|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hvalezna bom za kak' nasvet...
16.8.2007 20:27:23   
Virtualna
Najprej bi vas rada vse lepo pozdravila in pohvalila vaso stran, ze dolgo casa prebiram in berem vas forum,
mislim da si vsi moderatorji foruma zasluzijo vse mozne pohvale, kajti veliko poucnih in dobrih nasvetov sem
ze zasledila...upam da me sprejmete medse!

Tako, zdaj pa k problemu, ki upam, da ni problem user posted image , bila bi res hvalezna ce bi si katera izmed vas, vzela nekaj casa
in poskusala razumeti moje pisanje...
S partnerjem si namrec zeliva dojencka, sicer sva sele na zacetku, trudiva se ze stiri mesece, a pred slabim mesecem se mi je pripetilo naslednje:
8.7. sem imela menstruacijo, mislec da bo naslednja "pritekla" 8.8. (user posted image  imam vsakih 28-30dni) sva bila dokaj aktivna in pridna, menstruacija me je presenetila in "pritekla" zopet 28.7., imela sem jo vse tja do 1.8. Odnose sva imela vseskozi, pred user posted image , med user posted image  in pouser posted image . Zadnji nezasciteni spolni odnos sva imela 5.8. (partner je sluzbeno odpotoval), sedaj ne vem niti kdaj pricakovati naslednjo user posted image , kdaj sem imela ovulacijo, ali se nama je morda posrecilo in sem zanosila, test Clear Blue sem sicer opravila, a je pokazal negativno nosenost user posted image , a se nekako tolazim, da je morda prezgodaj in da v secu se ni hormonov, ki bi lahko zaznali nosecnost.
Naj pripomnim, da imam nekaj t.i. zgodnih znakov nosecnost, a se bojim da psiha vpliva, kajti zelje so prevelike...
-imam napet trebuh
-jajcniki me bolijo
-v krizu cutim bolecine...

Ce se je katera znasla v podobni situaciji, naj mi prosim odpise, kajti to "cakanje" me bo spravilo ob zivce...

Ze v naprej, se vsem zahvaljujem user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 16.8.2007 20:32:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hvalezna bom za kak' nasvet...
16.8.2007 21:10:23   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image
http://www2.arnes.si/~mpavle1/freeware.html na tej strani si povleči na računalnik Menkol sistem ( menstrualni koledarček + izračun O).
Tudi jst mam zadnje čase zlo napet trebuh, jajčniki me bolijo,......
(odkar delava na)vedno pred (ne)pričakovano M, vendar do sedaj mi zaenkrat še ni uspelo ugledatiuser posted image user posted image . Neka kolegica mi je rekla da je sam psiha, mogoče ima prav, saj je želja po user posted image zelo velika. Probaj se sprostit.
SREČNO in upam da čimprej zagledaš/mouser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2007 22:10:17   
zorica

Virtualna dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

Tukaj smo vsaka s svojo zgodbo, tako tudi jaz.Midva se tudi že lep čas trudiva za bebico in ti iz izkušenj lahko povem, da psiha naredi svoje.
Tudi meni se je že zgodilo, da me je user posted image obiskala na 21dan.To žal delajo tudi hormoni.

Ti pa iskreno želim, da bi čimprej zagledala user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2007 22:51:08   
Virtualna
Hvala obema na vzpodbudnih besedah, upam in zelim si zagledati user posted image  in ne
user posted image ...

.. se še kaj tipkamo user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.