|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svinjski zrezki
16.8.2007 13:16:37   
Anonimen
Danes sem pa popolnoma brez idej......

Imam sva svinjska zrezka in rada bi skuhala kosilo. user posted image Pa ne vem, kaj naj nareim z njima.....popolnoma brez domišlije sem.

Tiste s česnom pa popečene mi gredo že na živce, pohani se mi zdijo premastni......v omaki....ampak kakšni?

Dajte mi prosim malo idej. Pa še kaj naj zraven.....eno sorto krompirja ali pa kruhove cmoke ali njoke... res sem brez idej danes.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svinjski zrezki
16.8.2007 13:38:37   
Nasy
pa še dodaj malo korenčka zraven, lahko zaliješ s kocko za omako...

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: svinjski zrezki
16.8.2007 13:56:56   
muha1
Mi pa smo jih že pojedli. Naredila sem jih v gorčični omaki. Najprej popečeš na olju zrezke in jih pol daš ven v drugo posodo. Potem na tem olju popražiš čebulo, dodaš eno žličko moke, pol jušne kocke in eno slabo žlico gorčice. Zaliješ z malo vode in dodaš nasekljane kisle kumarice (2-3). Malo prevreš in dodaš popečene zrezke, ki se naj v omaki kuhajo še kakih 10min. Meni so zelo všeč, njami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: svinjski zrezki
16.8.2007 14:12:06   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: muha1

Mi pa smo jih že pojedli. Naredila sem jih v gorčični omaki. Najprej popečeš na olju zrezke in jih pol daš ven v drugo posodo. Potem na tem olju popražiš čebulo, dodaš eno žličko moke, pol jušne kocke in eno slabo žlico gorčice. Zaliješ z malo vode in dodaš nasekljane kisle kumarice (2-3). Malo prevreš in dodaš popečene zrezke, ki se naj v omaki kuhajo še kakih 10min. Meni so zelo všeč, njami user posted image


Tole je res njami... zraven pa lahko naredis zlikrofe ali pa njoke...

Ce imas pa zar ponev ali pa gril, jih lahko zacinis z zar mesanico in jih samo speces. Zraven pa mogoce krompirjevo solato...


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: svinjski zrezki
16.8.2007 14:31:51   
Nasy
z gobicami jih tudi lahko narediš

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: svinjski zrezki
16.8.2007 14:36:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

z gobicami jih tudi lahko narediš


To sme glih kar hotela rečt, ap velik vinčka v omako

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: svinjski zrezki
16.8.2007 14:53:25   
Lunca1
lahko kot naravne zrezke, pa s sirom in gobicami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: svinjski zrezki
16.8.2007 15:09:02   
Anonimen
Evo....ste mi dale kar nekaj idej, ampak po nekaterih peeeeeečeeeeee.......še slab mesec imam do PDP .....pa tako veste kako je z zgago.

Spodbudila me je tema spomladanski zavitek, da sem pripravila tole:
narezala sem zrezke na trakce, posolila, malenkost popoprala, malo provansalskih začimb, rožmarina  timijana, malo česenčka pa še mičkeno čilija (nimam pa sojine omakice doma user posted image ) zalila s šampanjcem in par kaplicami balzamičnega kisa in olivnega olja. Sedaj se ravno marinira.

Potem bom spekla v voku, pa dodala še malo zelenjave: bučke, mogoče malo blitve.

Zraven bom skuhala kus kus. Bomo videli, če bo užitno......user posted image

Enkrat pa bom probala to z gorčico.....se mi dopade.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: svinjski zrezki
16.8.2007 19:33:34   
kjava
Naslednjič pa tkole nared: isto nareži meso na trakce, popeci, dodaj zraven nasekljan česen in na listke naribane bučke, prilij malo vina, ko povre in je mehko pa še malo kisle smetane. Začimbe po okusu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?