|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rovus sesalec
17.8.2007 15:43:15   
Hanna M.
Pozdravljeni! Kupila sem sesalec Rovus, ki se prodaj preko Top Shopa. Ko sem ga dobila, sem se takoj lotila čiščenja in bila ZELO razočaranauser posted image .
V primerjavi z našim starim sesalcem ****-na vrečke, ima zelo slab poteg, vode sploh ne posesa, prav tako je po stanovanju po sesanju močno smrdelo po prahu - menda naj bi ta sesalec osvežil prostor! Tudi teleskopska cev ni ravno dolga pa še kaj bi se našlo.
Joj sem jezna nase, ker sem se pustila na****** in sem verjela reklami.
Ima mogoče še katera ta sesalec? Kakšne so vaše izkušnje? Se tolažim, da je mogoče moj z napako, pa bi ga zamenjala za drugega, če je temu takouser posted image .

Hvala za vaše odgovore in lep dan!

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rovus sesalec
17.8.2007 15:47:13   
Anonimen
Tud mi ga mamo.Pa smo tak-tak zadovoljni.Še dobro,da si me spomnila-smo zadnjič zlomili cev,pa morm zdaj naročit novo,pa še filtre tud.Je pa veliko boljših sesalcov,kot ta Rovus.

(odgovor članu Hanna M.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2007 15:57:35   
kaja26
No tudi mi imamo sesalec Rovus in sem zadovoljna z njim. Res da ne sesam vode  ampak samo prah. Po vsem stanovanju imamo laminat tak da gre. Glede vonja je pa tako. Vedno ga moraš takoj očistit in js takrat ko sesam dam v vodo malenkost mehčalca in mi pol ful diši po stanovanju. Tak je pač pri meni.

Lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2007 16:27:59   
Hanna M.
imam občutek, da je ta sesalec z okvaro, saj pri prvi uporabi filtri niso zabasani. Če pa se po sesanju 30 m2 tako hitro zabaše, pa ni bilo veliko prahu, ga pa nekaj gleda.
Kaj priporočate, da je majhno, enostavno, da posesa in še pomije tla, vodni filter in da ni drago?

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2007 16:36:18   
moci
jaz sem tudi zelo jezna, da sem ga kupila. že ob prvi uporabi sem bila žalostna, ker je zelo smrdel in ropotal. potem so se takoj zmočili filtri in seveda je izgubil moč. zamenjali smo vse filtre, pa še vedno ne sesa, samo smrdi kot user posted image

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 13:18:26   
honey
Jaz ga imam od novega leta in moram reči, da sem, kar se tiče sesanja, z njim zadovoljna. Kar pa se tiče sesanja vode, je pa res, da je ne posesa tako, kot Batagelov - ta res posuši do suhega - vendar pa ni primerjave v ceni. Iz sesalca smrdi v primeru, da filtri oz. posoda za vodo ni očiščena oz. se filtri niso posušili. Edino, kar me malenkost moti je to, da močan res ni ne vem kako, vendar imamo po celi hiši parket oz. ploščice in to ni tako pomembno, zoprno mi je pa to, ker se mi iztika gibljiva cev, ki je vtaknjena v sesalec. No, pa sem to tudi rešila kar s salotejpom user posted image .

Kaja26, eno vprašanje zate: ali dal kar navaden mehčalec za perilo v posodo z vodo, ali kako user posted image  Ker sem že gledala tiste dišave za Rovus, pa so mi tako grozn drage, da se kar ne morem odločit, da bi jih kupila.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2007 22:57:33   
lojzika
Jst ga uporabljam cca 3 dni. Ga imam na probi user posted image user posted image user posted image

Skratka, za tepihe ni. Enostavno enako dolgo sesam kot z mojim starim iz interšpara za 20€ (je bil enkrat v akciji)
Ni nekak močen. Se mi zdi. Tako da če imaš kakšne tepihe, potem ne vem če je ravno pravi.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.