da se je kakšni kljub temu obrnil res tik pred zdajci...

LP,

Medvedka

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 14:28:18   
kimi
moj je bil v 30 tednu obrnjen navzdol pa sem rodila v 32 tednu pa je moj dragi:duda: čist ok

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   SPUST GLAVICE
19.11.2004 14:29:58   
kimi
hotla sem rečt v slučaju če prej rodiš kar brez strahu moj je bil potem 2 tedna na intenzivni potem 1 teden pri meni v sobi in to je blo to pa domov...

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?