|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vožnja v službo
16.8.2007 14:23:19   
Anonimen
Zanima me koliko vas je, ki se vsak dan same vozite v službo in kako daleč! Sama sem v šestem mesecu in mi to predstavlja že pravo nadlogo, saj se v eno smer vozim nekje 50 km in me to počasi kar utruja, bolj kot cel šiht. Ali je katera ostala tudi doma zaradi tega? Hvala...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 14:32:02   
sazi
vozila sem se cca 60 km - proti koncu mi je bilo zeloooo odveč, G me ni hotel dati na bolniško, pa sem imela kar nekaj težav. Rekel je, da sem zdrava in da se lahko vozim tudi z ladjo in avionom... Mi ni treba razlagat, da sem ga po porodu zamenjala. Saj ne, da bi si tako neznansko želela bolniške, ampak proti koncu nosečnosti je bila pa res prehuda. Velik trebuh, zatečene noge, pa vozi avto varno,če lahko. Se me je usmilila osebna dr in sem šla na 30 dnevno bolniško pred nastopom porodniške (torej sem se vozila do konca 7. meseca).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 14:32:07   
Lunca1
Jaz se vozim vsak dan cca. 25-30 km, sem pa v 20. tednu. Mi pa zaenkrat to ne predstavlja težav, bomo pa videli kako bo potem z večjim trebuhom. V prvi nosečnosti sem avto vozila skoraj do konca, res je pa da sem bila precej doma, ker sem bila pred tem zaposlena za določen čas in posledično brezposelna. Mene bolj matra vročina na delovnem mestu, ker mi ne dela klima.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 14:32:59   
naraščaj
Ojla, jaz sem se do prejšnjega tedna (26t nosečnosti) tudi vozila dnevno cca 40km v eno smer in bi se še naprej, če se ne bi pojavile težave (otrevanje trebuha,krči) zato pa me moja G dala v bolniško, ker moram strogo počivat. Verjamem, da je vožnja naporna, saj je tut meni bila, sploh, ko je tako vroče in so avto, kot ene konzerve. Malo omeni svoji g, pa boš vidla. Srečno.

_____________________________

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 14:34:12   
bodoča
Tudi jaz sem se še v sedmem mesecu vozila približno 45 km na eno stran v službo in te čisto razumem, ko praviš da te vožnja bolj zdela kot služba. Žal nimam nekega pametnega recepta za tebe, mogoče edino, da rečeš G da te da na bolniško vsaj kak teden ali dva, če ne več, da si malo odpočiješ pol pa boš šla tako počasi na porodniško. Pač povej G, da imaš utrujajočo službo in da te dolgotrajna vožnja "ubija".



_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 15:19:32   
Anonimen
Sama sem se vozila do 18 tedna potem pa sem nastopila bolniško.Vozila sem se 90 km v eno smer,3 do 4 ure vožnje na dan.Moj G ni nič kompliciral,šef pa še manj.Blo je pa seveda veliko gobcanja zakaj sem na bolniški če mi nič ni.Moj nasvet je,čim prej tem boljše,bolniška je plačana s strani socialne in delodajalca po 1 mesecu ne bremeniš več.Če pa se dobro počutiš je pa druga stvar

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 15:29:56   
srki
Do 7. meseca sem se vozila nekako tako daleč, kot ti, tam okoli 57 km. Dokler me enkrat ni začelo nekaj ščipat, pa ne vem, ali so bile samo kake prebavne motnje, še sedaj ne vem. Že naslednji dan sem šla kar na bolniško, glede na to, da ene to bolniško izkoristijo že takoj, ko izvejo, da so noseče, čeprav nosečnost ni rizična.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 17:45:34   
Anonimen
dva tedna pred pd.

še vedno vozim in vse ostalo. nimam izbire. hujša je vročina...

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 18:32:38   
Pikica pokica
Sama sem se vozila v službo do konca 7. meseca nosečnosti cca. 65 km v eno smer ( Ce-Lj). Takrat mi ni predstavljalo to nobenih težav, saj sem vožnjo jemala kot samoumnevno in me ni obremenjevala. Potem sem imela mesec dni dopusta, zdaj pa sem nastopila s porodniško. Moja g. me je takoj želela dati na bolniško, ko je zvedela, da se vsak dan vozim, pa sem jo sama prepričala, da je ne potrebujem, ker se dobro počutim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vožnja v službo
16.8.2007 18:59:21   
sonce78
Jaz sem se vozila v službo cca.20 km do 7 meseca in sem se delala heroja, da vse zmorem, dokler ni prišel tisti dan in sem imela prometno nesrečo. Na srečo se niti meni niti moji štručki ni nič zgodilo, nekdo naju je čuval. V nosečnosti sem poleg vseh telesnih omejitev (okornost, trebuh, zatečene noge, krči) tudi veliko bolj pozabljiva in neprevidna.
Od tistega dne skušam voziti le za extra nujne primere in le na kratke relacije.

Srečno!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vožnja v službo
22.8.2007 21:01:04   
Jenny Anny
Tud jaz se vozim v službo - 75km v eno smer. Imam pa za it samo še 6x, delala sem pa skoz.
Res pa je, da se celo nosečnost počutim OK, čeprav mi zadnjih 14 dni že močno preseda in bi šla najraje na bolniško, ampak po drugi strani si pa mislim, če sem zdržala do sedaj...??

Če se ne počutiš dobro, pejd raje na bolniško in ne tvegaj.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vožnja v službo
22.8.2007 21:20:55   
december06
Pozdravljena.

Jaz sem se vozila vsak dan cca. 90 km (Velenje - Lj) skoraj do nastopa porodniške, torej še v 8 mesecu. V juliju je bilo precej naporno ampak bolj zaradi vročine. Meni je ustrezalo, da sem delala, saj nisem imela posebnih težav in sem se precej zamotla, tako da mi je nosečnost hitro minila. Zdaj pa sem doma in čakam na september.... To čakanje je bolj zoprno.

Odločit pa se moraš seveda sama. Če ti je preveč naprono, omeni to ginekologu in te bodo dali takoj na bolniško. Če je razumljiv G. Raje sledi svojemu občutku in seveda počutju. V službi bodo že preživeli brez tebe.



(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vožnja v službo
23.8.2007 20:07:11   
piccolina
odvisno kako se ti počutiš. če se ne več fajn se pogovori z g.
se mi pa zdijo to tko majhne razdalje. jst sm jih dnevno delala v eno smer okrog 250 kmuser posted image

še dobro da je naša kokoška tko majhna user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Ringaraja
_Anja_

Na Ringaraji sem:

dnevno (58%)

tedensko (27%)

mesečno (15%)


Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!