|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diplegija
19.11.2004 21:23:11   
Tiki
Teja, nimam nobenega pametnega nasveta, a iz srca želim, da vama z Majem uspe premagati te težke ovire v vajinem življenju. Veliko optimizma, upanja in potrpljenja, pa bo šlo.
Saj veš... kjer je volja, tam je pot.

Mislimo na vaju,

Tiki, T&M

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Diplegija
20.11.2004 17:03:05   
Tipi
Midve tudi navijamo za vaju in močno stiskamo pesti. :love:
Teja ne obupat, vem da je trenutno zelo težko, a poskušaj zbrati vso energijo, ki jo imaš in boš videla, da vama bo uspelo. Tudi če se ne poznamo, jaz mislim, da bo Maj shodil, ker boš ti v to vložila veliko truda. Ko boš videla njegove prve korake, pa kar jokaj, ker bo tako poplačan ves tvoj trud in vztrajnost.

Ko sem hodila na faks je ena od profesoric imela hčerko, ki je imela multipleks sklerozo. Rekli so ji, da ni šans, da bo hodila - pa danes hodi; nadalje ji je bilo rečeno, da ne bo obiskovala redne Oš - pa jo je in tekoče govori angleško. Vse to pa je zasluga njene mame, ki se je intenzivno ukvarjala z njo - seveda z vajami in vsem drugim, kar sodi poleg.

Tako, da resnično ne obupat in kar pogumno na pot, ki ni lahka, a ko se boš nekoč ozirala nazaj boš vedela, da se je spalačalo.

Še to - ne krivit sebe, da si ti kriva, ker nisi.

Si super mama :bravo:, ki ima enega fletnega korenjaka9nebesa.

Lp:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Diplegija
20.11.2004 20:17:46   
Anja167
Ja, tale dr. Godina (jo bom kar poimenovala, ker ji gre samo v plus) je res frajerka. Sem gledala neko okroglo mizo z njo in je sila od ženske! Ti da pogum, da lahko dosežeš prav vse, tudi tisto, kar se na prvi pogled zdi (kar drugi govorijo, da je) nemogoče. Mislim, da je v času tiste okrogle mize njena hčerka hodila celo an SŠ in plesala balet ali nekaj takega. Torej, vse se da! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




stvari za v porodnišnico
s1o2

zdravo ... zanima me kaj ste vse uzele za v porodnišnico s seboj ?? hvala za odgovore

. (89%)

. (11%)


Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!