|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Astma in bioresonanca
17.8.2007 10:20:47   
DEJANA
Že od sedmega meseca dalje sinek zboleva za bronhitisi in brohniolitisi, približno vsake dva meseca. Napadi so vse hujši in vedno pristaneva v bolnici na kisiku in z vsemi možnimi antibiotiki ter 'sprejčki' za preventivo kasneje doma. Pri zadnjem napadu je zdravnica potrdila astmo, ker pa postaja vse huje in se napadov vsi zelo bojimo, smo pomislili tudi na alternativno metodo bioresonance ter se odločili za obisk ambulante dr. Žagarjeve v Olimju. Prvi pregled je pokazal nekaj alergij na hrano, ki jo mali sicer redno uživa in ni videti, da bi škodila, saj napade vedno dobi le ob prehladu. V omenjeni ambulanti so nam svetovali vsaj 9 terapij, ki naj bi pomagale. Odločitev je težka, saj terapije niso poceni, pot je dolga, pa vendar - za otrokovo zdravje je človek pripravljen storiti in dati veliko... Imate kakršnekoli izkušnje v zvezi z astmo in zdravljenjem le-te z omenjeno bicom metodo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Astma in bioresonanca
17.8.2007 10:38:37   
Anonimen
Poskusit ni greh in ne škoduje.V zadnji številki revije Jana je en lep članek o tem zdravljenju,tu imaš povzetek:

Čudežev ne dela, škodi pa tudi ne!

Na naše uredništvo je prišlo pismo Polone iz Šentruperta. »Lani jeseni so mi začeli tako izpadati lasje, da sem postala skoraj plešasta,« piše. »Ne morem vam povedati, kaj vse sem uporabila, da bi odpravila svojo težavo, prehodila sem vso uradno medicinsko pot, ki mi je bila na voljo, vendar neuspešno. Kazalo je, da bom ostanek življenja preživela z lasuljo. Potem sem poskusila z bioresonanco.«

(odgovor članu DEJANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Astma in bioresonanca
19.8.2007 18:39:53   
Eva MT
Imam astmo in hodila sem na bioresonanco. Stanje se mi je takrat znatno izboljšalo.  Čez pol leta so se težave z dihanjem ponovile. Zdaj sicer jemljem budiair, singularja pa zaradi nosečnosti ne smem. Počutim se dobro. Astmatičnih napadov nimam.

Probaj, mogoče bo otroku bolje. Jaz sem hodila na bioresonanco v Mariboru. Bili so cenejši, ampak ne določijo število obiskov.

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?