|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A bo še katera?
18.11.2004 10:15:21   
Tida
.... z decembrom začela zdravljenje PCOS z insulinsko resistenco pri dr. Jensterle na polikliniki?

Upam, da je še katera ker sem vse bolj skeptična glede moje odločitve, da zdravljenje sprejmem.
Sem še poizkusila na med.over pa se ni nihče oglasil.

Upam da ravnam prav.

Drugače pa vas moram vse pohvalit. Z svojimi nasveti ste mi že pomagale. Ne vklučujem se prav veliko v debate ampak prebiram pa vas redno.

Se katera že pripravljan na zimo in sneg in smučanje in na sploh zimske radosti in toplo posteljo :sloncek::sloncek: .

Lep pozdrav vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   A bo še katera?
18.11.2004 10:17:53   
saba
tida žal odgovora nimam zate, ti pa želim, če boš zdravljenje sprejela, da vse mine čim prej in veliko sreče:bravo::bravo::bravo::miska::miska::miska:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A bo še katera?
18.11.2004 10:28:56   
Katjusa
Tida, sploh ne vem za kako zdravljene gre ampak ce te to slucajno pripelje do tako zeljene pikice potem si se seveda odlocila prav kajne punce da ve tud tako mislte? jaz vem da bi za malo bebiko naredla vse!!!
Tko da ce te tvoja zelja dobit pikico potem brez straha in brez pomislekov naprej do cilja!:bravo:

drzim pesti zate in ti posiljam en sopek:rozica: za vzpodbudo in :angel::angel::angel: da te cuvajo!

lep pozdrav! katja

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A bo še katera?
18.11.2004 11:20:37   
Tida

Ja gre za zdravljenje ker nimam svojih O in mi klomifen ne pomaga (tako pravijo nisem probala).

Gre pa za jemanje določenih hormonov.

Upam da bom kmalu tudi jaz zagledala :roza::modri . Tiste ki pa svoje :duda: že imate pa čestitam in srečno.

LP

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A bo še katera?
18.11.2004 12:00:44   
enci
Tida,
jaz dobim decembra po izvidih hormonskih testov sele Klomifen ... samo toliko kot sem sedaj tle prebrala si mislim, da bo tudi to samo eno veliko sran..
???????????????????:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Drzim pesti, da bo ta metoda zate uspesna!
Po kolikem casu so ti pa rekli, da naj bi lahko pricakovala rezultate??

Hvala!
lp
ecni:metulj:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A bo še katera?
18.11.2004 12:51:34   
Tida

Enci midve sva enako stari in obe iz Promorske (no jaz sem bolj na meji z notranjsko).

To traja šest mesecev. In po tem je najbolj plodnih naslednjih šest mesecev?!

Tako da bo veselje :sloncek::sloncek: .

Kakšna je pa tvoja zgodba? Tudi PCOS?

LP

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A bo še katera?
18.11.2004 14:05:41   
Joni
Tida - tudi jaz sem PCOS "pozitivna" :)-

Meni to moj G ni nikoli omeni, kaka terapija pa je to in kaj želijo doseč, nekaj malega o tem stanju vem (prebrala kar nekaj literature na PCOS - samo tega načina nisem zasledila)! Daj povej, me zanima - pa želim ti 100% uspeh!

Joni:metulj:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A bo še katera?
18.11.2004 14:37:16   
Tida

JONI.

Mene je G poslal k endokrinologu in ta mi je potem predpisal to terapijo ki pa je še nova. Tako da mi uspeha zagotovo ne morejo obljubiti. Je pa endokrinologinja zelo navdušena nad tem zdravljenjem ker baje ni samo uspešno za zanositev, ampak brez KT uredi ostale težave PCOS za daljše obdobje (upa pa da za vedno?!) več ti lahko povem ko začnem in se bom podrobneje pozanimala 1. decembra.

A imaš tudi ostale težave ki spremlajjo PCO (poraščenost, izostanek M, ...). Ker potem bi bilo smiselno da te tvoj G pošlje na kakšen pregled? To je samo moje mnenje.

LP

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A bo še katera?
18.11.2004 15:09:16   
Janika
Drage moje,

tudi meni so 6 let govorili o PCOS. Menjala sem G kot nora, vedno isto, bila na laparaskopiji (stimulacija jajcnikov) nakar nazadnje pri 33 letih ko sem ze skoraj obupala nad vsem po prijazni besedi zadnjega G, ki se mu za spremembo kar dolgo zaupala, se sprostila in uzivala v stareh okoli sebe in v sebi, zanosila kot bi rekel keks...

Janika 8t:nosecka:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A bo še katera?
18.11.2004 15:40:45   
Joni
Tudi jaz imam te probleme (poraščenost, neredne M - ravno sedaj mi zamuja), to je PCOS - če teh zunanjih znakov ne bi bilo (samo policistični jajčniki), bi se to potem imenovalo PCO!!! Tudi jaz sem imela kar nekaj hormonskih preiskav, pa mi G ni nič predlagal, mogoče čaka, da vidi kako se bo zadeva obnesla - jaz upam na najboljše! Sem mu pa tako rekla, da želim imeti nekaj časa mir s temi bolnicami in zdravstvom - tako, da se verjetno ne bi vključila!

Janika :bravo::bravo::bravo: - tako se govori, mislim, da ti počasi sledim, tudi jaz sem naredila črto čez tablete, preglede, bolnico, preiskave - dovolj jih je bilo v 2 letih - k G grem šele takrat, ko bom noseča, kdaj pa bo to - pa sam bogsigavedi!

Joni:metulj:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A bo še katera?
19.11.2004 18:32:41   
enci
Tida,
jaz sem pa prava Primorka .. mislim cisto ob morju iz Izole ...
Veste kaj drage moje ... vec kot berem o teh PCO pa PCOS .. manj razumem!!!!
Jaz nimam znakov porascenost, mozoljavost, debelost moskega tipa .... Moji znaki so, da nimam rednih M, pa na UZ so vidni stevilni folikli ... kaj bodo rekle preiskave krvi?? Nimam pojma!!!
Sporocim!
Tida, ti pa nas obvescaj, kako ta nova zadeva deluje!
Zelim ti, da bi cimprej postala srecka:nosecka:
Lp
enci:metulj:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?