|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darja*
18.11.2004 18:41:23   
ameli
Darja* a si bila ti slučajno z mano na HSG?? Tudi jaz sem bila februarja (in bila sem zelo lačna:hudicek:!!)
Javi, ker sem res radovedna.
lp
ameli
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Darja*
20.11.2004 11:40:07   
Darja*
Hallo!

Oprosti, ker se nisem javila prej, ampak mi včeraj ni uspelo priti na RR.
Ja pa res sem bila z eno v sobi, ki je bila zelo lačna. In to tako, da sma odšle v trgovino po čokoladico. A si blond s kratkimi lasmi?

Joj zdaj sem pa tud jaz radovedna?!

Darja

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Darja*
20.11.2004 19:40:04   
ameli
Halo, pravkar sem se vrnila iz nakupov. Seveda sva sotrpinke (sicer nisem več blond).
Vidim, da ti še ni uspelo priti do štručke in tudi jaz se še mučim:zmeden::(. Za sabo imam en neuspeli poizkus IUI, sedaj pa grem konec meseca na klomifem (že ne vem kerič!!?:hudicek:). V MB me samo "nategavajo":hudicek:, češ, da je vse OK, čas pa beži (30 rojstni dan je že mimo:hudicek:!!!).
No, da ti preveč ne zatežim.
Lep večer:rozica::rozica:,
Ameli (Vesna)

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Darja*
21.11.2004 10:05:08   
Darja*
Ojla!

Joj kako sem vesela, da si to res ti.:bravo::bravo::bravo: Veš velikokrat sem se spomnila nate in se spraševala ali že imaš štručko. V ambulanti se nisva nikoli srečali. Al pa si čist spremenjena in te nisem prepoznala.
Se strinjam s tabo, da kar naprej nekaj pacajo:hudicek::hudicek:, saj tud z mano bi naj bilo vse OK. Z mojim dragim tud, ampak pojma nimam kje tiči vzrok. Jaz grem sedaj že na tretjo inseminacijo. Ravno v torek imam prvi ultrazvok, da lahko začnem papcat klomifen.:hudicek::(. Mislim, da mi bodo sedaj dozo povečali, na tri tabletke na dan.
Lepo bi bilo da se kdaj vidiva, grema na kavo in kakšno rečeva?!

Si za?

No želim ti lepo sončno nedeljo!

Darja

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Darja*
21.11.2004 17:35:50   
ameli
Halo, končno sem si vzela čas, po celodnevnem nedeljskem kuhanju in pospravljanju. Vesela sem zate da že greš na 3 inseminacijo:bravo:(v tretje gre rado!9nebesa). Jaz sem bila le na eni. Ko sem bila potem ponovno na razgovoru, mi je dr. dejal, da sem super reagirala na klomifem in da bomo sedaj poskusili samo s klomifenom pod nadzorom, brez inseminacije! Med UZ pa mi je druga dr. dejala, da je možnost za uspeh inseminacije majhena, ker mi klomifem tanjša maternično sluznico. Kdo bi vedel!!?? No sedaj ne pričakujem tetke okrog 28. in če pride začnem z UV in klomifemom. Torej obstaja možnost, da se srečava (normalno greva na pijačo:kava:).
Do sedaj se nisva srečali v ambulanti, ker bi te gotovo prepoznala, pa tudi jaz se nisem tako spremenila (le 30 sem vmes dopolnila – groza:grrr:
Lep preostanek nedelj:sloncek:,
ameli

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?