|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vrnete "milo za drago"
14.8.2007 11:37:41   
Meggi
... za žajfo -menda ne.

No, ko gre za stvar, ki vam dosti pomeni, pa jo človek ignorira. Vztraja pri svojem in ne popušča.
Npr. se zavzemaš da ste čimveč, kot družina skupaj, pred vedno osebnimi ambicijami.

Gre za to, da bi prosti dan- ko že tako skoz po službah- preživeli družinsko. Gre pa za vztrajanje pri osebnih podvigih, ki jih žđe tako 2x tedensko vzdržuje.

JA, lahko povem brez ovinkanja- strašansko sem jezna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako vrnete "milo za drago"
14.8.2007 11:43:22   
digi
Hm..... težko je, ampak jaz rečem, dapride vse ob pravem času, ko sploh ne načrtujem, takrat najbolje udariuser posted image ... In evo- on doma z malim- jaz na šihtu (pa beri: paše mi)!!!!!

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2007 11:48:40   
Anonimen
ne vem, pri nama tega ni. oz se zmeraj mal da ne vprašava če je ok. recimo moj hod laufat zvečer 1 uro pa me zmeri vsak dan sprot vpraša če gre lahko laufat. tko da mi gre že na jetra s tem in sem mu rekla naj me ne sprašuje ampak zgolj obvešča. če mi kej nau prov bom že protestirala. da bi pa šu na prost dan nekam za cel dan me pa o tem informira že pol leta mal mn k da be prej pa ponavad ni problema

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2007 11:57:08   
NevenkaP
Po moje v eni zreli zvezi pojem "milo za drago" ne obstaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2007 11:58:36   
marita
ne vrnem, pogovr je vedno rešitev, če sta oba pri pameti. Najbolj mi grejo na jetra pari, ko se eden nekaj mula in surlo vleče. To se mi zdi ful neresno. Jaz pustim, da se zadeva umiri, pol se pogovorim in še vedno sva najdla skupen kompromis.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2007 12:08:31   
Anonimen
Se ne trudim. Poskušam se pogovorit. Vse kar je, če kdaj pridem sama v tako situacijo, kot je bil on, pa začne tečnarit kaj, ga spomnim na obrnjeno situacijo pred časom. Samo to je praktično nikoli, se ne spomnim, če in kdaj sva kaj takega imela, tako da v bistvu govorim bolj pogojno, kako bi bilo, če bi...

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2007 12:15:08   
Naja31
Tega ne počneva.
Vse se da zmeniti.

A misliš, da bi ti rada jutri ko je frej dan, da nekam greste skupaj, on bi pa raje šel. npr., kolesariti sam?
Meni se to ne zdi nič hudega.
Moj je tudi v nedeljo popoldan, ko bi lahko bili skupaj, šel na tenis, jaz pa z malim v tivoli. Mož zadovljen, midva sva se pa tudi imela fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2007 12:18:32   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Res je. Načelo ti meni - jaz tebi že v osnovi ne odraža ljubezni, prej trgovanje.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2007 12:21:44   
mojsoncek
"milo za drago" pri nas tega ni, ker se zmeniva vse. Pa tudi drugace ne funkcioniram na ta nacin in se mi zdi to malo otrocje. Sem namrec prepricanja: "Vsakemu kar mu gre" in to brez, da bi jaz kaj stegovala prste vmes.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2007 12:22:27   
sazi
midva se vedno dogovoriva o vsem in ni kaj za vračat

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2007 12:39:30   
Lenny
Nič milo za žajfo. To smo imeli v vrtcu!
Vsak ima kak svoj interes in prav je tako. Vsak ima pravico iti sam s prijatelji na pir ali na čvek in tudi to je prav.
Prav je tudi, da te pravice veljajo za oba. Ne za enega vsak dan, za drugega pa 1xletno.
Moj v.d. mož obožuje avtomobilizem. Če je kje v bližini kakšen rally ali gorska dirka, gre stvar pogledat. Brez mene in otrok. Mi trije si takrat umislimo kaj svojega. Ko gremo po me babnice skupinsko v shopping, poskrbi, da imam čist in natankan avto, kupi vinjeto za avtocesto, pobere otroka in gre z njima na luštno.
Tako da - pogovor, razumevanje, obojestransko spoštovanje, malo strpnosti in zrelosti z obeh strani - pa milo in žajfa ostaneta v kopalnici.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.8.2007 12:46:30   
sisi80
Vse se zmeniva. Ko gre on za svojo dušo kam, gre sam, brez otrok in mene. Tudi jaz grem kdaj pa kdaj sama s prijateljico ali čisto sama kam za dušo. Večino časa smo skupaj, ampak včasih moraš tudi zadihat.

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.8.2007 13:27:12   
pety78
Meggi, mene včasih tudi kaj ujezi, postanem besna ko ris, pa si mislim...bož že še videl, ampak ponavadi se jeza prej ohladi, preden bi lahko vrnila milo za drago. user posted image En primer je bil predvčerajšnjim zvečer, ko se je šel dragi rihtat v kopalnico. Ker trenutno živimo pri tašči, nas je veliko in ponavadi smo uvidevni, vsaj zvečer in tisti ki se gre tuširati pove, da ga dlje časa ne bo, če mora kdo kako potrebo opravit...user posted image user posted image user posted image Ja, takle mamo. user posted image user posted image user posted image
Ampak moj se meni nič tebi nič zaklene v kopalnico, ponavadi pa je on najdlje not.user posted image Ura že skor 23.00, naslednji dan služba, jaz pa ne samo da še nisem bila stuširana, ampak me je prekleto tiščalo na sekret. Pa še sestro od mojega.user posted image Mu lepo potrkava, saj sva ugotovili, da še ni pod tušem, ampak se brije, ... On pa ne mu ne bu. In se je zavleklo več kot pol ure, da je prišel ven. user posted image user posted image user posted image Iz ušes se mi je kadilo, sreča, da jo je popihal v spalnico, jaz pa pod tuš, da sem se ohladila. Pa sem si mislila....Le počakaj jutri zjutraj...user posted image Ponavadi prej vstanem in grem v kopalnico, on pa vmes not uleti in gre na WC - so posebej vrata. Pa mu vedno odklenem. No, zdaj že 2 dni ni potrkal, ampak če bi, bi mu ziher odprla. user posted image

Čeprav ko sedaj pomislim....mater, da ga bom pustila naslednjič zunaj čakati...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.8.2007 14:42:06   
Anonimen
Če ne pride domov ob dogovorjenem času, mu naslednjič, ko grem sama s kolegicami ven vrnem milo za drago- žajfo.user posted image
Drugač mi je pa to brez veze. Včasih pa priznam da to nardim. Da vidi, kako se jaz počutim, ko ga čakam.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.8.2007 15:02:06   
CatJa
Ne vračam, vsaj partnerju ne. Se mi ne ljubi s tem ukvarjat. Če me razkuri, mu to povem in to je to.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.8.2007 16:29:47   
nimfica
tudi pri nas tega ni, mogoče si najprej mislim sej boš ti že vidouser posted image , ampak pol se pa vedno umirim in se mi ne da ubadat s takimi otročarijami

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2007 17:43:44   
Jutra
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Se podpišemuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.8.2007 18:01:31   
Meggi
Hvala lepa. Morda pa resskočim kaj v vrtec,.... Vsaj po otroke!

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.8.2007 20:43:11   
Anonimen
Ne rabim vračat milo za drago.

Vsaka rit pride na svoj sekret ali za vsakega šiba raste.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.8.2007 21:25:15   
najina pikica*
uf jst sm tega načela....le počaki,za vsako palco šiba raste!....sicer nism nevem kako maščevalna oseba,si pa določene stvari vzamem za poduk in spravim tm nekje vzadi v predalček,nikoli ne pozabim storjenega,naj se bodi dobrega ali slabega....ter po določenem cajtu in v dani situaciji določeno osebo spomnim....evo vidš to je pa to,oz za tisto!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.8.2007 21:25:48   
najina pikica*
aha pa še to redkokdaj 2x na led!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.8.2007 21:42:22   
caillou
Tudi sama bi se počutila prizadeto in jezno ob takem partnerju, ker sem človek, ki postavlja družino na prvo mesto in nekako tako pričakujem tudi od svojega moža. Nikoli se ne grem  milo za drago, ker me je ravno partner naučil, da se z jasnim in direktnim pogovorom stvar zelo hitro in brez posledic lahko reši.

Pri tistem milo za drago se mi zdi, da se slabe stvari samo stopnjujejo in nategujejo in ko poči, je preveč boleče.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?