|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite
17.8.2007 10:48:00   
Taula
....sej vem da je odvisno kje delaš (vrtec ali SŠ) samo zanima me kakšen stil imate? Športen, eleganten?user posted image  Tako da ne bom čisto mimo užgala pri jesenskih nakupu.

Ravno nekih majc z dekoltejem ne bom nosila...sem mislila taka srednja pot..malo športno, malo elegantno.user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite
17.8.2007 10:53:03   
total
A boš delala v šolstvu?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2007 11:03:59   
Anonimen
taula...a res user posted image user posted image user posted image  čestitam.

Tako kot si napisla, če boš s tamalimi okoli skakala (vrtec, prvi devetletke) je boljše bolj športno, če ne pa ena srednja pot user posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2007 11:10:33   
pravljica
meni se zdi, da je vsaj do enega 3.r. bolj primerna športna varjanta...da ti ni škoda sest na tla v učilnici, da lahko tečeč po igrišču, skačeš ipd. ...prav tako glede čevljev...v nekih špičakih si ravno ne predstavljam "aktivne" učiteljice/vzgojiteljice svojih otrok user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2007 12:00:14   
fragola
Pomojem tud bolj športno.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2007 12:09:09   
nejcko
Meni je delo v šolstvu faj tudi oz. predvsem iz tega vidika, da se lahko oblačiš, kakor hočeš, res pa je, da bi težko našla kakšno učiteljico z dekoltejem do popka in minico 1mm čez rit, pa ni važno, kje uči.

Večina šolnikov se oblači bolj športno, kavbojke so nekaj čisto običajnega, kakšne kostime pa že redko vidiš (kakšna učiteljica, ki skuša strogo zgledatiuser posted image ). Ti, kot spec. pedagog, si komot oblečena čisto komotuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2007 13:03:22   
Taula
Ti, kot spec. pedagog, si komot oblečena čisto komot

user posted image user posted image  Jaz imam rajši bolj eleganten stil.user posted image  Ampak se bomo prilagodili. Stroga pa itak že zgledam brez kostima.user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2007 13:32:56   
Nyah*
Taula, a to mas novo sluzbo??user posted image user posted image

Jaz sem v solstvu, letos mam prvi 9-letke, pa bom sedaj tudi sla v soping pred novim solskim letomuser posted image . Nameravam si kupiti dvoje kavbojk, nekaj srajck za zraven, potem pa ponavadi nosim se tanjse pulovercke, kake lepe hlace za na govorilne in roditeljske sestanke, za kamor se vedno bolj ušmekam, pa se kake hlace temnejse barve si bom kupila, nekaj vmes med eleganco in sportnim, pozimi nosim tudi žametke valda.

Vazno je, da ti je udobno, odvisno je pa tudi, al bos v pisarni, al pa aktivna med ucenci, jaz se naprimer za prvcke ne rihtam, ker smo dosti na tleh, zunaj, ...

Dobro nakupuj, pa ce kaj finega najdes, javi se namuser posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2007 13:46:35   
Taula
Taula, a to mas novo sluzbo??

user posted image user posted image  Jap. Sveža kri v šolstvu bom.user posted image

No ja..bom videla kolk bodo stari učenci, ki bodo na obravnavi.user posted image  Naj bi bila pa bolj v pisarni.user posted image  Samo tudi po pisarni se lahko mečeš po tleh.user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2007 13:51:55   
dulcinea
Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2007 13:54:17   
Taula
Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim.

user posted image user posted image user posted image  Sej problem je, ko so učenke napedenana do koncauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2007 14:00:57   
Anonimen
Nase pedagoginje so ble prej elegantne, kot sportne. Vsaj vecinoma user posted image  Res pa je, da niso lih najmlajse tete, ampak stare pa tut niso user posted image  

LP

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2007 14:06:30   
pety78
Taula, to kar imaš na sliki je čist super...user posted image Bi blo za kako poklicno, učenci ne bi več špricali. user posted image

Drugače pa športno eleganten stil. Ne prekratkih kril in prevelikih dekoltejev, pa ne morš falit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2007 14:34:07   
Anonimen
Tud jst sem bolj športna. Majčke in športne hlače, kavbojke, pa lahko skačem, se valjam, plešem, plezam po kolenih... user posted image

Sem pa imela lani petošolce in je bilo dekletom zelo všeč, če sem se zrihtala malo bolj elegantno. So mi tud podale kakšen komentar in mi je bilo simpatično.

NA govorilnih in roditeljskih sem tud jst bolj elegantna, na delavnicah zopet športna. PAč...neko srednjo pot si izberi.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2007 14:35:14   
Taula
Taula, to kar imaš na sliki je čist super... Bi blo za kako poklicno, učenci ne bi več špricali.

Da me obtožijo spolnega nadlegovanja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.8.2007 16:33:00   
Anonimen
Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim. user posted image

Ja, otroci vse opazijo user posted image .

Spomnim se tršice iz prvega razreda. Ozke hlače, dekolteji, močan make-up in "zafnano" obnašanje. Starši so imeli marsikaj za opravljat, meni je pa ostala v zelo prijetnem spominu.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.8.2007 21:31:27   
rainbow
Pri nas na šoli imaš vsega, od športnih stilov s kavbojkami, do najbolj elegantnih s kostimi in make-upom, pa vse variante vmes. jaz se skušam oblačit predvsem udobno, nizki čevlji, ker veliko hodim po stopnicah in stojim/hodim po razredu, imam tudi kak kostim ali bolj elegantne zadeve z kakšen roditeljski ali dan, ko imam testeuser posted image ; make-up pa zelo minimalen, ker se mi ne da.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2007 8:29:15   
Yasminka
Bolj športno kot pa elegantno. Je kar veliko gibanja in bi se v kakšnih petah polomila. Ko imamo pa govorilne ure, proslave se pa rada lepše oblečem.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2007 16:02:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Taula, a to mas novo sluzbo??

user posted image user posted image  Jap. Sveža kri v šolstvu bom.user posted image

Draga moja, dosti živčkov pa seveda športno eleganco trajbajuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.