pety78
|
Meggi, mene včasih tudi kaj ujezi, postanem besna ko ris, pa si mislim...bož že še videl, ampak ponavadi se jeza prej ohladi, preden bi lahko vrnila milo za drago. En primer je bil predvčerajšnjim zvečer, ko se je šel dragi rihtat v kopalnico. Ker trenutno živimo pri tašči, nas je veliko in ponavadi smo uvidevni, vsaj zvečer in tisti ki se gre tuširati pove, da ga dlje časa ne bo, če mora kdo kako potrebo opravit... Ja, takle mamo. Ampak moj se meni nič tebi nič zaklene v kopalnico, ponavadi pa je on najdlje not. Ura že skor 23.00, naslednji dan služba, jaz pa ne samo da še nisem bila stuširana, ampak me je prekleto tiščalo na sekret. Pa še sestro od mojega. Mu lepo potrkava, saj sva ugotovili, da še ni pod tušem, ampak se brije, ... On pa ne mu ne bu. In se je zavleklo več kot pol ure, da je prišel ven. Iz ušes se mi je kadilo, sreča, da jo je popihal v spalnico, jaz pa pod tuš, da sem se ohladila. Pa sem si mislila....Le počakaj jutri zjutraj... Ponavadi prej vstanem in grem v kopalnico, on pa vmes not uleti in gre na WC - so posebej vrata. Pa mu vedno odklenem. No, zdaj že 2 dni ni potrkal, ampak če bi, bi mu ziher odprla. Čeprav ko sedaj pomislim....mater, da ga bom pustila naslednjič zunaj čakati...