Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 13.8.2007 23:55:06
|
|
|
|
hrabra miška
|
A je to znižanje sam v MB,ali tudi drugje v Sloveniji?
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 0:10:47
|
|
|
|
dmavrel
|
Kolikor vem je samo v Mariboru. V Slovenj Gradcu in Celju še nikoli nisem opazila , da bi imeli čisto vse izdelke znižane. Ta trgovina se nahaja v OBI-ju, v Mariboru.
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 0:13:10
|
|
|
|
hrabra miška
|
Aha. Hvala za informacijo.Pa veš do kdaj bo znižanje?
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 0:19:15
|
|
|
|
Barbara111
|
Mogoče jo bodo zaprli ,da imajo tako znižanje.
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 0:19:47
|
|
|
|
dmavrel
|
Ta znižanja naj bi imeli ves čas. Vsaj tako mi je danes povedala njihova prodajalka.
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 0:21:34
|
|
|
|
Barbara111
|
do katere starosti imajo oblačila?Mi smo sedaj bolj navajeni na H&M in takko.
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 0:30:09
|
|
|
|
dmavrel
|
Nisem sigurna, mislim pa, da imajo do osmice. Jaz sem sicer gledala stvari za dojenčke in za svojega sina, ki pa je star pet let. Tako, da nisem sigurna, če imajo še kaj za večje otroke.
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 0:34:35
|
|
|
|
ellie
|
To je neke vrste arielova outlet trgovina...tako da je vedno vse tako znižano. Je pa že kar dolgo ja...se splača it pogledat. Lp
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 0:42:25
|
|
|
|
Barbara111
|
dmavrel hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 6:41:49
|
|
|
|
skuštrana
|
Tako kot je napisala Ellie, to je outlet. Jaz sem bila tam kak teden nazaj in imajo res full znižano, glede št. moraš pa full brskat pa se najde. So mi pa v oči padli vozički Firswheels, znižani tudi do 50 odstotkov. Če ga katera kupuje se splača it pogledat, morda ji bo pa kaj všeč.
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 6:46:34
|
|
|
|
pika30
|
Bo treba malo pošnofat.
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 7:47:01
|
|
|
|
žarnica
|
ja,tam se res splača kaj kupit. Samo moraš fajn pobrskat,včasih pa tudi ni nič pametnega. Jaz sem kupila par spodnji delov trenirk za hčerko po 1.50 eur, pa nekaj bodijev na preklop in majčke (na trakce),vse za 20% znižane,ker so kao lanska barva (bela,rumena,zelena...)
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 8:27:01
|
|
|
|
Maleal
|
Žarnica kake številke sp.delov trenerk si pa kupla?Imajo večje tudi-92/98?A to je samo v tem Arielu pri Obiju,za onega pri Mercatorju ne velja?
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 8:57:21
|
|
|
|
dmavrel
|
Tudi jaz sem včeraj kupila spodnje dele trenerk za svojega petletnega sina št. 122. Imajo pa seveda tudi manjše.
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 9:02:55
|
|
|
|
digi
|
Nisem brala vseh odgovorov, vendar to je trgovina ariel outlat nad obi-jem v mariboru!!!!
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 14:12:33
|
|
|
|
Maleal
|
Sem šla pogledat,res imajo fajn znižano,vozičke vozijo kot po tekočem traku,je pa možno rezervirat voziček,če je na zalogi in ga dostavijo v vašo najbližjo arielovo trgovino,tak se je ena gospa zmenla po telefonu,ko sem bila tam.
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 15:16:40
|
|
|
|
tosja
|
To je OUTLET trgovina - vse kar se v ostalih Arielih ne proda je tukaj znižano. Mi ni všeč, ker je vse tako nametano pa še nekaj oblekc, ki sem jih pogledala (made in ČEŠKA) bolj kot ne sintetični materiali...nisem pa pogledala vsega. Sem bila razočarana, ker je recimo OUTLET MODIANE čist nekaj drugega
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 20:29:16
|
|
|
|
skuštrana
|
Tosja, verjetno misliš na blagovno znamko otroških oblalčil Loana. Prihaja s Češke in jo prodajajo v Arielu in btw sploh ni poceni. Drugače pa kolikor sem jaz videla imajo največ oblačil znamke Katja in Alen. Sploh pa, če je made in češka je še ok, ker večinoma je tako ali tako vse nekje iz Azije
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 14.8.2007 23:36:46
|
|
|
|
Nyah*
|
Ariel outlet je tudi v Ljubljani, pod Emporiumom, imajo ful izbire, pa ravno tako poceni. Se splaca, saj stvari za dojencka (bodiji in to) pa res ne morejo prit iz mode ane!
|
|
|
|
RE: trgovina ariel v Mariboru 15.8.2007 6:30:49
|
|
|
|
dmavrel
|
Včeraj sem tudi jaz izvedela, da je ta trgovina še nekje v Ljubljani. Ja, res se splača pogledati in tudi nakupovati v tej trgovini. Pa saj ni važno ali je narejeno na Češkem ali Hrvaškem ali v Sloveniji. Važno je, da se vredu nosi in da je vredu material. Saj, če greš v drugo trgovino ariel, kjer imejo navadne cene, brez znižanja, dobiš enako robo. A ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.