Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 10:53:03
|
|
|
|
total
|
A boš delala v šolstvu?
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 11:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
taula...a res čestitam. Tako kot si napisla, če boš s tamalimi okoli skakala (vrtec, prvi devetletke) je boljše bolj športno, če ne pa ena srednja pot
|
|
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 11:10:33
|
|
|
|
pravljica
|
meni se zdi, da je vsaj do enega 3.r. bolj primerna športna varjanta...da ti ni škoda sest na tla v učilnici, da lahko tečeč po igrišču, skačeš ipd. ...prav tako glede čevljev...v nekih špičakih si ravno ne predstavljam "aktivne" učiteljice/vzgojiteljice svojih otrok
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 12:00:14
|
|
|
|
fragola
|
Pomojem tud bolj športno.
|
|
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 12:09:09
|
|
|
|
nejcko
|
Meni je delo v šolstvu faj tudi oz. predvsem iz tega vidika, da se lahko oblačiš, kakor hočeš, res pa je, da bi težko našla kakšno učiteljico z dekoltejem do popka in minico 1mm čez rit, pa ni važno, kje uči. Večina šolnikov se oblači bolj športno, kavbojke so nekaj čisto običajnega, kakšne kostime pa že redko vidiš (kakšna učiteljica, ki skuša strogo zgledati ). Ti, kot spec. pedagog, si komot oblečena čisto komot
|
|
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 13:03:22
|
|
|
|
Taula
|
Ti, kot spec. pedagog, si komot oblečena čisto komot Jaz imam rajši bolj eleganten stil. Ampak se bomo prilagodili. Stroga pa itak že zgledam brez kostima.
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 13:32:56
|
|
|
|
Nyah*
|
Taula, a to mas novo sluzbo?? Jaz sem v solstvu, letos mam prvi 9-letke, pa bom sedaj tudi sla v soping pred novim solskim letom . Nameravam si kupiti dvoje kavbojk, nekaj srajck za zraven, potem pa ponavadi nosim se tanjse pulovercke, kake lepe hlace za na govorilne in roditeljske sestanke, za kamor se vedno bolj ušmekam, pa se kake hlace temnejse barve si bom kupila, nekaj vmes med eleganco in sportnim, pozimi nosim tudi žametke valda. Vazno je, da ti je udobno, odvisno je pa tudi, al bos v pisarni, al pa aktivna med ucenci, jaz se naprimer za prvcke ne rihtam, ker smo dosti na tleh, zunaj, ... Dobro nakupuj, pa ce kaj finega najdes, javi se nam .
|
|
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 13:46:35
|
|
|
|
Taula
|
Taula, a to mas novo sluzbo?? Jap. Sveža kri v šolstvu bom. No ja..bom videla kolk bodo stari učenci, ki bodo na obravnavi. Naj bi bila pa bolj v pisarni. Samo tudi po pisarni se lahko mečeš po tleh.
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 13:51:55
|
|
|
|
dulcinea
|
Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 13:54:17
|
|
|
|
Taula
|
Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim. Sej problem je, ko so učenke napedenana do konca
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 14:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Nase pedagoginje so ble prej elegantne, kot sportne. Vsaj vecinoma Res pa je, da niso lih najmlajse tete, ampak stare pa tut niso LP
|
|
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 14:06:30
|
|
|
|
pety78
|
Taula, to kar imaš na sliki je čist super... Bi blo za kako poklicno, učenci ne bi več špricali. Drugače pa športno eleganten stil. Ne prekratkih kril in prevelikih dekoltejev, pa ne morš falit.
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 14:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jst sem bolj športna. Majčke in športne hlače, kavbojke, pa lahko skačem, se valjam, plešem, plezam po kolenih... Sem pa imela lani petošolce in je bilo dekletom zelo všeč, če sem se zrihtala malo bolj elegantno. So mi tud podale kakšen komentar in mi je bilo simpatično. NA govorilnih in roditeljskih sem tud jst bolj elegantna, na delavnicah zopet športna. PAč...neko srednjo pot si izberi.
|
|
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 17.8.2007 14:35:14
|
|
|
|
Taula
|
Taula, to kar imaš na sliki je čist super... Bi blo za kako poklicno, učenci ne bi več špricali. Da me obtožijo spolnega nadlegovanja.
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 18.8.2007 16:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa letos ena učenka rekla, če jaz vedno samo kavbojke nosim. Ja, otroci vse opazijo . Spomnim se tršice iz prvega razreda. Ozke hlače, dekolteji, močan make-up in "zafnano" obnašanje. Starši so imeli marsikaj za opravljat, meni je pa ostala v zelo prijetnem spominu.
|
|
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 18.8.2007 21:31:27
|
|
|
|
rainbow
|
Pri nas na šoli imaš vsega, od športnih stilov s kavbojkami, do najbolj elegantnih s kostimi in make-upom, pa vse variante vmes. jaz se skušam oblačit predvsem udobno, nizki čevlji, ker veliko hodim po stopnicah in stojim/hodim po razredu, imam tudi kak kostim ali bolj elegantne zadeve z kakšen roditeljski ali dan, ko imam teste ; make-up pa zelo minimalen, ker se mi ne da.
|
|
RE: Bejbe, ki delate v šolstvu-kaj nosite 21.8.2007 16:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Taula, a to mas novo sluzbo?? Jap. Sveža kri v šolstvu bom. Draga moja, dosti živčkov pa seveda športno eleganco trajbaj
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.