Virtualna
|
Najprej bi vas rada vse lepo pozdravila in pohvalila vaso stran, ze dolgo casa prebiram in berem vas forum, mislim da si vsi moderatorji foruma zasluzijo vse mozne pohvale, kajti veliko poucnih in dobrih nasvetov sem ze zasledila...upam da me sprejmete medse! Tako, zdaj pa k problemu, ki upam, da ni problem , bila bi res hvalezna ce bi si katera izmed vas, vzela nekaj casa in poskusala razumeti moje pisanje... S partnerjem si namrec zeliva dojencka, sicer sva sele na zacetku, trudiva se ze stiri mesece, a pred slabim mesecem se mi je pripetilo naslednje: 8.7. sem imela menstruacijo, mislec da bo naslednja "pritekla" 8.8. ( imam vsakih 28-30dni) sva bila dokaj aktivna in pridna, menstruacija me je presenetila in "pritekla" zopet 28.7., imela sem jo vse tja do 1.8. Odnose sva imela vseskozi, pred , med in po . Zadnji nezasciteni spolni odnos sva imela 5.8. (partner je sluzbeno odpotoval), sedaj ne vem niti kdaj pricakovati naslednjo , kdaj sem imela ovulacijo, ali se nama je morda posrecilo in sem zanosila, test Clear Blue sem sicer opravila, a je pokazal negativno nosenost , a se nekako tolazim, da je morda prezgodaj in da v secu se ni hormonov, ki bi lahko zaznali nosecnost. Naj pripomnim, da imam nekaj t.i. zgodnih znakov nosecnost, a se bojim da psiha vpliva, kajti zelje so prevelike... -imam napet trebuh -jajcniki me bolijo -v krizu cutim bolecine... Ce se je katera znasla v podobni situaciji, naj mi prosim odpise, kajti to "cakanje" me bo spravilo ob zivce... Ze v naprej, se vsem zahvaljujem
< Sporočilo je popravil Virtualna -- 16.8.2007 20:32:28 >
|