Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
posteljne prevleke in rjuhe 18.11.2004 20:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih sama sešila. Samo eno sem kupila, bila je skupaj z baldahinom in obrobo, pa je bilo v Avstriji v Toysu zelo poceni in še lepo, nežno, kot je meni všeč za male dojenčke. Sicer so pa posteljnine od odeje tam nekje okrog 4.000 SIT, samo dimenzije pa res niso take, kot imaš kovterček. Najbolje, da kupiš blago in sama sešiješ ali pa neseš kakšni poceni šivilji. Tista dva do tri šive pa res ni noben problem naredit. Ne more veliko računat.
|
|
|
|
posteljne prevleke in rjuhe 18.11.2004 20:18:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tud jaz sem rjuhe in kapne sama sešila - kupila blago in čeprav mi šivanje ravno ne gre od rok, si sposodila šivalni stroj, na mero odrezala blago in skupaj zašila. Največ časa mi je vzelo šivanje drukarjev. Me je pa prišlo več kot pol ceneje kot če bi kupovala narejeno (no če odštejemo mukotrpen čas prišivanja drukarjev - če bi prej vedela bi se odločila za gumbe). LP
|
|
|
|
posteljne prevleke in rjuhe 18.11.2004 20:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, samo gumbnice se pa meni zdi umetnost narediti. Zato sem se jaz odločila kar za ježke. Lepo sem jih najprej z lepilom prilepila, potem pa prišila.
|
|
|
|
posteljne prevleke in rjuhe 18.11.2004 20:32:14
|
|
|
|
jagoda
|
V Ikei imajo tudi luštne posteljnine poceni!
|
|
|
|
posteljne prevleke in rjuhe 19.11.2004 6:58:53
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
jes sm jih kupila ODEJA ŠKOFJA LOKA lp:rozica:
|
|
|
|
posteljne prevleke in rjuhe 19.11.2004 8:48:57
|
|
|
|
Lunca1
|
Če šivate same ni treba delat z gumbi. Enostavno na eni strani na noter spodvihaš kakih 10-15 cm blaga in pri straneh zašiješ, potem tja noter zatakneš odejo. Sama sem sicer rjuhe kupila v Avstriji. Ena je bila 35 €, druga pa 19 €, pa še iz flanele je. Lp Lunca
|
|
|
|
posteljne prevleke in rjuhe 19.11.2004 14:40:28
|
|
|
|
kimi
|
jaz sem jih kupila v baby centru
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?