Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 15.8.2007 21:46:54
|
|
|
|
karmy
|
pretiravaš in kompliciraš
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 15.8.2007 21:49:28
|
|
|
|
lenika
|
Zakaj imajo pa oni ključ, če ti zalivaš rože?
|
|
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 15.8.2007 21:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A zalivanje rož ne vpliva blagodejno na tvoje razpoloženje ?
|
|
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 15.8.2007 21:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Zakaj imajo pa oni ključ, če ti zalivaš rože? Dokler se nismo mi vselili so oni zalivali. Sedaj me pa skrbi če bi zamerili da ni njim rekla
|
|
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 15.8.2007 22:15:10
|
|
|
|
Zamima
|
če so pri pameti ti ne bojo kaj takega nardili. Tudi od moje hiše imajo eni sosedje ključ in jim milijon procentno zaupam, četudi bi prespali tam . Res pa je, da bi ga kateremu drugemu sosedu težje zaupala, pa čeprav jih je veliko, ki so res vredu ljudje. Nimam pojma, zakaj ima tudi ta sosed ključe tega stanovanja?
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 15.8.2007 22:16:09
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: lenika Zakaj imajo pa oni ključ, če ti zalivaš rože? Dokler se nismo mi vselili so oni zalivali. Sedaj me pa skrbi če bi zamerili da ni njim rekla In zakaj jim potem ključa niso vrnili?
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 15.8.2007 22:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: lenika Zakaj imajo pa oni ključ, če ti zalivaš rože? Dokler se nismo mi vselili so oni zalivali. Sedaj me pa skrbi če bi zamerili da ni njim rekla Ja in? Tvoj problem?
|
|
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 15.8.2007 22:54:51
|
|
|
|
NevenkaP
|
In zakaj tebe skrbi, če bodo zamerili? A bodo tebi? A je res možno, da nekdo zameri sosedu, če da nekomu ključ od svojega stanovanja. Uf, nisem jaz za na ta svet. Zdaj sem se zamislila, če mi tašča slučajno ne zameri, ker lahko samo pobira pošto iz nabiralnika, rož ji pa ne pustim zalivat.
|
|
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 16.8.2007 1:35:13
|
|
|
|
ronja
|
Ma, to so tudi tvoji sosedi, noben se noče s sosedi kregat, če ni ravno res nujno... po moje ne bojo kaj takega naredili, sicer pa soseda očitno bolj zaupa tebi in ti bo verjetno tudi, če boš povedala, da nisi bila ti, če bi se to zgodilo, torej živčke na pašo in bodi v cvetju!
|
|
|
|
RE: zalivanje rož v času dopusta 16.8.2007 18:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Zakaj pa ta soseda, kateri zalivaš rože, ne zahteva od unih, da ji dajo ključ nazaj. Ja, iz žlehtnosti lahko marsikaj pride, če te ta soseda dobro pozna in ti zaupa, po mojem ne bi smel biti problem. Podpis.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?