|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška soba-kdaj?
14.8.2007 7:44:03   
ery
Ojla.

zanima me, kdaj ste svojim otročkom kupili sobo in katero? Ali je pri dveh letih prekmalu? Všeč mi je soba Mali princ.. Tiste, ki jo imate, ste zadovoljne z njo?

Hvala za mnenja,

lp user posted image

_____________________________



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroška soba-kdaj?
14.8.2007 7:58:35   
Anonimen
ja če ima svojo sobo pa nima nobenih omar pa to, kam pa cunje daješ? tko da ni prezgodej če ni začasne rešitve. moji pupi imata ene stare omare oz niso stare samo zgledajo tko k so ble čist pocen iz dipota :) mal sem jih predelala pa mata zdej to. ko bosta šli v šolo bo pa vsaka dobila tapravo novo mladinsko sobo s pisalno mizo pa to. zdej pa tega še ne rabita. imata tanajcenejše mizice iz ikeje pa stolčke, tavelka ma eno pojstlo iz ikeje manjše dimenzije, tamala pa še špampek.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroška soba-kdaj?
14.8.2007 20:55:33   
rainbow
Najini še tudi nimata sobe v kompletu, sva se po detaljnem raziskovanju in razmišljanju odločila, da jima zaenkrat kupiva postelji in komode v Ikei (ravno v soboto greva v šoping).
Prviš se nisem mogla odločit za katero znamko, mi jih je kar nekaj všeč, ampak so ful dragi, vsi po vrsti. potem pa je dejstvo tudi, da bi bilo potem treba bolj pazit in sva se odločila, da še počakava. Sicer gre ta večja čez dve leti v šolo, ampak saj ne bo naekrat rabila ful "študirat", da bi potrebovala veliko mizo. Se mi zdi, da prvo leto (ali še kaj več) čez teden puščajo torbe v šoli, pa tudi starši bomo zelo vpleteni pri delu, tako da bo kuhijska miza kar v redu prvo ali še drugo leto.

aja, od firm pa so mi zelo všeč Mali Princ, Cri Celje, Paron, Garant.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroška soba-kdaj?
15.8.2007 13:04:15   
anjaa
mi jo bomo kupili pri izi mobili, sva si jo že ogledala user posted image  v rjavi barvi, sprednje površine pa v modri in rumeni barvi. sva izračunala da če jo vzameva na obroke ne izgubiva veliko.. smo naredili predračun in naju bo sobica prišla 1.170evrov. polvisoka postelja, spodaj omare in pisalna mizica, v stopničkah pa predali. nama je ful pomembno, ker bo mala imela ful majhno sobico, da za posteljo ni tiste "lojtre", ampak so predali v katere bomo spravili vse njene igrače.
naročili jo bomo čez kake pol leta, da se bo že lahko igrala v njej, kasneje pa se bomo počasi tudi na novo posteljo privajali..
me je mal strah kako se bo znašla na tako visoki postelji, ampak bo že nekakouser posted image  ji bomo posteljo z domači izdelavo ogradili z vseh strani user posted image  ampak druge rešitve kot da je postelja visoko pa pri nas ni, ker je res ful majhna sobica  user posted image  6 kvadratov user posted image !!


(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroška soba-kdaj?
15.8.2007 13:18:46   
CatJa
Jan jo je dobil za 3. roj. dan - komplet vse - postelja 120x200, nizke omarce, ker imamo mansardo, pisalno mizo, na kateri so zaenkrat pač knjigice in druga kramarija.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroška soba-kdaj?
15.8.2007 13:32:16   
Pi-kica 1
Naš bo novembra star tri in smo jo naročili od Malega princa. Je res drago, a smo se odločili za to varianto, da lahkoj kasneje dokupujemo. Vzela sva namreč samo posteljo in omare, pisalno mizo in pohištvo okoli nje pa bomo kupili kasneje, ko ga bo potreboval. Ko jo dobimo, pa slikice prilimam. 

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otroška soba-kdaj?
16.8.2007 8:35:49   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

. ko bosta šli v šolo bo pa vsaka dobila tapravo novo mladinsko sobo s pisalno mizo pa to. zdej pa tega še ne rabita. imata tanajcenejše mizice iz ikeje pa stolčke, tavelka ma eno pojstlo iz ikeje manjše dimenzije, tamala pa še špampek.


Enako, moj je star 2 leti. Imam komodo s predali na kateri ga tudi previjam, posteljo mu bom kupila čez pol leta. Še eno poceni majhno omaro in poličnik. Ima majhno sobo zato mu bom opremila res minimalno. Postelja bo taka, ki jo bom čez kašno leto lahko dvignila, da bo spodaj še plac.

Pravo sobo (tudi meni je všeč mali princ) bo dobil ko bo šel v šolo.

< Sporočilo je popravil faca -- 16.8.2007 8:41:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Otroška soba-kdaj?
20.8.2007 14:31:40   
Pikaču
Naša punčka je stara 2 leti in ji grem ravno ta teden kupiti sobico Mavrica od Novolesa ali pa Apart iz Gorenja. Ne vem še točno, katero. Obe sta super.

LP

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Otroška soba-kdaj?
22.8.2007 11:54:07   
linči
Lin je dobila svojo sobo že pred prvim roj. dnem.
Ko je imela cca 9 mes. smo ji porihtali sobo in že takrat smo kupili mladinsko sobo z postlo 100-200,tako da spi v taveliki postli že od 9 mes.,smo pa seveda kupli že ograjico.
Pisalne mize še nismo sestavli,ker je pri 3. letih še nerabi, ma  pa zato hiško in mizice pa stolčke iz ikee v sobi

_____________________________

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Otroška soba-kdaj?
23.8.2007 20:40:00   
janca
V svoji sobici spi že od devetega meseca. Nič nismo komplicirali, pubertetnici smo kupili novo opremo,njeno staro  pa je očka malo obnovil in jo dal v sobo našega malega razgrajača. Ko bo večji tam nekje pri desetih letih pa dobi novo, takrat namreč znajo že paziti na opremo. Recimo da znajo. 

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Otroška soba-kdaj?
24.8.2007 12:37:20   
marty5
Mi smo še pred rojstvom nabavili sobico od Lip-a Poljčane, ki "raste" z otrokom in bo ravno prav do šole. Previjalna komoda se da spremenit v navaden predalnik, posteljca z ograjo, pa se spremeni v navadno posteljo brez stranic - velikosti 140×70. Ko bo star 5,6 let bo pa dobil mladinsko sobo s pisalno mizo ipd.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Otroška soba-kdaj?
27.8.2007 8:14:06   
honey
Mi imamo zaenkrat tudi še kar otroško posteljico in previjalno, ampak sem ravno včeraj možu rekla, da bo treba do jeseni to porihtat. Posteljo imava za sestavit eno rabljeno, mu bova kupila samo nov jogi za notri, omaro bom šla pa najbrž kar v Bau... (ne vem katerga) kupit, ker nam bo itak kasneje prav prišla za v garderobo. Sobo bo dobil pa malo kasneje, trenutno jo še itak ne rabi, ker samo spi v svoji sobi, drugače se igra v dnevni ali kuhinji oz. zunaj.

Oz. moram reči tako - če bi imeli finance, bi jo že imel, tako je pa še nekaj časa ne bo user posted image . Smo se ravno preselili v hišo in smo finančno povsem na psu.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?